| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Hrvatska nogometna liga u Sport forumu; Čudi me da nema ovakve teme! Jest da nam je liga slaba, jadna, kukavna i nikakva, ali ipak je imamo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hrvatska nogometna liga Čudi me da nema ovakve teme! Jest da nam je liga slaba, jadna, kukavna i nikakva, ali ipak je imamo pa mislim da vrijedi kojiput progovorit o njoj i ostalim klubovima (koji nisu Dinamo, Hajduk ili Rijeka). Za početak, evo prognoze Jutarnjeg lista o kraju ove sezone, klubovi i strijeci: Kubovi: 1) Dinamo 2) Hajduk 3) Rijeka 4) Osijek 5) Zagreb 6) Varteks 7) Slaven Belupo 8) Međimurje 9) Inter Zaprešić 10) Zadar 11) Šibenik 12) Cibalia strijeci: 1) Mandžukić 2) Rukavina 3) Tadić 4) Đalović 5) Pandev Utakmice koje su dosad odigrane: 1) Inter - Rijeka 0 : 1 2) Cibalia - Varteks 1 : 0 3) Međimurje - Zagreb 0 : 3 4) Dinamo - Šibenik 5 : 0 Osvrnuo bi se samo još na ovo: Zagrebu je poništen čisti gol, da je priznat, Lovrek bi postigao hattrick (iako za konačni rezultat to nije bitno). Isto tako - fenomen Kuže: taj čovjek se polako gubi, za svoje rezultate i oš rad okomljuje se na suce. Štimac je već najavio da će s njim ozbijno popričat. Mislim da će ove sezone Kuže opet na daleki istok... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska nogometna liga Završena je zadnja utakmica ovog kola: Osijek - Slaven Belupo 1 : 0 Tablica nakon prvog kola izgledala bi ovako: 1. Dinamo 3 2. Zagreb 3 3. Cibalia 3 4. Osijek 3 5. Rijeka 3 6. Hajduk 1 7. Zadar 1 8. Slaven Belupo 0 9. Varteks 0 10. Inter-Zaprešić 0 11. Međimurje 0 12. Šibenik 0 2. kolo, 28.07.2007. – subota 18.00 (20.00) 1. ŠIBENIK – ZAGREB 20.00 2. SL.BELUPO – MEĐIMURJE 20.00 3. VARTEKS – OSIJEK 20.00 4. RIJEKA – CIBALIA 20.00 5. HAJDUK – INTER-ZAPREŠIĆ HTV 2 20.05 6. DINAMO – ZADAR 20.00 |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,794
![]() | Re: Hrvatska nogometna liga Moja prognoza. 1. ŠIBENIK – ZAGREB 20.00 1 2. SL.BELUPO – MEĐIMURJE 20.00 1 3. VARTEKS – OSIJEK 20.00 1 4. RIJEKA – CIBALIA 20.00 1 5. HAJDUK – INTER-ZAPREŠIĆ HTV 2 20.05 1 6. DINAMO – ZADAR 20.00 x |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska nogometna liga Danijel Subašić, junak remija s Hajdukom: Ni Dinamu neće biti lako Danijel Subašić, vratar Zadra i junak jučerašnjeg remija u Stanovima, u par je navrata sjajnim intervencijama spasio Zadar i uvelike je zaslužan što Hajduk iz Stanova nije otišao s punim plijenom. - Super je osjećaj ovako se pokazati publici u najboljem izdanju na samom početku sezone, možda je i bilo malo treme na samom otvaranju utakmice, ali nakon što sam zaredao s par obrana, sve je bilo lakše, prekrasno je braniti pred ovoliko publike. Mislite li da je Hajdukova struka pogriješila što vas nije angažirala već ovo ljeto? - To je njihova stvar, ja se ne bih želio miješati u to, Hajduk ima dobre vratare, na meni je samo da se trudim još više i tako se pokušam nametnuti i izboriti sebi što bolju poziciju i budućnost. Slijedi Maksimir, što očekujete? - Mi ćemo se muški boriti, dat ćemo svoj maksimum, iako je Dinamo favorit, nećemo se unaprijed predati.
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska nogometna liga Završeno je 2. kolo: Hajduk - Inter 7 : 1 Dinamo - Zadar 5 : 1 Šibenik - Zagreb 0 : 0 Rijeka - Cibalia 3 : 0 Varteks - Osijek 1 : 2 Slaven Belupo - Međimurje 2 : 0 Parovi 3. kola koje se igra 04. 08. su: 1. ZADAR – ŠIBENIK 2. INTER ZAPREŠIĆ – DINAMO HTV 2 20.05 3. CIBALIA – HAJDUK (Ned.05.08.) 4. OSIJEK – RIJEKA 5. MEĐIMURJE – VARTEKS 6. ZAGREB – SL.BELUPO (Ned.05.08) |
| | |
![]() |
| Tagovi: hnl, hrvatska nogometna liga, nogomet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:41.