| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Hrvatska reprezentacija Euro 2008 u Sport forumu; Bude se Olić valjda par puta spotaknuo na loptu pa će nešto uć valjda.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 Nadam se prolasku skupine, iako mislim da to neće biti baš tako lako kako neki misle. Austrija je domaćin i što se tiče nje nemoram ništa više reći. Poljska uopće nije neka bezvezna momčad, a o Njemcima se sve zna. Kvalitetni jesmo i skoro sve ovisi o toj prvoj utakmici s Austrijancima. |
| |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-10-06 Godina: 22
Poruka: 246
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 Mnogo toga ovisi o mecu sa Austrijom, svaki puta do sada kada bi pobjedili prvu prosli bi skupinu (96,98), a kad bi izgubili prvu poslije se nikad nismo znali vratiti u igru... Kvaka je sto je i Austriji to povijesna prilika, bas taj prvi mec, oni tu traze svoju sansu, ucinit ce sigurno sve od sebe da naprave nesto, znaju dobro da ce iduci put biti na nekom velikom takmicenju kad na vrbi rodi grozdje... btw Detalji sa meca u subotu |
| |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 232
![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 Slušam ovu pjesmu peti put zaredom, sigurno je već negdje postana na forumu ali ako nije, uživajte! ![]() Hoćemo li ili ne proći skupinu. Imam feeling da možemo. Super je i da su rezultati pripremnih utakmica lošiji - malo praznovjerja ne škodi. Ne mogu čekati više, još samo 6 dana! ![]() |
| |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-03-08
Poruka: 8
![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 Koliko čujem u Beču će biti prava domaća atmosfera.....mislim za nas ![]()
__________________ www.buco-sport.hr |
| |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-10-07
Poruka: 20
![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 moj Tipp: austria-hrvatska 1-3 njemacka-poljska 2-1 hrvatska-njemacka 2-2 austria-poljska 1-0 njemacka-austria 3-0 hrvatska-poljska 0-2 tablica: Njemacka 7 Hrvatska 4 Poljska 3 Austria 3 U ovom se slucaju ne trebamo bojati utakmice izmedju Njeme i Austrije,posto bi Njemci imali do tekme samo 4 boda i trebali bi igrati na pobjedu .Pobjeda bi im najvjerojatnije znacila izbjegavanje Portugala i ne vjerujem da bi oni sami riskirali poklanjajuci Austriji bod,koji joj ionako nije dovoljan da prodje dalje...i sa 4 boda ,zbog gol razlike. Sto se same Austrije tice, smatram bez obzira na sve da nam ipak nisu dorasli. Poljaka se nekako najvise bojim, ne znam ni sam zasto.Jednostavno imam takav osjecaj. Zadnji Uredio Scarab : 04-06-08 u 20:43. Razlog: losa preglednost |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:13.