| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Hrvatska reprezentacija u Splitu u Sport forumu; Danas sve nešto razmišljam o tome... i pitam se, hoće li moji unuci doživjet da gledaju hrvatsku ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hrvatska reprezentacija u Splitu Danas sve nešto razmišljam o tome... i pitam se, hoće li moji unuci doživjet da gledaju hrvatsku nogometnu reprezentaciju kako igra jednu ozbiljnu kvalifikacijsku utakmicu u Splitu. Prilično sam uvjeren da ja to nikad neću doživit. A siguran sam da neće ni moja djeca. Unuci? Možda... Sumnjam, ali eto, čuda se događaju. Slušamo svakojake priglupe, kretenoidne i smješne isprike i objašnjenja o tome zašto hrvatska nogometna reprezentacija ne igra u Splitu. Svaka važnija utakmica igra se u Zagrebu. Stvar je otišla toliko daleko da se igranje u Zagrebu smatra sasvim normalnim, prirodnim stanjem stvari. Tu i tamo odigra se kakva prijateljska ili pak beznačajna kvalifikacijska utakmica po "provinciji" (Rijeka, Osijek, Split), ali zato Zagreb ugošćuje svaku važniju utakmicu. Niti jedna europska državna reprezentacija osim Engleske ne igra sve domaće utakmice na jednom stadionu, u glavnom gradu. Niti jedna. Osim Hrvatske. Sramota? Ili možda ne? Baš me zanima što vi mislite o tome...
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija u Splitu E pa ja ću ti kontrirati- mislim (i nadam se) da će reprezentacija odigrati barem jednu utakmicu u ovom kvalifikacijskom ciklusu u Splitu. Nažalost, vjerojatno će biti 'beznačajna' ali volio bih da Bilić prekine s tradicijom gluposti o 'pehu' i ne znam čemu, pa će se moći igrati i 'važne' utakmice... S druge strane, mislim da bi vaši lokalni 'ljudi s utjecajem' trebali dizati malo više galame oko toga. Bilić je izjavio (kod Reića u emisiji) da ne vidi nikakvog problema oko igranja u Splitu- znači da se zna da on ne će odbiti, pa zašto to onda ne iskoriste i počnu to 'forsirati'?!? P.S. ajd' nije vam ni Brazil bio neka lijeva utakmica pa da baš tako grintate ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #4 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija u Splitu Priče o "tradiciji" i "pehu" ne prodaje Bilić, nego netko drugi. A Brazil (i slične prijateljske utakmice takvog tipa) upravo služe kao "argumenti" za udobrovoljavanje Splita. A to su utakmice koje ne znače apsolutno ništa. Ozbiljne natjecateljske utakmica u kvalifikacijskom ciklusu trebaju se igrat po cijeloj zemlji, i na svim stadionima koji zadovoljavaju međunarodne standarde. Italija igra i u Napulju, i u Milanu, i u Torinu, i u Palermu, i u Rimu... Njemačka igra u Stuttgartu, Dortmundu, Muenchenu, Bremenu, Berlinu... Španjolska igra u Barceloni, Valenciji, Sevilli, Bilbau, Malagi, i Madridu. Čak i Francuska igra u Marseilleu i Bordeauxu i Toulouseu... Samo Hrvatska igra u - Zagrebu. Naravno, govorim o važnim kvalifikacijskim utakmicama. Za revijalne cirkuske predstave kao što je bila ona protiv Brazila - zaboli me ona stvar gdje će se igrat.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija u Splitu Svaki drugi put? Molim? O čemu ti?
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska reprezentacija u Splitu Damfisk- nisam ni mislio da su to Bilićeve priče, nego novinari i vjerojatno iz saveza... Htio sam reći da ih on ne 'puši', pa je dobar kandidat. Mislim, nije na njemu da sad inzistira da se igra u Splitu- nego neka se digne halabuka pa da on može reći 'super, nema problema! rado ćemo igrati u Splitu'.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatska, reprezentacija, splitu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:33.