| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Hajduk u Sport forumu; Kakva lolčina več gubi od Intera 2:0 :rofl moj prijedlog njima je...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Hajduk Citat:
Strgo sam se
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-01-07 Lokacija: Hotel LJubuška Godina: 15
Poruka: 23
![]() | Znate li zašto je sperma bijela? Zato što je hajduk u kurcu!! Dinamo u srcu, hajduk u kurcu
__________________ Uz vjetar sam uvijek išo i nikoga nisam šišo, od malena radim tako ja sam rođen naopako! |
| |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Hajduk Evo još jedan biser.... ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Hajduk To bi trebao znati i bez tvog savjeta ! Uostalom..treba pročitati pravila foruma i sve će mu biti jasno...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| |
![]() |
| Tagovi: hajduk |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Za koga navijate? | Silver | Nogomet | 540 | 27-08-08 09:20 |
| Hajduk Prvak | Kristijan | Nogomet | 4 | 05-12-07 15:29 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:23.

Strgo sam se
Uz vjetar sam uvijek išo i nikoga nisam šišo, od malena radim tako ja sam rođen naopako! 

Do you feel lucky, Punk?