| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi gdje kupiti dres u Sport forumu; gdje kupit dres od momcadi iz liga 5, jesu li samo originali ili i kopije, koje su cijene i sl... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-07 Lokacija: Tresnjevka City
Poruka: 471
![]() | Re: gdje kupiti dres origigi dresova imas u skoro svim najkovim i adidasovim ducanima u zg. imas ih i u ostalim sportskim ducanima al ne svima. origigi dresovi ti kostaju oko 500kn, koja stotka vise manje, ovisi o godini. u rost sportu imas i starije dresove. imas na placevima neoriginale. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje kupiti dres Kopije imaš na svakom placu, a za originale imam jednu shemu: kad god netko poznat ide u inozemstvo, naručim da mi kupi dres! Do sada sam skupio originale Chelsea, Milana, Reala, Valencie, PSG-a, Dinama iz Kijeva.....i svi su kupljeni na stadionima navedenih momčadi! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje kupiti dres https://www.s04-shop.de/Shop/default.asp?PageNo=DEFAULT Dres ti košta 69,95 eur Dodavanje broja i imena na dres ti je ekstra 13 eura. Možeš računati i na poštarinu od 5-6 eura Već smo na cca 90 eura (oko 650 kuna) i još moraš molit Boga da ti naši ne naplate carinu... Pa sad ti vidi kako ti se najviše isplati.... Normalno, ako želiš original ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dres, gdje, kupiti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.