Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Fc Internazionale u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Vex Coco je izjavio kak će karijeru nastavit negdje u inozemstvu, najvjerojatnije u Deportivu, ali na lijevom ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-08-07, 16:23   #501 (permalink)
amo una malafemmena

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,299
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Fc Internazionale

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Coco je izjavio kak će karijeru nastavit negdje u inozemstvu, najvjerojatnije u Deportivu, ali na lijevom beku ima dosta kandidata npr. Maicona možeš stavit desno, i Javiera tako lijevo, zatim lijevo je još Maxwell, Cesar i Solari, te naravno Coco dok ne ode negdje drugdje

Maicon ionako igra desnog beka. Nemaš ga šta "moći" stavljati desno.

Javier Zanetti na lijevom beku je kao i Mercedes s motorom od Fiće - naizgled odlično, a u biti, kurac.

Maxwell jest lijevi bek, ali preofenzivan, zaboravi se vratit, premekan u obrani... Takav je barem bio prošle sezone, možda se do sada opametio...

Cesar? Ha?

Solari da igra lijevog beka? Molim? Pa može onda i Adriano igrat defenzivnog veznog, a Ibrahimović stopera, jer je visok.

Zaboga...
Lacreme e 'nfamità.
Femmena,
Si tu peggio 'e na vipera,
m'e 'ntussecata l'anema,
nun pozzo cchiù campà.

Zadnji Uredio damfisk : 01-08-07 u 16:55.
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 16:52   #502 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,091
Tonco se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Maicon ionako igra desnog beka. Nemaš ga šta "moći" stavljati desno.

Javier Zanetti na lijevom beku je kao i Mercedes s motorom od Fiće - naizgled odlično, a u biti, kurac.

Maxweell jest lijevi bek, ali preofenzivan, zaboravi se vratit, premekan u obrani... Takav je barem bio prošle sezone, možda se do sada opametio...

Cesar? Ha?

Solari da igra lijevog beka? Molim? Pa može onda i Adriano igrat defenzivnog veznog, a Ibrahimović stopera, jer je visok.

Zaboga...
Prvi put se slažem sa svime što si rekao.
Tonco je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 17:29   #503 (permalink)
Show No Fear

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 10,304
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

chivu-cordoba-materazzi-maicon
znaci suše se samuel i burdiso....zanetti ce krilo igrat...
igrao 12 godina na desnom beku i dođe strucnjak mancini i rekne tebi najvise godi krilo hehehehe
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 17:48   #504 (permalink)
amo una malafemmena

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Iskreno, mislim da Materazzi tu nema šta tražit...

Da se mene pita (a ne pita me se)... umjesto njega Samuel ili Burdisso...

Također, mislim da je Chivu bolji kao centralni branič u liniji četvorke, pa onda netko drugi na lijevog beka, a Chivu i Cordoba u sredini... Maicon desno

Također, Zanetti mislim neće igrat klasično "krilo" nego povučenog veznog igrača na desnoj strani... A on to može odradit.
Lacreme e 'nfamità.
Femmena,
m'e 'ntussecata l'anema,
nun pozzo cchiù campà.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 18:58   #505 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,992
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Cesar? Ha?

Solari da igra lijevog beka? Molim?
Zaboga...
Prvo da Cesar, možda ga znaš još iz Lazia

Solari je zaboga dosta i igrao lijevog beka, neki puta zamjena za Carlosa u Realu je bio, znam da je ofezivni, ali on može i zna igrat lijevog beka

Javier Zanetti je i dalje bolji od većine
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 19:31   #506 (permalink)
Show No Fear

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 10,304
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Citat:
Iskreno, mislim da Materazzi tu nema šta tražit...

Da se mene pita (a ne pita me se)... umjesto njega Samuel ili Burdisso...

Također, mislim da je Chivu bolji kao centralni branič u liniji četvorke, pa onda netko drugi na lijevog beka, a Chivu i Cordoba u sredini... Maicon desno

Također, Zanetti mislim neće igrat klasično "krilo" nego povučenog veznog igrača na desnoj strani... A on to može odradit.
materazzi ce igrati zbog svoga autoriteta....i ja bi prije burdissa stavio... ima sanse da burdisso dodje u juve....
cordoba je nezamjenjiv po meni...
maicona mancini gotivi pravo ,tako da mislim da ce i on igrat..
samuela mancini i ne voli, tako da ce on najmanje igrat hehe
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 19:55   #507 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Po onom što je Inter prikazao u Londonu , ne samo da će Materazzi igrati nego im je i glavni kreator igre.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 21:22   #508 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Dečki, Nesta je odusato od nacionalne karijere (kao i Totti), tako da je Matrix službeno postao prva postava centralne obrane Italije.

Tako da je i prva postava centralne obrane Intera, za drugo mjesto centralnog braniča trenutno se bore Nelson Rivas, Ivan Cordoba, Nicolas Burdisso, Chivu i "Samuel".

Samuel je pod navodnicima jer nije baš u najboljom odnosu sa upravom, sami dokaz je to da su ga željeli u transferu za Chivua dati, ali pošto Roma nije mogla plačati njegov "teški" ugovor u Interu, Inter se htio obavezati da nadoplaćuje na Romin maximum Samuelov ugovor.

Plus meni je Matrix čist ok branič i igrač, nebi ga Lippi stavio u postavu SP-a da ništa ne valja.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 23:12   #509 (permalink)
amo una malafemmena

Materazzi je najobičnija sjekira, igrač bez imalo razumijevanja igre, bez taktičke inteligencije (doduše, pošto je talijanski veteran, taktički je potkovaniji od prosječnog engleskog centarhalfa), igrač koji po ničemu ne spada u gornji kvalitativni segment...

Da, snažan je.
Da, solidno skače.

I to je sve. Takvih ima na desetine...

P.S. Znam da je Solari u Interu par puta igrao lijevog beka. To samo pokazuje koliki je Mancini "stručnjak" (navodnici su tu namjerno).

Cesar? Zar su i njega nabaviti. To me uopće ne čudi. Još jedna sjajna Interova kupovina. Zaista, neke se stvari nikada ne mijenjaju
Lacreme e 'nfamità.
Femmena,
m'e 'ntussecata l'anema,
nun pozzo cchiù campà.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 23:58   #510 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Cesar je tu već dvije godine, došao je sa "stručnjakom"

Kako bi volio da "stručnjak" "stručno" sa svojom "strukom" odstupi, ali to je druga tema

"stručnjak" nije nikoga doveo iz Lazia da je valjao, sve sami škart (DISCLAMER: Stanković je došao prije "stručnjaka", tak da ga nije doveo "stručnjak")

Ali ne šalim se, nije Solari samo kod "stručnjaka" znao odigrat lijevog beka, on je takav igrač, njegova strana je lijeva, a igra kaj usfali
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fc internazionale, internazionale

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114