| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Hrvatska reprezentacija Euro 2008 u Sport forumu; Volio bi da dođemo barem do polufinala. Nažalost, realnost i ranija iskustva ukazuju na ispadanje već u grupnoj fazi.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 Volio bi da dođemo barem do polufinala. Nažalost, realnost i ranija iskustva ukazuju na ispadanje već u grupnoj fazi.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 Nakon tekme s Englezima, mislio sam bit će nešto od ove repke. Onda je došla tekma s Nizozemcima, pa Eduardo nastradao.. Sad mislim da možemo proći skupinu, neće biti lako ali možemo uhvatit drugo mjesto.. Sve ovisi kako ćemo proći s Austrijom, ako tu uzmemo 3 boda onda je sve moguće...
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 Ne misli nitko da će biti lako. Mislim da imamo kvalitetu za proći grupu. Poslije toga treba dobiti samo jednu utakmicu i moja očekivanja će biti ispunjena.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,093
![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 ako sada nećemo proć ovakvu skupinu, onda fakat nećemo više nikad...a ja očekujem da ju nećemo ![]() budimo realni, ovo je najslabija skupina odkada je hrvatske na velikim natjecanjima.... šta naravno ne znači da ćemo ju sigurno proć. |
| |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,271
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 Slabija je ona od 98. mnogo jer su tada Japan i Jamajka bile preslabe reprezentacije i čak neusporedivo slabije od Austrije
__________________ Život je pun reljefa |
| |
| | #16 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 Mogu oni dobro odigrat, realizacija će bit jako bitna, jer neće bit puno prilika, i tu će Eduardo jako falit, ali nadam se da mogu barem proć skupinu, a dalje tko zna šta sve može bit.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| |
| | #17 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,093
![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 Citat:
Mislim da su te 2 skupine "tu negdje" . je na bi toliko podcjenjivao Jamajku....ipak su oni na tom istom velikom natjecanju protiv nas postigli veči uspjeh nego Švabi , isto vrijedi za Japan(a kolko se ja sjećam jedva smo to pobjedili )ne treba pretjerivati sa jakosti skupine, jest neugodna...ali Cicina, Jozićeva a posebno Barićeva su bile mnogo, mnogo, mnogo gore a sad se sjetimo šta su ti isti izbornici dobili kad nisu prošli skupinu ![]() | |
| |
| | #18 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,271
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 Citat:
Japan je tek počinjao svoj nogometni razvoj, a Jamajka je slučajno zalutala na to SP i oboje nisu imali nikakvo jače natjecanje u povijesti. Da ne govorim da je Japanska liga gdje su tad igrali svi Japanci bila za qrac, a najbolji igrači Jamajke su igrali u 2. eng ligi eventualno koji bi igrao u slabijem klubu Premiershipa i to naravno svi na račun toga što su imali i Englesku putovnicu jer te polutalente sigurno ni Premiership ne bi vrbovao da nisu bili ˝domaći˝. To uspoređivat sa današnjom Poljskom i Austrijom je teška uvreda za njihove igrače ![]()
__________________ Život je pun reljefa | |
| |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 50
![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 zelim nasima sve najbolje na europskom prvenstvu,ali bas me zanima kako ce proc bez naturaliziranog brazilca da silve.ipak je on sam dao trecinu nasih golova u kvalifikacijama.i to onih najvaznijih.imamo kvalitetnu momcad koja je stvorena od starih i mladih igraca,a tu je i jedan odlican izbornik.cini mi se da je atmosfera u repki dobra i da bi mogli igrat dobar nogomet.al zelim vidjet dal mogu imat i dobru realizaciju bez da silve.sipka im vrijedi ako ce dobro igrat,a nece moc zabit. |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:18.

, isto vrijedi za Japan(a kolko se ja sjećam jedva smo to pobjedili
)