| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Hrvatska - Rusija u Sport forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Ma jesi ti onaj koji je prognozirao "gaženje" Rusa, pobjedu sa hendikepom i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #132 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska - Rusija Citat:
Znači da smo ih taktički nadigrali i da nisu stvorili ni jednu šansu, cijelu utakmicu su se branili, s tim da su oni uzeli ono po šta su došli, ali slaba im je utjeha! Ja sam sa našima zadovoljan!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| | |
| | #133 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska - Rusija I ja sam zadovoljan sa igrom repke, ali nisam zadovoljan sa završnicom. Mislim da će se stvari popraviti kad bude petrić skroz spreman. Moram spomenuti da Kranjčar nije bia na razini svojih igara, a njegove asistencije su potrebne da bi hrvatska zabijala. Kranjčaru je prvenstvo završilo još odavna pa biče zato nije bia na razini...
__________________ NI'KO KAO HAJDUK IZ SPLITA! |
| | |
| | #134 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatska - Rusija Ma Rusi su super odigrali obranu, samo su se na to koncentrirali! A Petrić je stvarno falija!
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
![]() |
| Tagovi: nogomet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:45.