| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Hajduk - grafiti u Sport forumu; Evo danas sam se malo prošetao do grada i nazad, slučajno imah fotoaparat sa sobom i zapeli su mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Hajduk - grafiti Evo danas sam se malo prošetao do grada i nazad, slučajno imah fotoaparat sa sobom i zapeli su mi za oko naši grafiti na svakom koraku.... Odlučih, te koji su mi bili na putu poslikati.... Naravno da ih još ima puno ljepših i zanimljivijih po cijelom Splitu i Dalmaciji, ali ovi su mi bili na putu, a ja sam lijen za hodat okolo.... ![]() Mada kada naiđem na nešto novo i to ću poslikati... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Hajduk - grafiti ![]() ma te grafite triba ostavit, to su simboli Splita i Hajduka... a sad je ispalo ružnije 100 puta....bastards!!!! ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 645
![]() | Re: Hajduk - grafiti Ni moj Kaštel Lukšić ne zaostaje sa grafitima... Lukšić cili za Hajduk živi! ![]() Grafiti nastali u prosloj godini u Kaštel Lukšiću: ![]() ![]() ![]() ![]() Imam i ja 2 u sobi, stavit cu samo 1 jer ovi jedan bi pokvaria dojam iako nije ni los toliko.Evo: ![]() Bit ce toga jos iz Kaštel Lukšića.Baš radimo jedan veliki grafit a kad bude gotov slikat cu i uploadat ![]() Torcida Kaštel Lukšić
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:47.

iako nije ni los toliko.