Stranica 3 od 1220 PrvoPrvo 1234567813531035031003 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 12192
Like Tree124Likes

Hajduk

Raspravljate o temi Hajduk u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Ma ostat će. Nema straja. Na ovaj ili na onaj način, ali ostat će. Bilo je i puno lošijih ekipa ...

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

re: Hajduk

Ma ostat će. Nema straja. Na ovaj ili na onaj način, ali ostat će. Bilo je i puno lošijih ekipa koje nisu ispadale iz lige.

Sad svi guštaju kad vide Hajduka u govnima, ali nema veze, vratiće se Hajduk tamo di mu je misto - na vrh, da mu svi gledaju u leđa. Samo da se riješimo ovih škovaca po klubu i na terenu, i sve će sist na svoje misto.

prof. Foruma Avatar od korisnika Vodoinstalater
    Datum registracije
    08-12-05
    Poruka
    1,534
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: damfisk
    Ma ostat će. Nema straja. Na ovaj ili na onaj način, ali ostat će. Bilo je i puno lošijih ekipa koje nisu ispadale iz lige.

Sad svi guštaju kad vide Hajduka u govnima, ali nema veze, vratiće se Hajduk tamo di mu je misto - na vrh, da mu svi gledaju u leđa. Samo da se riješimo ovih škovaca po klubu i na terenu, i sve će sist na svoje misto.
    , nego šta ŽIVI BILI PA VIDILI!!!

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Tako je!

FORZA, E-E-E, FORZA, O-O-O, FORZA VOLIN SAMO HAJDUK SPALATO

Frajer Avatar od korisnika Mata
    Datum registracije
    22-12-05
    Starost
    26
    Poruka
    858
    Liked
    0 times

NEvjerujem da će Hajduk ostati, po meni koliko znam, prošle godine su svi Hajdukovci koje poznam, sprdali Dinamo zbog toga (kao što glasi Edina pjesma "Sve se vraća sve se plaća ...")

Grgić u suzama tješio uplakana sina, besciljno je lutao gore-dolje. Mobitel na uhu i suze u očima. Tješim sina Marka, roni suze - objasnio je Hajdukov predsjednik Branko Grgić s kim razgovara. Djelovao je pokislo. A taj dojam nije bio zbog kiše.

Nemojte misliti da imam nešta protiv Hajduka sretno im bilo, kao što je grgić rekao:

Što sam im mogao reći. Glavu gore, bit će bolje. Samo da izbjegnemo borbu za ostanak u ligi. U tri kola trebaju nam tri pobjede i vjerujem da ih možemo izboriti - zaključio je Grgić.
    Inati se SLAVONIJO

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Ne viruješ da će Hajduk ostat gdje?
    U ligu za prvaka nema šanse da uđe. A oće li na kraju sezone ostat u prvoj ligi - pa ja mislin da oće.
    To je navijačko i objektivno mišljenje.

Prošle godine smo guštali jer je Dinamo bija u govnima, a sad oni guštaju jer smo mi u govnima. Takav je život, jeben.

A to šta Grgić plače - pitan se ja plače li on zbog Hajduka ili zbog svoje guzice? Doduše, Grgić mi od početka nije jasan, nekako mi se čini pošten, a s druge strane surađuje sa lupežima iz Štimčeve ekipe. Ne znan. Ako plače zbog poraza, drago mi je da ovo pogađa i nekog u upravi, a ne samo nas navijače.

Ministar Obrane Foruma Avatar od korisnika CroSoldier
    Datum registracije
    15-09-05
    Poruka
    1,277
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: Vodoinstalater
    Isto bi realan rezultat ostao 0:0 ali gol je uša sa srečeom nikakvo znanje!
    pa ne bi baš rekao... nako onog promašenog praznog gola na kraju tekma + još nekoliko "mrtvaca" koje je Žilić skinuo....stvarno ne bi bilo realno da je ostalo 0:0. Rijeka je zasluženo pobjedila... viće sreće drugi put!!!

Frajer Avatar od korisnika Mata
    Datum registracije
    22-12-05
    Starost
    26
    Poruka
    858
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: damfisk
    A oće li na kraju sezone ostat u prvoj ligi - pa ja mislin da oće.

sorry izgleda da nisam baš ok pratio temu ja sam mislio da mislite hoće li ostati među prvih 6, a ono hoće li ostati u 1. ligi, na hoće.
    Inati se SLAVONIJO

Datum registracije
    15-09-05
    Poruka
    1,277
    Liked
    3 times

hoće ako počnu pobjeđivat... u protivnom odoše u 2. ligu... jbg

prof. Foruma Avatar od korisnika Vodoinstalater
    Datum registracije
    08-12-05
    Poruka
    1,534
    Liked
    2 times

Ma šanse da ispadne iz 1. lige su ravne nuli!

Datum registracije
    15-09-05
    Poruka
    1,277
    Liked
    3 times

ako ne počnu davat golove i pobjeđivat... pa jasno ti je kamo to vodi, frende.... osobno ne bi to želio, a i glupo je govorit da nema šanse... s igrom koju pokazuju mislim da se trebaju zabrinut... ili kako sam rekao počet nizat pobjede...

Slične Diskusije

1. Hajduk jučer, Hajduk danas, Hajduk sutra
    By el_jose in forum Recycle Bin
    Odgovora: 4
    Zadnja poruka: 16-04-09, 17:00

Lajkaj nas na Facebooku