| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Hrvatska reprezentacija Euro 2008 u Sport forumu; makar sam mislio d aneće sad i mene je počela jebat euforija još da mi je škola gotova, gdje bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 Citat:
![]() j*bem ti utakmicu... niti spavat vise nemogu... ![]()
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... | |
| |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,468
![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 Index.hr - Sport - (Ne)zamjenjivi Kranjčar: u posljednje dvije godine od 17 utakmica zamijenjen u 12 susreta ovo sam ja već napisao negdje, samo šta sam ja rekao da nakon 60.-70. min. Kranjčar diše na škrge, a ne neki drugi razlog ![]() |
| |
| | #54 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,453
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 Citat:
Komentari tzv. novinara Index-a uopće ne treba shvaćati ozbiljno. A nije im palo napamet napisat da je Niko jedan od igrača koji je odigrao najviše utakmica i to po 90 min. ove sezone. GOVNA!!!!!
__________________ Život je pun reljefa | |
| |
| | #55 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 ma ajde, šljiviš novinare važne su samo tekme i kvalitetno slavlje ![]() eevo i moj mali doprinos ![]() ![]() kopirajt ja, Naslovnica – Euro2008 Zadnji Uredio gggiga : 10-06-08 u 13:34. |
| |
| | #57 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 ![]() Koji je HTV-u kurac da se tako izrazim pa da je Sanader došao u studio komentirati utakmicu, stvarno se prosipaju... Poznato je da je Ivo veliki nogometni stručnjak...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-06 Godina: 33
Poruka: 131
![]() | Re: Hrvatska reprezentacija Euro 2008 kaže sanader da smo do sad ovakve utakmice gubili, pa je dobro da smo ovu dobili... samo ne znam na koje je to utakmice mislio da smo gubili (od prvih utakmica na ep/sp: tursku smo dobili, jamajku isto, švicarska x, a brazil i meksiko ipak nisu austrija)... koji kreten... |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.