| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Hrvatska nogometna liga u Sport forumu; varteks - zagreb 0 -1 Nogometaši Varteksa poraženi su od Zagreba minimalno za četvrti rezultatski i bodovni neuspjeh u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: Wild Wild West Godina: 27
Poruka: 446
![]() | Re: Hrvatska nogometna liga varteks - zagreb 0 -1 Nogometaši Varteksa poraženi su od Zagreba minimalno za četvrti rezultatski i bodovni neuspjeh u novoj nogometnoj sezoni. Predstava za 2000 gledatelja počela je angažiranije od strane domaćina tako da je i trener Zagreba Miroslav Blažević na kraju novinarima rekao kako se nije nadao da će Varteks na kraju izgubiti. Međutim jedna greška mladog Prahića u 34. minuti bila je dovoljna za minimalni poraz a realizator je s nekih 20 metara bio Kruno Lovrek.
__________________ Do you feel lucky, Punk? |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-10-06
Poruka: 72
![]() | Re: Hrvatska nogometna liga evo moj Osijek opet pokraden u Splitu, ponisten cisti gol Vitaica...Osijek dominirao bio bolji, imali par cistih sansi, ali opet nista, ko zna sta bi bilo da nije ponisten gol...Naprijed Osijek, sad je na redu Dinamo |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska nogometna liga Citat:
Nemoj sad pretjerivati.........
__________________ NI'KO KAO HAJDUK IZ SPLITA! | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: Wild Wild West Godina: 27
Poruka: 446
![]() | Re: Hrvatska nogometna liga Poredak nakon 4. kola: 1. Dinamo 12 ![]() 2. Rijeka 10 3. Slaven B 9 4. Hajduk 8 5. Zagreb 7 6. Osijek 7 7. Zadar 5 8. Cibalia 4 9. Međimurje 3 10. Šibenik 2 11. Varteks 0 ![]() 12. Inter 0
__________________ Do you feel lucky, Punk? |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| amo una malafemmena Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,302
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska nogometna liga Citat:
Očito nisi bio na utakmici... 1. nije bio čisti gol 2. Osijek nije dominirao niti je bio bolji I da... da ne zaboravim... "Na redu je Dinamo", kažeš? A kad ste vi to pobijedili Dinamo, daj mi reci molim te... Svaki rezultat sa manje od 3 gola razlike za Dinamo biti će golemo iznenađenje
__________________ Femmena Tu si na malafemmena Chist'uocchie 'e fatto chiagnere... Lacreme e 'nfamità. Femmena, Si tu peggio 'e na vipera, m'e 'ntussecata l'anema, nun pozzo cchiù campà. | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-08-07 Lokacija: SINJ
Poruka: 74
![]() | Re: Hrvatska nogometna liga Ako ne postaneš Novi prvak ti, Torcida ce zaliti Oprostit cemo ti, Jer ipak znamo svi Da najbolji si ti I nikad ti necemo Okrenut leda mi, o-o-o-o-o-o 2.Jebemo Tudmana i Banske dvore Jer mi smo Splicani, imamo more Imamo Gorana, imamo tenisu u nas je kurac, u vas je penis 3.I kad gubu i kad tuku uvik virni svon Hajduku Hajduk šampion, Hajduk šampion. 4.Mi s Hajdukon, Hajduk s nama Dinamo je pod nogama Hajduk sampion, Hajduk šampion 5.I bez sudaca i bez milijuna, Dalmacija dobit ce novog šampiona 6.Vjerni smo Hajdukovi navijaci mi, za bijele prolit cemo zadnju kap krvi, uz Tomislava vjecno biti cemo mi, i zato zapjevajmo svi: Glori, glori aleluja za pobjedu nam snage daj! 7.Ove noci biti ce fešta ova publika je najluda, za Hajduka život bi dala jer Torcida je najvjernija! 8.I nema veze sto Hajduk nije prvi, i nema veze sto sam pijan ja, i nema veze sto nema moje drage, uz Torcidu sritan bit cu ja!
__________________ HAJDUK TORCIDA |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-08-07 Lokacija: SINJ
Poruka: 74
![]() | Re: Hrvatska nogometna liga Ovo ti je upozorenje!!! Smiri doživljaj i normalno komuniciraj, jer će u protivnom uslijedit strože sankcije.
__________________ HAJDUK TORCIDA Zadnji Uredio damfisk : 12-08-07 u 14:49. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hnl, hrvatska nogometna liga, nogomet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:49.

Do you feel lucky, Punk?