Stranica 3 od 14 PrvoPrvo 1234567813 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 134

Hrvatska - Rusija

Raspravljate o temi Hrvatska - Rusija u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Ma pogledajte raspored- Rusi i Englezi imaju dvije utakmice (u srpnju), a Englezi i Izraelci te Rusi i Izrelci još ...

Akademik Foruma Avatar od korisnika Wolf-HR
    Datum registracije
    11-12-06
    Starost
    40
    Poruka
    3,887
    Liked
    0 times

Re: Hrvatska - Rusija

Ma pogledajte raspored- Rusi i Englezi imaju dvije utakmice (u srpnju), a Englezi i Izraelci te Rusi i Izrelci još po jednu međusobnu... Tu će si oni međusobno uzimati bodove, i iako i mi igramo sa svo troje realno je za očekivaati da nam prijetnja budu samo jedni- a to nam je siguran prolazak, naravno pod uvjetom da uberemo tri boda protiv Rusa.
    Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika hajduk1991
    Datum registracije
    06-05-07
    Starost
    33
    Poruka
    2,707
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
    Ma pogledajte raspored- Rusi i Englezi imaju dvije utakmice (u srpnju), a Englezi i Izraelci te Rusi i Izrelci još po jednu međusobnu... Tu će si oni međusobno uzimati bodove, i iako i mi igramo sa svo troje realno je za očekivaati da nam prijetnja budu samo jedni- a to nam je siguran prolazak, naravno pod uvjetom da uberemo tri boda protiv Rusa.
    Ma da uzmemo i bod, već imamo prednost ispred svih, onda imaš sigurnih 6, a zatim Izrael doma, di je za očekivat 3 boda, a i Makedonija u gostima, i tu bi mogli uzet 3, 1 sigurno, a zadnje kolo Engleska, već ćemo osigurat Euro, a onda ćemo rasterečeni očitat Englezima još jednu lekciju!
    Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković

Datum registracije
    06-05-07
    Starost
    33
    Poruka
    2,707
    Liked
    0 times

Hiddink i Keržakov: Bitka sa Hrvatskom je ključna

"MOMČAD je svjesna da je Andora sitnica u odnosu na Hrvatsku", izjavio je najopasniji ruski napadač.
    "Hrvatska bitka biti će izazov za našu mladu i ambicioznu momčad", dijeli njegovo mišljenje i izbornik reprezentacije i upozorava nakon lagane pobjede: "Još je rano govoriti o našim šansama za plasman na Euro"

Hiddink: Idemo na pobjedu u Zagrebu

"Uzimajući u obzir način na koji Hrvatska igra kod kuće, neki misle da bismo bili sretni i sa jednim bodom, ali mi namjeravamo uzeti sva tri u Zagrebu"

"Što se tiče susreta sa Androm, moram reći da smo radili iznimno do 20. minute. Keržakov je pružio sjajnu igru, bio iznimno opasan i postigao tri zgoditka". Hiddink ipak ističe da ni on nije nezamjenjiv jer raspolaže sa nekoliko dobrih napadača.

"Jako sam zadovoljan igrom Boudianskog. Bio je vrlo miran obzirom da je novi u reprezentaciji. Torbinski je odstupao od odgovora u prvom dijelu, ali se popravio u drugom. Zirianov je radio dobro u prvom, ali u nastavku nije bio dovoljno koncentriran. Anjukov, koji rijetko igra za svoj klub, je dokazao da zaslužuje nositi dres reprezentacije", studiozno je Hiddink procijenio sve pluseve i minuse.

Među one koji su nakon 20. minute izgubili koncentraciju, ubrojio je i Andreja Aršavina, jednog od najboljih igrača: "Nije se pokazao u susretu sa Andorom, ali će dokazati svoju vrijednost u mnogo važnijoj utakmici sa Hrvatskom"

Uvjerljiva pobjeda nad Andorom, izborena pomoću hat tricka Sevillinog napadača nije ruskoj reprezentaciji donijela ništa posebno, jer su Hrvatska i Izrael minimalnim pobjedama nadvisile Estoniju i Makedoniju, napominje ruski Sport Express. Rusija sada dijeli drugo mjesto sa Izraelom, dva boda iza lidera skupine, Hrvatske.

Sport Express ističe da, premda se reprezentaciji Andore ne pridaje gotovo nikakva važnost, teško je ostati ravnodušan na sjajnu igru koju je protiv jednog od najvećih autsajdera u Europi pokazao napadač Seville, koji ove godine blista i zabija na klupskom i reprezentativnom planu.

"Golove koje sam postigao dugujem cijeloj momčadi. Bili smo odlično pripremljeni i pokazali dobru igru tokom cijele utakmice, a Andora je igrala onako kako smo i očekivali: uglavnom se braneći. Atmosfera u Sankt Peterburgu je predivna i navijači su nam puno pomogli."

"Očekuje nas susret sa Hrvatskom i dvoboj s njima će biti ključan za konačni izgled tablice", zaključio je Keržakov.
    Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković

V.I.P. Član Avatar od korisnika berto11
    Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    8,579
    Liked
    70 times

Ma ja sam uvjeren u pobjedu i mislim da bi mogao biti hendikep, ako rusi napadnu sa ovim sustavom 3-5-2. Mi smo bolji i zana se kako igramo sa boljim ekipama pogotovo na maksimiru.
    Hiddink će bodove morati tražiti protiv engleza, pa nek se obračunavaju za drugo misto i u toj borbi mu želim mnogo srice.
    Progovori SAD ili zauvik ŠUTI!!! http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=2198

Datum registracije
    06-05-07
    Starost
    33
    Poruka
    2,707
    Liked
    0 times

I ja to mislim, ali bit će teško!
    Mislim da se ne smimo nikog bojat, naročito doma!

Regularni forumas Avatar od korisnika Dije musper???
    Datum registracije
    05-03-07
    Poruka
    313
    Liked
    0 times

Nemojte bit tako sigurni u pobjede mogli bi se razocarati.....
    A mozda se i necete razocarati...
    Polako ima jos utakmica...sreca se u trenu moze okrenuti
    Fa fa la si mi ti fala ti

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Datachi
    Datum registracije
    07-05-07
    Poruka
    2,565
    Liked
    1 times

^^ ak izgubimo, to je zbog tebe
    You spin me right round baby, Right round!

L'essentiel est invisible pour les yeux

prof. Foruma Avatar od korisnika kreky
    Datum registracije
    28-05-04
    Starost
    34
    Poruka
    1,364
    Liked
    3 times

Ma biti će sve ok, Hiddink nas do sada još nije niti jednom pobijedio pa neće valjda ni sada...
    Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru.

Regularni forumas Avatar od korisnika Dije musper???
    Datum registracije
    05-03-07
    Poruka
    313
    Liked
    0 times

Ako izgubimo dije musper??
    Nestao za 60 sek...
    Fa fa la si mi ti fala ti

Trenutno u mirovini Avatar od korisnika Hagan_Bajan
    Datum registracije
    27-11-05
    Poruka
    4,345
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: Dije musper??? Pogledaj Poruke
    Ako izgubimo dije musper??
    Nestao za 60 sek...

Treba Hiddinku vratit za Australiju i SP Hrvatska -Rusija 2:0 ( N.Kovac, Petric)
    ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem...

Lajkaj nas na Facebooku