| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Hrvatska reprezentacija Euro 2008 u Sport forumu; Evo još jedna tema koja će biti zalijepljena a tiče se naše reprezentacije i o utakmicama naše repke. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Hrvatska reprezentacija Euro 2008 Evo još jedna tema koja će biti zalijepljena a tiče se naše reprezentacije i o utakmicama naše repke. dakle da čujem. Hrvatske će biti koja ![]() euro možete pratiti i na ovom linku Euro 2008 Hrvatska - Euro 2008: vijesti, skupine, utakmice, raspored |
| |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 2,063
![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 ja kazem da ce Hrvatska ispast u polufinalu...
__________________ ....No, woman, no cry; No woman, no cry. Woman, little sister, don't shed no tears; No, woman, no cry.... |
| |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 I ja se za sada slazem sa ispadanjem u skupini.
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 1,561
![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 ne znam baš da mi je prosjek od 27,5 baš mlad ![]() Mislim da je jedva išta mlađa...neće to imat nikakve veze na EURU. Pošteno rečeno, imam jeben osjećaj da gubimo od Austrije, pobjeđujemo Njemačku, a da ćemo remizirat sa Poljacima. |
| |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 ajde da već jednom i prođemo tu skupinu na velikom natjecanju....biće jako teško, puno teže nego mi se činilo na prvi pogled prije kojih mjesec, dva, al nadam se najboljem....četvrtfinale, ja miran, svi zadovoljni....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:09.

.