| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi gdje kupiti jeftine 'markere' za mali nogomet? u Sport forumu; dakle, zanimaju me što jeftiniji 'markeri' (izgledaju kao onaj reflektirajući prsluk koji držimo u autu ) i gdje ih se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| kralj disko-čage Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gdje kupiti jeftine 'markere' za mali nogomet? dakle, zanimaju me što jeftiniji 'markeri' (izgledaju kao onaj reflektirajući prsluk koji držimo u autu ) i gdje ih se u zagrebu može kupiti? ne trebam ništa šminkerski niti neku marku nego neki jeftinel, čisto da se dvije momčadi na haklu lakše razlikuju.evo, nešto ovakvo tražim: ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Purger | Re: gdje kupiti jeftine 'markere' za mali nogomet? Ševa,nadam se da sam malo pomogao ![]() JOMA - nogometna oprema, indoor tenisice, dresovi, trenerke, torbe... Citat:
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje kupiti jeftine 'markere' za mali nogomet? jesi, pomogao si. ![]() samo što mrcine ne stavljaju cijenu pa ću mejlati ili nazvati sutra. mamu im, koliki logo imaju sprijeda, još bi oni nama trebali platiti za reklamu. ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: gdje kupiti jeftine 'markere' za mali nogomet? Ajd javi kad saznaš...i mene zanima cijena ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje kupiti jeftine 'markere' za mali nogomet? evo, nešto sam saznao: 1. ROST ŠPORT TRG ŠPORTOVA 10000 Zagreb 01-30-91-019 (imaju dvostrane markere, cijena 99 kuna) - to nije problem naći... 2. FORTUNA ML ŠPORT J.SLAVENSKOG 1 10000 Zagreb tel. 3873-860 (umbrovi markeri, cijena 49 kn) - evo karte da se bolje snađete: Vip |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: gdje kupiti jeftine 'markere' za mali nogomet? Slavenskoga...to je Prečko....šoping centar..... Hvala ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:12.

) i gdje ih se u zagrebu može kupiti? ne trebam ništa šminkerski niti neku marku nego neki jeftinel, čisto da se dvije momčadi na haklu lakše razlikuju.
Moderna frizura, zlatni lanac, sat; čizmica na petu - pa ti si disko-kralj

) je li(?)