| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Fc Internazionale u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Vex Coco je izjavio kak će karijeru nastavit negdje u inozemstvu, najvjerojatnije u Deportivu, ali na lijevom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #501 (permalink) | |
| amo una malafemmena Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,299
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fc Internazionale Citat:
Maicon ionako igra desnog beka. Nemaš ga šta "moći" stavljati desno. Javier Zanetti na lijevom beku je kao i Mercedes s motorom od Fiće - naizgled odlično, a u biti, kurac. Maxwell jest lijevi bek, ali preofenzivan, zaboravi se vratit, premekan u obrani... Takav je barem bio prošle sezone, možda se do sada opametio... Cesar? Ha? ![]() Solari da igra lijevog beka? Molim? Pa može onda i Adriano igrat defenzivnog veznog, a Ibrahimović stopera, jer je visok.Zaboga... ![]()
__________________ Femmena Tu si na malafemmena Chist'uocchie 'e fatto chiagnere... Lacreme e 'nfamità. Femmena, Si tu peggio 'e na vipera, m'e 'ntussecata l'anema, nun pozzo cchiù campà. Zadnji Uredio damfisk : 01-08-07 u 16:55. | |
| | |
| | #502 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,091
![]() | Re: Fc Internazionale Citat:
![]() | |
| | |
| | #503 (permalink) |
| Show No Fear | Re: Fc Internazionale chivu-cordoba-materazzi-maicon znaci suše se samuel i burdiso....zanetti ce krilo igrat... igrao 12 godina na desnom beku i dođe strucnjak mancini i rekne tebi najvise godi krilo hehehehe
__________________ Can`t you trip like I do??? |
| | |
| | #504 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fc Internazionale Iskreno, mislim da Materazzi tu nema šta tražit... Da se mene pita (a ne pita me se)... umjesto njega Samuel ili Burdisso... Također, mislim da je Chivu bolji kao centralni branič u liniji četvorke, pa onda netko drugi na lijevog beka, a Chivu i Cordoba u sredini... Maicon desno Također, Zanetti mislim neće igrat klasično "krilo" nego povučenog veznog igrača na desnoj strani... A on to može odradit.
__________________ Femmena Tu si na malafemmena Chist'uocchie 'e fatto chiagnere... Lacreme e 'nfamità. Femmena, Si tu peggio 'e na vipera, m'e 'ntussecata l'anema, nun pozzo cchiù campà. |
| | |
| | #506 (permalink) | |
| Show No Fear | Re: Fc Internazionale Citat:
cordoba je nezamjenjiv po meni... maicona mancini gotivi pravo ,tako da mislim da ce i on igrat.. samuela mancini i ne voli, tako da ce on najmanje igrat hehe ![]()
__________________ Can`t you trip like I do??? | |
| | |
| | #508 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Fc Internazionale Dečki, Nesta je odusato od nacionalne karijere (kao i Totti), tako da je Matrix službeno postao prva postava centralne obrane Italije. Tako da je i prva postava centralne obrane Intera, za drugo mjesto centralnog braniča trenutno se bore Nelson Rivas, Ivan Cordoba, Nicolas Burdisso, Chivu i "Samuel". Samuel je pod navodnicima jer nije baš u najboljom odnosu sa upravom, sami dokaz je to da su ga željeli u transferu za Chivua dati, ali pošto Roma nije mogla plačati njegov "teški" ugovor u Interu, Inter se htio obavezati da nadoplaćuje na Romin maximum Samuelov ugovor. Plus meni je Matrix čist ok branič i igrač, nebi ga Lippi stavio u postavu SP-a da ništa ne valja. |
| | |
| | #509 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Fc Internazionale Materazzi je najobičnija sjekira, igrač bez imalo razumijevanja igre, bez taktičke inteligencije (doduše, pošto je talijanski veteran, taktički je potkovaniji od prosječnog engleskog centarhalfa), igrač koji po ničemu ne spada u gornji kvalitativni segment... Da, snažan je. Da, solidno skače. I to je sve. Takvih ima na desetine... P.S. Znam da je Solari u Interu par puta igrao lijevog beka. To samo pokazuje koliki je Mancini "stručnjak" (navodnici su tu namjerno). Cesar? Zar su i njega nabaviti. To me uopće ne čudi. Još jedna sjajna Interova kupovina. Zaista, neke se stvari nikada ne mijenjaju ![]()
__________________ Femmena Tu si na malafemmena Chist'uocchie 'e fatto chiagnere... Lacreme e 'nfamità. Femmena, Si tu peggio 'e na vipera, m'e 'ntussecata l'anema, nun pozzo cchiù campà. |
| | |
| | #510 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Fc Internazionale Cesar je tu već dvije godine, došao je sa "stručnjakom" ![]() Kako bi volio da "stručnjak" "stručno" sa svojom "strukom" odstupi, ali to je druga tema ![]() "stručnjak" nije nikoga doveo iz Lazia da je valjao, sve sami škart (DISCLAMER: Stanković je došao prije "stručnjaka", tak da ga nije doveo "stručnjak") Ali ne šalim se, nije Solari samo kod "stručnjaka" znao odigrat lijevog beka, on je takav igrač, njegova strana je lijeva, a igra kaj usfali ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: fc internazionale, internazionale |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:20.

Pa može onda i Adriano igrat defenzivnog veznog, a Ibrahimović stopera, jer je visok.