Stranica 1029 od 1220 PrvoPrvo ... 29529929979101910241025102610271028102910301031103210331034103910791129 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 10,281 do 10,290 od 12192
Like Tree124Likes

Hajduk

Raspravljate o temi Hajduk u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Pravi autor: ZvoneM Otprilikio se slazem, Hajdukov najmanji problem je trener, no ako bi pretpostavili da ne postoje sve ove ...

V.I.P. Član Avatar od korisnika berto11
    Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    8,579
    Liked
    70 times

re: Hajduk

Citat Pravi autor: ZvoneM Pogledaj Poruke
    Otprilikio se slazem, Hajdukov najmanji problem je trener, no ako bi pretpostavili da ne postoje sve ove "silnice" koje ruse ionako vec uruseni klub, jedini "domaci" trener (jedan od onih iz proslosti) koji vrijedi bi, IMHO, bio Bonacic.
    Što se tiče domačih ja sam za Peruzovića. A Bonačić sada ne, nekad prije da više ne...

Od trenera koji nisu nikad dobili priliku u Hajduku, a mislim da bi napravili posao, vidim Mrsica.
    Istina je da je sada Mrišiću dobro krenulo u Vinkovcima, ali on je ipak trener koji vodi klubove kojima je cilj ostanak u ligi. Možda nešto bolja verzija Simunića. A uz to je drzak, prostači i ne ponaša se baš kulturno.

Moram priznati kako je i trenerski pedigre onog Norvezanina izgledao jako privlacno.
    Da i ja sam gledao. Čovijek je uzimao titule gdje god je došao. Vidio sam preferira napadački nogomet. Ne znam koliko su bile realne opcije da on dođe u Hajduka i koliko bi koštao. Ako bi koštao otprilke kao Reja i ako je stvarno htio doči, onda su stvarno debili što ga nisu uzeli.

No, kao sto to i Damf rece, interesi koji drmaju Hajdukom su ocito jaci od sve te ljubavi prema njemu. Bar za sada.
    Ne znam jeste li to zasluzili u proslim zivotima ...
    U prošlim životima... Ali bi rekao da nisu samo interesi u pitanju, ima tu i podosta nesposobnosti.

no mozda vas Bog kaznjava zbog pljuvanja, gadjenja i omalovazavanja drugih u sadasnjosti
    AJde molim te ne generaliziraj.
    U svakom slucaju sretan vam 99. rodjendan vaseg Hajduka i zelim vam upravu koja za rodjendane nece dovoditi palitelje Hrvatske zastave (Zelju i njegove navijace. Pobogu pa sto fali Zrinskom, Sirkom? Em su bolji od Zelje, em su hrvatski klubovi), koja nece za 100. rodjendan planirati dovodjenje fasistickog kluba ciji su navijaci javno zalili za Arkanom, koja ce znati ishoditi sve dozvole za postavljanje spomenika vasih i hrvatskih nogometnih legendi na zasluzeno mjesto, upravu koja ce znati zastititi originalni grb, ciji ce predsjednik znati datum osnivanja Hajduka... ukratko - ljude koji vole Hajduk.
    Iz ljubavi se radjaju najljepse stvari (iz ljubavi i dosta alkohola. Tako uglavnom nastaju dijeca, tako su nekad nastali i i Hajduk i Gradjanski... ), tek tada bi se rodio novi-stari, preporodjeni Hajduk.

.
    .
    .
    .
    Kadeti su osvojili kup hrvatske i to bez Livaje. remizirali sa Cibalijom, pobjedili Dinamo i Istru. A u zadnjoj utakmici pobjedili Međimurje 14:1
    Zadnji Uredio berto11 : 14-02-10 u 14:07
    Progovori SAD ili zauvik ŠUTI!!! http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=2198

Uvaženi forumaš
    Datum registracije
    13-10-06
    Starost
    26
    Poruka
    564
    Liked
    0 times

Poklepovic moze lijepo da uziva u ova tri mjeseca, nije se sigurno nadao da ce ikada vise na klupu Hajduka, sto god da napravi nece ga smijeniti

dr.sc. Foruma
    Datum registracije
    20-08-07
    Poruka
    3,485
    Liked
    2 times

dobar nastavak sezone, al na početku se nije tako činilo.
    prvo poluvrime opet ista priča, slaven u bunker a hajduk se mučija, belupo je dva puta preša centar i oba puta zapritija, subašić je ipak dokaza da je najbolji golamn u zemlji.
    drugo poluvrime skroz druga priča, od kad je andrić otvorija slaven. svakih 5-6 min je bija gola i to jedan lipši od drugog.
    stoperi su bili odlični, kako je buljat ono okrenija nekog koprivničanca, krenija u prodor i još dobro uposlija igrača, tomasov se trudija, nije ga išlo u prvome, fasova par zvižduka, a ipak se ispunija sa odličnim golom,
    anus carini loptu previše, ko da igra u cageu pa se sprda sa driblinzima,
    ahmad je truba totalna, igra je malo a jako loše, zapucat onakvu priliku može samo loš igrač, nije ni pola kalinića
    ibra je bija ispod svoje razine, al nije ni čudo, ja mislin da niko pa ni on ne zna di on zapravo igra, u napadu il vezi. skoko mi se nije baš danas pokaza, još uvik mislin da je šteta da on i andrić igraju skupa, predefenzivno je to onda
    torcida solidna, gledatelja ok obziron na vitar (ušla mi zima u kosti )
    -

Akademik Foruma Avatar od korisnika korisnik62
    Datum registracije
    27-06-08
    Poruka
    3,890
    Liked
    0 times

Uništavate sve pred sobom!!!

Kako se bliži 1. tekma kupa sve me više i više strah...
    "U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
    Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!

prof. Foruma Avatar od korisnika kevinkuranyi
    Datum registracije
    30-09-06
    Poruka
    1,191
    Liked
    1 times

Evo sinoč Alan Kardec zabio u produžetku i odveo benficu u 1/4finale uefa lige.. E moj Hajduče pucaš od stručnosti i kompetetnosti.. cccc

V.I.P. Član Avatar od korisnika berto11
    Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    8,579
    Liked
    70 times

Taj brazilac uopče nije imao namjeru doči u Hajduk..., druga je stvar što su Peroš i ekipa htjeli i novinari što su pisali...
    Progovori SAD ili zauvik ŠUTI!!! http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=2198

prof. Foruma Avatar od korisnika kevinkuranyi
    Datum registracije
    30-09-06
    Poruka
    1,191
    Liked
    1 times

Da su željeli otvorit novčanik došao bi ne boj se.. To je bilo prije ovog U prvenstva di je se nazabijao što mu je i donilo transf u Benficu..

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

gol stoljeća... gary neville mu nemre kopačke čistit... efektno i precizno

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika jUST_uSER
    Datum registracije
    04-04-07
    Starost
    4
    Poruka
    2,628
    Liked
    95 times

...zar je uz Hajduk umrla i ova tema
    NE DAM MAMIĆA NITI ZA ABRAMOVIĆA

mamino čudo.....vište !! Avatar od korisnika jaymz
    Datum registracije
    15-07-08
    Poruka
    8,388
    Liked
    502 times

Citat Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
    gol stoljeća... gary neville mu nemre kopačke čistit... efektno i precizno
    ja nisam gledao HNL emisiju jucer , i tek sam sad vidio autogol ..majstorski , nema sto

Citat Pravi autor: jUST_uSER Pogledaj Poruke
    ...zar je uz Hajduk umrla i ova tema
    vjerojatno ce zazivjeti ova tema ako Hajduk dobije Dinamo u kupu ..a onda opet sve po starom do kraja sezone tj.novog napada na vrh ljestvice
    "Ma,....boli me uho za sve!" ( Vincent Van Gogh)

Slične Diskusije

1. Hajduk jučer, Hajduk danas, Hajduk sutra
    By el_jose in forum Recycle Bin
    Odgovora: 4
    Zadnja poruka: 16-04-09, 17:00

Lajkaj nas na Facebooku