To je totalno druga utakmica , ne treba ništa misliti na Estoniju, naši igrači će se totalno drukčije postaviti protiv Rusije, Estoniju su podcijenili pa je tako ispalo
Raspravljate o temi Hrvatska - Rusija u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Ne možeš uspoređivati te dvije tekme. Estonci su izrazito gruba i prgava momćad koja ne dopušta igru. Svi su se ...
Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru.
To je totalno druga utakmica , ne treba ništa misliti na Estoniju, naši igrači će se totalno drukčije postaviti protiv Rusije, Estoniju su podcijenili pa je tako ispalo
u maksimiru nećemo izgubit pa da i Bog baci urotu na nas![]()
a što se tiče eura to ćemo doći kao i na svako pa odmah ispast![]()
ustvari sad ipak možemo nešto napravit na europskom jer imamo dudu-a, konačno jedan pravi nakon šukera koji redovito pogađa mreže a ne da promašuje s 5 metara kao neki naši
Trebali bi jos par hrvatskih igraca brazilskog porijekla![]()
sve u svemu teska utakmica..
Fa fa la si mi ti fala ti
Ma oćemo, ma pogledajte raspored, dobijemo ruse i imamo 2 lake utakmice, Estonce doma i Andoru u gostima!
I tih 9 bodova nam je dosta za euro, a onda i Izrael doma, tako da po meni nemožemo se ne kvalificirat!
06/06/07.
Andora - Izrael
Hrvatska - Rusija
Estonija - Engleska
22/08/07.
Estonija - Andora
08/09/07.
Engleska - Izrael
Rusija - Makedonija
Hrvatska - Estonija
12/09/07.
Andorra - Hrvatska
Makedonija - Estonija
Engleska - Rusija
13/10/07.
Engleska - Estonija
17/10/07.
Hrvatska - Izrael
Makedonija - Andora
Rusija - Engleska
17/11/07.
Makedonija - Hrvatska
Izrael - Rusija
Andora - Estonija
21/11/07.
Engleska - Hrvatska
Izrael - Makedonija
Andora - Rusija
Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković