Nek im se varti G. Batistuta :rofl
Raspravljate o temi Fiorentina u Nogomet forumu, dio Sport foruma; DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I slijedece godine 1. Liga da da d ad a daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Nek im se varti G. Batistuta :rofl
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
FIORENTINA je barem uspjela u necemu ove sezone (ostat u 1. ligi) a milan nije uspio nista :rofl
A šta ti sad sereš... ne može Milan uvjek uspjet, imaju već pun kura* naslova raznih, a fiorentina je ono klub i po'Cyrus je napisao:
FIORENTINA je barem uspjela u necemu ove sezone (ostat u 1. ligi) a milan nije uspio nista :rofl![]()
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
iz 4. lige dosla u prvu i ostala u njoj...sta ces vise...
![]()
A kak je iz prve pala u 4?![]()
Radar404 <- moj blog
jer je totalno financijski propala i za trenutak prestala postojat
Drago mi je da su ostali.
E, dok su oni bili ono još prije u prvoj ligi (prije nego šta su ih financije sjebale), kak su stajali?
Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje
nikad nis od njihsilver18 je napisao:
Drago mi je da su ostali.
E, dok su oni bili ono još prije u prvoj ligi (prije nego šta su ih financije sjebale), kak su stajali?
sredina ljestvice ... nerijesenih utakmica ko u prici..ma na fiorentinu samo igrat x i to je to
ae
Šank je institucija.