| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Getafe - Barcelona 4:0 u Sport forumu; Getafe preko Barcelone do finala Kupa Kralja Citat: Iako su iz prve polufinalne utakmice polufinala Kupa Kralja protiv Barcelone donijeli ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,911
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Getafe - Barcelona 4:0 ![]() Getafe preko Barcelone do finala Kupa Kralja Citat:
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Getafe - Barcelona 4:0 Baš mi je drago, volim kada tako mali klubovi dožive vrhunac. Još ne mogu prežaliti finale kupa UEFE 2001. kad su igrali Liverpool i Alaves i bilo 5:4. Simpa su mi ti mali španjolski klubovi. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Getafe - Barcelona 4:0 Rekao sam ja da je Barca u totalnom rasulu, svađe su u klubu, igrače će otić itd itd Nisu uopće u formi, u zadnjih par kola su imali dosta sreće u prenstvu, ali sad im se sve to osvetilo I mislim da bi mogli izgubit i prvenstvo, Real i Sevilla su im za petama i u boljoj su formi od njih |
| | |
| | #7 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Getafe - Barcelona 4:0 ma cjepanje luzerskih klubpova kao inter i barca... ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Getafe - Barcelona 4:0 Barcelona je super klub, imaju zaista sjajnu igru i rezultate, ali sada u zadnjih mjesec dana su upali u veliku krizu zbog nekakvih svađa u klubu itd Inače, Barcelona igra najljepši nogomet i daje dosta golova, i bio ih je užitak gledati prošle godine kad su osvojili Ligu prvaka Ali ozljeda Etoo a očito ih je previše uzdrmala, sad i ove svađe itd. i tako to ispadne na kraju, sad moraju strepit i za prvenstvo, jer su svojim kiksevima otvorili put Realu i Sevilli |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,334
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Getafe - Barcelona 4:0 Ma koja kriza i koji raspad i rasulo. O čemu vi pričate, barca je cijelo prvenstvo na prvom mjestu i još uvijek je vodeća momčad. A to što su sada izgubili, svakome se događa pa i njima. Još uvijek su na moju žalost favoriti prvenstva
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Getafe - Barcelona 4:0 Pa kažem da su u krizi, inače su najuvjerljivija i najbolja momčad u Španjolskoj, a sad se to trenutno ne bi moglo reći A i nekako mi se čini da će sljedeće sezone past totalno, pogotovo ako prodaju neke od važnijih igrača, a i ako se nastave te svađe trenera i igrača |
| | |
![]() |
| Tagovi: barcelona, getafe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:28.

još jedan prilog tezi da je barca pred raspadom,odnosno ova generacija,možda osvoje la ligu,ali na kraju sezone bit će odlazaka: eto'o,rijkaard,najvjerojatnije ronaldinho...