Poklepovic moze lijepo da uziva u ova tri mjeseca, nije se sigurno nadao da ce ikada vise na klupu Hajduka, sto god da napravi nece ga smijeniti
Raspravljate o temi Hajduk u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Pravi autor: ZvoneM Otprilikio se slazem, Hajdukov najmanji problem je trener, no ako bi pretpostavili da ne postoje sve ove ...
Zadnji Uredio berto11 : 14-02-10 u 14:07
Progovori SAD ili zauvik ŠUTI!!! http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=2198
Poklepovic moze lijepo da uziva u ova tri mjeseca, nije se sigurno nadao da ce ikada vise na klupu Hajduka, sto god da napravi nece ga smijeniti
dobar nastavak sezone, al na početku se nije tako činilo.
prvo poluvrime opet ista priča, slaven u bunker a hajduk se mučija, belupo je dva puta preša centar i oba puta zapritija, subašić je ipak dokaza da je najbolji golamn u zemlji.
drugo poluvrime skroz druga priča, od kad je andrić otvorija slaven. svakih 5-6 min je bija gola i to jedan lipši od drugog.
stoperi su bili odlični, kako je buljat ono okrenija nekog koprivničanca, krenija u prodor i još dobro uposlija igrača, tomasov se trudija, nije ga išlo u prvome, fasova par zvižduka, a ipak se ispunija sa odličnim golom,
anus carini loptu previše, ko da igra u cageu pa se sprda sa driblinzima,
ahmad je truba totalna, igra je malo a jako loše, zapucat onakvu priliku može samo loš igrač, nije ni pola kalinića
ibra je bija ispod svoje razine, al nije ni čudo, ja mislin da niko pa ni on ne zna di on zapravo igra, u napadu il vezi. skoko mi se nije baš danas pokaza, još uvik mislin da je šteta da on i andrić igraju skupa, predefenzivno je to onda
torcida solidna, gledatelja ok obziron na vitar (ušla mi zima u kosti)
-
Uništavate sve pred sobom!!!
Kako se bliži 1. tekma kupa sve me više i više strah...![]()
"U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!
Evo sinoč Alan Kardec zabio u produžetku i odveo benficu u 1/4finale uefa lige.. E moj Hajduče pucaš od stručnosti i kompetetnosti.. cccc
Taj brazilac uopče nije imao namjeru doči u Hajduk..., druga je stvar što su Peroš i ekipa htjeli i novinari što su pisali...
Progovori SAD ili zauvik ŠUTI!!! http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=2198
Da su željeli otvorit novčanik došao bi ne boj se.. To je bilo prije ovog U prvenstva di je se nazabijao što mu je i donilo transf u Benficu..
gol stoljeća... gary neville mu nemre kopačke čistit... efektno i precizno![]()
...zar je uz Hajduk umrla i ova tema![]()
NE DAM MAMIĆA NITI ZA ABRAMOVIĆA
"Ma,....boli me uho za sve!" ( Vincent Van Gogh)