Stranica 383 od 485 PrvoPrvo ... 283333373378379380381382383384385386387388393433483 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 3,821 do 3,830 od 4850
Like Tree86Likes

Hrvatska nogometna reprezentacija

Raspravljate o temi Hrvatska nogometna reprezentacija u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Pravi autor: berto11 Bilo je i ubi Srbina..., a HRT zakasnio sa cenzurom..., nisu bili spremni... Kaj ti pripovedaš, pa ...

Banned
    Datum registracije
    21-12-08
    Poruka
    583
    Liked
    0 times

Re: Hrvatska nogometna reprezentacija

Citat Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
    Bilo je i ubi Srbina..., a HRT zakasnio sa cenzurom..., nisu bili spremni...
    Kaj ti pripovedaš, pa ljudi božji kaj je to? Pa ljuuudiii božji ne daš mira ni egipatskim mumijama. Ostija, ke kretino imbecile!

Nije te dugo bilo, sad se vratis i nastavljas po starom (ne samo u ovoj temi, nego svuda). Odmori sad jos malo
    Zadnji Uredio gggiga : 04-01-10 u 00:49

V.I.P. Član Avatar od korisnika berto11
    Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    8,579
    Liked
    70 times

Progovori SAD ili zauvik ŠUTI!!! http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=2198

Početnik
    Datum registracije
    22-07-06
    Starost
    25
    Poruka
    46
    Liked
    3 times

Ovo bi trebali biti novi dresovi reprezentacije, sezona 2010-12
    http://kitkross.wordpress.com/2010/0...y-kit-designs/

mamino čudo.....vište !! Avatar od korisnika jaymz
    Datum registracije
    15-07-08
    Poruka
    8,388
    Liked
    502 times

..ocito da Whiplash u pravu ..dresovi su okej

Novi dresovi
    "Ma,....boli me uho za sve!" ( Vincent Van Gogh)

Početnik
    Datum registracije
    22-07-06
    Starost
    25
    Poruka
    46
    Liked
    3 times

mamino čudo.....vište !! Avatar od korisnika jaymz
    Datum registracije
    15-07-08
    Poruka
    8,388
    Liked
    502 times

moglo bi opet bit jako "zanimljivo" pred nasim golom veceras ..Bilic se dvoumi izmedju Pranjica i H.Cale za lijevi bok ..jadan Runje
    "Ma,....boli me uho za sve!" ( Vincent Van Gogh)

Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    8,579
    Liked
    70 times

Znači prve tri utakmice kvalifikacija igramo Latvija u gostima(3.9.2010), Grčka doma (7.9.2010) pa izrael u gostima(8.10.2010)...

Znači nakon tri prva kola bi trebali znati na čemu smo. Nadam se da neće biti ozlijeđenih. A mislim da nam možda i nije idealan ovakav raspored, no vidjet ćemo...
    Progovori SAD ili zauvik ŠUTI!!! http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=2198

Starter Avatar od korisnika singidunum76
    Datum registracije
    05-04-10
    Poruka
    66
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
    Znači prve tri utakmice kvalifikacija igramo Latvija u gostima(3.9.2010), Grčka doma (7.9.2010) pa izrael u gostima(8.10.2010)...

Znači nakon tri prva kola bi trebali znati na čemu smo. Nadam se da neće biti ozlijeđenih. A mislim da nam možda i nije idealan ovakav raspored, no vidjet ćemo...
    Mi smo igrali sa Litvanijom u proslim kvalifikacijama.Igraju tvrdo i na malo golova.Ovde smo ih dobili,a u gostima su nas pobedili zahvaljujuci sudiji koji im je dosudio dva nepostojeca penala(to nam je bila zadnja utakmica koja nije nista odlucivala jer smo se vec plasirali na svetsko).Sve u svemu,mislim da uz pravi pristup mozete da ih "odradite" lagano u obe tekme.
    Grci su disciplinovani i igraju timski.Takve ekipe su najnezahvalnije za protivnike,jer se odlicno zatvore,a u napadu daj sta das...A za 90 minuta moras nesto i da das Idu uvek na nereseno,a sve preko toga im je cist bonus.Oni vam mogu pomrsiti konce,ali samo ako im vasa odbrana to dozvoli.
    Najvise mrzim frazu "danas svi igraju fudbal".Nije tacno!Ko se plasi Izraela taj nece proci grupu!Taj tim je tu samo da nekom otkine bod i udalji ga od prvog mesta!Zato 6 bodova protiv Izraela i Litvanije donose gotovo sigurno prvo mesto!
    lako je tudjim kurcem koprive mlatiti

Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    8,579
    Liked
    70 times

Citat Pravi autor: singidunum76 Pogledaj Poruke
    Ko se plasi Izraela taj nece proci grupu!Taj tim je tu samo da nekom otkine bod i udalji ga od prvog mesta!Zato 6 bodova protiv Izraela i Litvanije donose gotovo sigurno prvo mesto!
    A možeš i pogledati utakmice Izraela kod kuće i kako igraju. Znam da su jako dugo bili neporaženi kod kuće dok ih hrvatska nije pobjedila u kvelifikacijama za prošli euro. Čak mislim da su i Engleze otkinuli za 2 boda...Izrael u gostima je zafrkana utakmica, naravno ne treba je se plašiti, ali treba je jako jako ozbiljno shvatititi jer nisu baš tako loša ekipa...

Black Tattoo Avatar od korisnika ponosnipurger
    Datum registracije
    31-07-07
    Starost
    4
    Poruka
    9,134
    Liked
    44 times

Mi smo ih jedva dobili u gostima prošli put.
    Mislim da su bile kvalifikacije za SP06.
    3:4 je blo ako se ne varam. I onaj genijalan gol Šimunića.
    Zapravo, trebalo je biti 2:5.

Lajkaj nas na Facebooku