| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Gerrard ili Messi u Sport forumu; Na prijedlog drugih,otvaram ovu temu,pa recite koji je bolji... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gerrard ili Messi Pa tu nema nikakve dvojbe. Messi. I to neusporedivo bolji. Istini za volu, teško je uspoređivat dva tako različita igrača...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Gerrard ili Messi Kako uspoređivat ovu dvojicu..... ![]() Ljudi kad već stavljate, dajte stavite igrače koji igraju na istim pozicijama, da možemo točno utvrdit šta kome fali i zašto je neko bolji za tu poziciju.... Inače Gerrard je običan konj, koji eto, nešto malo zna s loptom....nekakav hibrid između veznjaka koljača i nekakvog veznjaka organizatora igre... Messi je za njega klasa... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gerrard ili Messi Messi,ali se slazem da ne treba njih dvojicu usporedjivat,uopce nisu na istim pozicijama,ali eto odabire messija jer gerrard mi nikad nije bio pretjerano dobar igrac,messi je za njega zakon
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gerrard ili Messi Nemojte vi mene krivo shvatit. Meni je Gerrard jako dobar igrač, najbolji engleski igrač momentalno. Samo, ne može se usporedit sa Messijem. Messi je vrh vrhova. A Gerard je tek jako dobar.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gerrard ili Messi Messi je bolji igrač, al ajmo stvar postaviti ovako: ko više znači za svoj klub - Messi za Barcu ili Gerard za Liverpool (ništa ne pretendiram, tek toliko da bude rasprava zanimljivija). |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,134
![]() | Re: Gerrard ili Messi ko je bolji? Buffon ili Capello? pa ne znači da ako se obojica bave nogometom da se mogu i trebaju uspoređivati,zbilja su počele teme.... ![]()
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:58.

AC MILAN : 2003-2008