| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Gerrard ili Messi u Sport forumu; ne kužim kako vam može biti smisleno uspoređivati igrača kojemu je zadaća proigravanje ekipe,defenzivni zadaci,kontrola lopte ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,566
![]() | Re: Gerrard ili Messi ne kužim kako vam može biti smisleno uspoređivati igrača kojemu je zadaća proigravanje ekipe,defenzivni zadaci,kontrola lopte i zadržavanje lopte s nekim kome je cilj biti što bliže golu,zabijati golove i prodirati s loptom. ja tu ne vidim argumente za usporedbu.
__________________ Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-06-07
Poruka: 440
![]() | Re: Gerrard ili Messi Glupa usporedba, ali Messi definitivno bolji iako je Gerrard odličan i spada među najbolje veznjake svijeta.
__________________ Sve je sranje osim pišanja...ali i pišanje je sranje ako pišaš uz vjetar |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,083
![]() | Re: Gerrard ili Messi Oba igrača su ključna za svoje ekipe i oba su veliki igrači.Meni se sviđa način igre Gerrarda,ali ipak mislim da je Messi bolji,iako mi Messi uopće nije drag igrač,nemam pojma zašto,ali me uvijek živcirao,mislim da je ipak bolji od Gerrarda. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Gerrard ili Messi slazem se sa vecinom... i ovo je glupa tema...
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gerrard ili Messi ko prvo ne igraju na istim pozicijma i potpuno razlicitit igrači i bez ikakve dvojbe messi je bolji za sto milijuna svjetlosnih godina...
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #20 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Gerrard ili Messi Ko je bolji Ibrahim Ba ili Teddy Sheringham ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:17.