| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Hrvatska reprezentacija Euro 2008 u Sport forumu; Govna ne mogu biti veća...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 I mene...več duže vrijeme... ![]() ![]() je se sada naotvaralo...tema... Milsim da bi trebalo za svaku utakmicu Hrvatske otvoriti posebnu temu...i kad ta utakmica završi i malo se izkomentira onda zaključati temu... Mislim da bi to bilo najbolje..., a ove druge neka isto stoje...
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... Zadnji Uredio berto11 : 07-06-08 u 22:45. |
| |
| | #46 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 Dobro...nervoza, nestrpljenje, napetost...,,želja da se opijem uz utakmicu Hrvatske nogometne reprezentacije na euru... ![]()
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... |
| |
| | #47 (permalink) |
| Do'h! | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 Ja sutra očekujem uvjerljivu pobjedu.. Unatoč svim jadnim utakmicama ove godine, očekujem da će nas procurit sutra... PS: Već sam počeo pit za sutra, da lakše preživim ako se razočaram ![]() berto, slažem se sa prijedlogom za svaku hrvatsku utakmicu, sad ću otvorit za sutra i zakeljit ju gore, pa ćemo vidit kako će funkcionirat ![]() |
| |
| | #48 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 Citat:
![]() bravo..., onda ako za npr. 5-10 godina nekoga bude zanimalo naše mišljenje o pojedinoj utakmici....imat će temu i nači što ga zanima...naravno valjda će na svakoj temi netko staviti golove možda neke slike, tako da to sve ostaje i postaje lakše za nači...
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:47.