Stranica 3 od 485 PrvoPrvo 123456781353103 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 4850
Like Tree86Likes

Hrvatska nogometna reprezentacija

Raspravljate o temi Hrvatska nogometna reprezentacija u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Pravi autor: kresola Mislim da će prije Bilić razmislit da li (mada ne vjerujem da će se to desit) iskoristiti ...

V.I.P. Član Avatar od korisnika berto11
    Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    8,579
    Liked
    70 times

Re: Hrvatska nogometna reprezentacija

Citat Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
    Mislim da će prije Bilić razmislit da li (mada ne vjerujem da će se to desit) iskoristiti Olića u veznom redu nego ga gurati u napad umjesto Petrića

Ko bi onda ispa iz veze: N kovać, modrić, Kranjćar ili srna??

Mislim da nitko od ove četvorice ne može ispasti iz ekipe, pogotovo kada su u vrhunskoj formi pogotovo kranjčar koji igra kao nikada do sada. Ova četvorka u sredini je uigrana i ova formacija je uigrana i bila bi velika glupost minjati formaciju ili olu stavljati u vezu....

Pretrić i dudu su također uigrani i po meni su obojica kvalitetnija od olića...tako da ni olić mogao biti joker s klupe.....kao zamjena za dudua ili petrića....dok je rakitić joker za vezni red, a j leko za niku kovaća.

I to je dobro kod ove reprezentacije što se za svakoga zna di mu je misto.

A kada bi bila potreba staviti napadača u sredinu....eduardo bi bio puno korisniji od olića koji nije baš najbolji asistent, dribler, a niti se može pohvaliti sa centaršutom.
    Progovori SAD ili zauvik ŠUTI!!! http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=2198

Akademik Foruma Avatar od korisnika kresola
    Datum registracije
    17-07-07
    Starost
    34
    Poruka
    3,535
    Liked
    0 times

Po meni uopće ga ne treba stavljat u prvih 11. Kažem da su Dudu i Petrić u ovakvoj našoj formaciji idealni napadači. Rekao sam da bi prije razmislio o Oliću u veznom redu nego u napadu baš zbog toga da naglasim kako napad NE mijenjati. Olić u vezi ne može funkcionirati u ovoj formaciji kakvu igra Hrvatska, ali može u nekim drugim varijantama...

edit: kada bi pretpostavili da Olić (nekim sluičajem) mora igrati u vezi, ispao bi Niko Kranjčar

Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    8,579
    Liked
    70 times

Citat Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke

edit: kada bi pretpostavili da Olić (nekim sluičajem) mora igrati u vezi, ispao bi Niko Kranjčar
    Teško sada kada niko igra u životnoj kada je u idealnih 11 premiershipa

Izvrsni Ćorluka i briljantni Kranjčar podijelili bodove na Fratton Parku

GOTOVO sve su akcije Portsmoutha kretale od Nike Kranjčara, da bi na drugoj strani nogometaši Mornara redovito nailazili na nepremostivu obrambenu prepreku Cityja - Vedrana Ćorluku.

Kranjčar je igrao na lijevoj strani veznog reda Portsmoutha, a Ćorluka je držao desnu bočnu stranu Cityja, tako da su tijekom cijele utakmice često ulazili u izravne duele. Portsmouth je bio bolja momčadi, imao više šansi i možda zaslužio svojim navijačima priuštiti pobjedu nad ove sezone izvrsnim Manchester Cityjem, ali mreže na Fratton Parku danas su, nakon dugo vremena, ostale prazne.

Usprkos dobroj igri svoje ekipe, trener Portsmoutha Harry Redknapp ovu utakmicu neće pamtiti po dobrom; ne samo da nije uspio doći do zaslužene pobjede protiv jakog protivnika, već je i čak dva svoja standardna igrača iz igre morao izvaditi zbog ozljede - kraj susreta na terenu nisu dočekali Utaka i Kanu.

No, Redknapp zato sigurno može biti zadovoljan predstavom koju je pružio Niko Kranjčar, najbolji igrač Pompeyja prošlog mjeseca po izboru navijača i član najbolje jedanaestorice Premiershipa u dosadašnjem tijeku sezone. Niko je bio naprosto briljantan, izvodio većinu kornera i slobodnih udaraca, sudjelovao u gotovo svim akcijama Portsmoutha i uputio nekoliko kvalitetnih udaraca prema golu, od kojih prvi već u desetoj sekundi utakmice kad je glavom pucao pokraj gola.

Utakmica je otvorena u znaku domaće momčadi koja je City u potpunosti stjerala na njihovu polovicu. Već u drugoj minuti susreta odličan udarac Kanua još bolje je obranio Hart, a desetak minuta kasnije istom je igraču blokiran udarac nakon fantastičnog dodavanja Davisa.

U 21. minuti nakon izvrsne akcije Portsmoutha lopta je došla do Kranjčara u kaznenom prostoru, a u posljednji je tren izvrsnom reakcijom u obrani svoja vrata spasio Dunne. U 25. minuti Niko je sudjelovao i u akciji u kojoj je Kanu, nakon duplog pasa s Johnsonom, pucao na gol, ali mladi Cityjev vratar vršcima prstiju skreće loptu koja zatim pogađa gredu.

Iako je veći dio susreta suvereno carovao obranom Cityja, Vedran Ćorluka je mogao postati tragičar utakmice u 37. minuti da je njegov reprezentativni suigrač uspio iskoristiti Čarlijevu jedinu pogrešku. Niko je pokraj Ćorluke, provukavši mu loptu kroz noge, ušao u kazneni prostor i izvrsno pucao, ali vratar Hart opet je vršcima prstiju spašavao svoja vrata. Tako je barem procijenio sudac, no usporena snimka ipak je pokazala da Hart nije dirao Kranjčarovu loptu koju su samo centimetri dijelili od ulaska u gol.

Jedinu pravu priliku u prvom poluvremenu City je stvorio tek u 40. minuti kad je Elano uposlio Vassella koji dodaje do Petrova, no Cityjev napadač puca ravno u Jamesa. City će zasigurno žaliti i za promašajem Vassella, koji je početkom drugog dijela promašio praznu mrežu. Ireland je dobrom loptom pronašao Petrova na desnoj strani koji laserskom preciznošću pronalazi Vassella ispred same gol linije, a Vassell promašuje šansu koju je bilo puno teže promašiti nego pogoditi.

U 55. minuti akcija Pompeyja opet kreće od Nike, koji izvrsno pronalazi Kanua, ali na putu mu se ispriječio Ćorluka. Slična se situacija ponovila i deset minuta kasnije, samo što je Niko ovoga puta uposlio Nugenta (koji je u igri zamijenio ozlijeđenog Kanua), ali Ćorluka još jednom ne dopušta napadaču Mornara prilaz svom golu.

Nakon toga opet se probudio i City. U 71. minuti Elano izvrsno izvodi slobodan udarac, prebacuje zid, ali ne pogađa okvir gola. Lopta je prošla nekoliko centimetara od vratnice. Nove vrhunske prilike za Portsmouth imali su Johnson i Davis (nakon Nikine asistencije), ali oba puta siguran je bio vratar Hart. Sven Goran Eriksson i Harry Redknapp možda će biti razočarani što nisu uspjeli doći do tri boda, ali zato Slaven Bilić sigurno zadovoljno trlja ruke nakon ovakve predstave hrvatskih reprezentativaca.
    Progovori SAD ili zauvik ŠUTI!!! http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=2198

Datum registracije
    17-07-07
    Starost
    34
    Poruka
    3,535
    Liked
    0 times

Ma Kranjčar je igračina, to sam uvijek tvrdio, ali on je najveća žrtva našeg sustava igre... on mora igrati poziciju koja njemu ne leži, ta zbog toga i nemamo otvorenu lijevu stranu na način kako imamo desnu (plus fali nam i livi bek) ali definitivno samo takav igrač...

prof. Foruma Avatar od korisnika Dinamo12
    Datum registracije
    28-10-07
    Poruka
    1,229
    Liked
    0 times

Evo napokon ima 1 dobru sezonu u svojoj ne baš blistavoj karijeri

Čovjek jednostavno ima sreću što mu je stari bio izbornik, jer da nije, danas bi Kranjčar grijo klupu i gledo Rakitićevo dupe, ali i sam je Kranjčar(Cico) reko da će ako Niku Bilić da na klupu, to shvatiti kao osvetu.

Čim dođe izbornik koji će se usuditi staviti Niku na klupu, ja mu skidam kapu, jer ja mislim da je sramota da čovjek od jedva 23-24 godine ne može igrat više od 60 minuta.

Bojim se da će taj novi izbornik već doć jako brzo, za negdje 6 mjeseca, jer mi uvijek preuveličavamo ove kvalifikacije, čim dođe EUro, i kad tam zajebemo, ode Bilićeva glava

Uvijek je tako bilo sa izbornicima osim sa Ćirom 98.

Vjerujte mi, ja bih volio da sam u krivu,ali FAKAT pretjeruju sa preuveličavanjem Hrvatske u ovim kvalifikacijama

Uvijek smo skoro u kvalifikacijama bili dobri, ali kad je došla završnica je sve otišlo u......

Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    8,579
    Liked
    70 times

Citat Pravi autor: Dinamo12 Pogledaj Poruke
    Evo napokon ima 1 dobru sezonu u svojoj ne baš blistavoj karijeri

Čovjek jednostavno ima sreću što mu je stari bio izbornik, jer da nije, danas bi Kranjčar grijo klupu i gledo Rakitićevo dupe, ali i sam je Kranjčar(Cico) reko da će ako Niku Bilić da na klupu, to shvatiti kao osvetu.

Čim dođe izbornik koji će se usuditi staviti Niku na klupu, ja mu skidam kapu, jer ja mislim da je sramota da čovjek od jedva 23-24 godine ne može igrat više od 60 minuta.

Bojim se da će taj novi izbornik već doć jako brzo, za negdje 6 mjeseca, jer mi uvijek preuveličavamo ove kvalifikacije, čim dođe EUro, i kad tam zajebemo, ode Bilićeva glava

Uvijek je tako bilo sa izbornicima osim sa Ćirom 98.

Vjerujte mi, ja bih volio da sam u krivu,ali FAKAT pretjeruju sa preuveličavanjem Hrvatske u ovim kvalifikacijama

Uvijek smo skoro u kvalifikacijama bili dobri, ali kad je došla završnica je sve otišlo u......
    Svašta, baš svašta.......ti si nevjerovatan znalac......

Jel ti možda palo na pamet da Bilić nije nikin tata, pa da mali opet igra....jel ti možda palo na pamet da je bilić pametniji i kvalitetniji nogometni stručnjak od tebe...znaš li da nebi stavljao igrača za kojeg misli da nije nejbolje rješenje jer ima neko bolji...

Jel ti možda znaš koliko kvalitetan igrač trebaš biti da budeš u prvih 11 premiershipa, jel ti znaš koja je konkurencija tamo....da niko tamo u kontinuitetu igra po 90 minuta, a znaš li koji je tempo igre u premiershipu...

Jel se ti imalo razumiš u nogomet da si uočio kolike je promjene donio slaven bilić u reprezentaciji....jel ti vidiš da ova ekipa koja vodi reprezentaciju(slaven bilić, aljoša asanović, prosineški, Jurčević i Mrmić) zna svoj posao. Jesi li možda skužio kako ova pomlađena ekipa u formaciji 442 igra puno bolje od cicine reprezentacije, da ne govorim o barićevoj ili jozićevoj repki.....

I ja smatram da ova ekipa neće biti samo sudionik europskog prvenstva....

Uostalom neda mi se raspravljati sa osobom koja napiše ovoliku količinu gluposti.....toliko nerealno veličati jedan dinamo, a srati po repki...
    Zadnji Uredio berto11 : 12-11-07 u 10:13

jaca amsterdam Avatar od korisnika branja
    Datum registracije
    13-01-07
    Starost
    32
    Poruka
    8,267
    Liked
    2 times

Slažem se sa Berto11 i drago mi je i veseli me da su velika većina naših reprezentativaca i formi posebno Niko Kranjčar koji je trenutno najbolji naš igrač
    Sirotinji i pas kurac pokazuje.

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: branja Pogledaj Poruke
    Slažem se sa Berto11 i drago mi je i veseli me da su velika većina naših reprezentativaca i formi posebno Niko Kranjčar koji je trenutno najbolji naš igrač
    Niko u reprezentaciji ne pokazuje ni približno igre koje pokazuje u POrtsmouthu, tako da i nije on baš naš najbolji igrač... Pogotovo ne kraj Eduarda, Modrića, Kovača...

Datum registracije
    17-07-07
    Starost
    34
    Poruka
    3,535
    Liked
    0 times

Stavite Niku na njegovu prirodnu poziciju, centralnog ofenzivnog veznog, odmah iza dva napadača, pa će bit svega i svačega...

Al' jebiga, naša repka ne igra na takav način, a i približnu poziciju koja Niki najbolje odgovara drži suvereno Modrić, prema tome nema šta igrat nego nekakvog krilnog veznjaka koji to u stvari i nije (povučenog prema sredini) Mislim da zato u napadu nije dovoljno konkretan, ali u defanzivnom smislu funkcionira po meni odlično...

jaca amsterdam Avatar od korisnika branja
    Datum registracije
    13-01-07
    Starost
    32
    Poruka
    8,267
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
    Niko u reprezentaciji ne pokazuje ni približno igre koje pokazuje u POrtsmouthu, tako da i nije on baš naš najbolji igrač... Pogotovo ne kraj Eduarda, Modrića, Kovača...
    Ja govorim o trenutnoj formi igrača, daleko je ispred ostalih, najbolji je u ekipi koja je pri vrhu engleskog prvenstva a to mnogo znači.

A to što ne postiže takve igre u repki, moglo bi se pričati....
    Sirotinji i pas kurac pokazuje.

Lajkaj nas na Facebooku