Stranica 4 od 14 PrvoPrvo 123456789 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 31 do 40 od 134

Hrvatska - Rusija

Raspravljate o temi Hrvatska - Rusija u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Ma pobjeđujemo, duplo smo bolji.....

V.I.P. Član Avatar od korisnika berto11
    Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    8,579
    Liked
    70 times

Re: Hrvatska - Rusija

Ma pobjeđujemo, duplo smo bolji..
    Progovori SAD ili zauvik ŠUTI!!! http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=2198

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Citat Pravi autor: kreky Pogledaj Poruke
    Ma biti će sve ok, Hiddink nas do sada još nije niti jednom pobijedio pa neće valjda ni sada...
    Australija?

Doduše, to je bilo 2:2 ali svejedno nas je zajebo'
    Zadnji Uredio damfisk : 05-06-07 u 14:07

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

mislim da smo jaci, sveobuhvatno gledajuci situaciju, ali na nece biti lako to je definitivno.narocito ako se ostvari ovo ovdje receno:

Delije i Grobari stizu na Maksimir

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika hajduk1991
    Datum registracije
    06-05-07
    Starost
    33
    Poruka
    2,707
    Liked
    0 times

Mislim da se puno kaše stvara oko reprezentacije!
    Neš ti Rusa, pa nisu oni extra klase da se mi njih bojimo, trebali bi se oni nas bojat, a još pritom i igramo doma!
    Tako i kad smo igrali sa Makedonijom, teška utakmica, bla, bla, bla, pa koliko smo jadni ako se možemo bojat jedne Makedonije!
    Svaka čast Makedoncima zadali su nam muke, ali ipak smo mi jedna Hrvatska i nebi se trebali bojat i jačih kao npr. Brazil, Nizozemska, Francuska, Italija itd.
    a ne jadnika ko Makedonija, Andora, Estonija, Izrael, pa čak i Rusija!
    Mi smo jedna od boljih repki na svitu, i mislim da nebi trebali razmišljat, ajme meni kako ćemo protiv Rusa, nego stisnit zube i reć, bolji smo razbit čemo ih u sridu i probat ćemo popravit gol razliku!
    Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković

Frajer Avatar od korisnika Mata
    Datum registracije
    22-12-05
    Starost
    26
    Poruka
    858
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    Australija?

Doduše, to je bilo 2:2 ali svejedno nas je zajebo'
    ... i tad nije bilo Bilića ...

@hajduk1991
    tako je!
    Zadnji Uredio Mata : 05-06-07 u 18:06
    Inati se SLAVONIJO

Datum registracije
    06-05-07
    Starost
    33
    Poruka
    2,707
    Liked
    0 times

Bilićev trenutak iskrenosti: Bolji smo i da igramo na neutralnom terenu

Danas je u slovenskom Čatežu upriličena posljednja službena pres konferencija uoči kvalifikacijskom dvoboja na Maksimiru između Hrvatske i Rusije.

Konferenciji su nazočili tajnik HNS-a Zorislav Srebrić, izbornik Slaven Bilić i kapetan reprezentacije Niko Kovač. Nakon što je na početku gospon Zorko sve prisutne uveo u minuli rad Saveza, predmnijevao je da vrijeme uvoda prošlo, stoga je zamolio Bilića da izloži uvodne premise, koje će pogodovati daljnjim novinarskim pitanjima.

"Nas sutra očekuje zadnja utakmica u ovoj sezoni, za koju moram reći da smo je odigrali i načinom i dojmom i rezultatima više nego dobro. To smo priželjkivali, tome smo se nadali, a to smo na kraju i ostvarili. Ovo je najteža utakmica do sada, jer osjećamo pritisak, no, ne bježimo od njega. Puni smo respekta prema Rusima, koja je sve bolja i znamo da će biti jako teško, ali mi se ne plašimo jer i mi stalno napredujemo. U ovu utakmicu ulazi sa saznanjem da je ulog velik, stoga ćemo biti strpljivi i pametni." - rekao je izbornik Slaven Bilić.
    Igrače je upozorio na sve slabosti ruske reprezentacije, kao i na one faktore koji nas mogu dovesti u nezavidnu situaciju. U notesu su podcrtana tri imena: Keržakov, Aršavin i Žirkov. Preko njih ide sve i na njih se treba posebno obratit pažnja.

"I ovaj put smo upozorili igrače gdje su Rusi posebno jaki i gdje moramo dodatno pripaziti, a gdje pak mi možemo tražiti prolaz. Ova njihova najavljena ekipa dosta je mlada, hitra i ofenzivna, Kao i svaka ekipa i ova ima dobre strane, ali i mjesta gdje su ranjivi. Hiddink je veliki trener, koji dosta mijenja raspored igrača, čak i tijekom utakmice, tako da iskreno ne znam hoće li se odlučiti za defenzivniju formaciju sa Anyukovom i Aldoninom, nego onu vrlo ofenzivnu sa Bistrovom i Šemsovom. Kod njih sve ide preko Aršavina, a vrlo često pokušavaju preko bokova. No, Hiddink može čak navaliti sa visoko postavljena tri napadača i sa dva visoka boka. To je opasno, za nas, ali i za njih." - napomenuo je Bilić, a onda ga je zapljusnuo val iskrenosti.

"No, ruku na srce sve to ovisi i o nama, jer imamo i mi adute za napasti, u najmanju ruku, kao i oni, ako ne i više. Respektiramo ih, ali i na neutralnom terenu smo u najmanju ruku "al pari", ako ne i bolji. Naš eventualni umor nadoknadit će navijači i odlična publika u Zagrebu. Mi jesmo umorni, ali nas čeka samo jedna utakmica, ne pet njih. Siguran sam da će svi moji igrači dati sve od sebe i ostaviti srce na terenu." - spremno će Bilić.

Niko Kovač: Maksimirska publika "daje krila" bolje od Red Bulla

I kapetan naše reprezentacije Niko Kovač osjetio se pozvan podijeliti svoje stavove sa novinarima i svekolikom javnošću, ocijenivši maksimirsku publiku boljim od Red Bulla.

"Sve smo svježiji, a kako do utakmice ima još dosta vremena, sigurno je da ćemo biti potpuno spremni i puni snage. Svi smo čitali proteklo vrijeme da su Rusi promijenili nekoliko igrača i da su sada nešto mlađi. Oni su svakom utakmicom sve bolji, baš kao i mi. Međutim, mislim da neće biti iznenađenja. Igramo doma, imamo veliki respekt, ali sam uvjeren da naši dečki znaju koliko trebamo uložit da ovu utakmicu dobijemo. S pobjedom bi napravili veliki posao, dok čak i bod nama više znači, no, nećemo kalkulirati. Njihov plus je što im je liga u tijeku, za razliku od nas ,ali mi igramo pred našom publikom, a ona daje krila, čak i bolje od Red Bulla." - dodao je Niko Kovač.

Pola sata kasnije bijelom svijetu predstavljena je maskota hrvatske reprezentacije, popularni Vatrenko, čiji se zvjezdani status u reprezentativnom kampu ne može usporediti ni sa čim poznatim ovdašnjem čovjeku.
    Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković

Datum registracije
    06-05-07
    Starost
    33
    Poruka
    2,707
    Liked
    0 times

Delije i Grobari stižu bodriti Ruse

IZ MUP-a upozoravaju na dolazak ruskih navijača preko teritorija susjednih zemalja, posebice iz Republike Srbije, gdje bi se navijačima reprezentacije Rusije mogli priključiti pripadnici navijačkih skupina Grobari i Delije. Dolazak ruskih navijača očekuje se i s područja Republike Hrvatske...
    IZ MUP-a su, dan uoči kvalifikacijske utakmice Hrvatske i Rusije na Maksimiru, najavili izvanredne mjere osiguranja, imajući u vidu golemi natjecateljski značaj susreta, ali i veliki broj gostujućih navijača koji su najavili svoj dolazak.

Prema posljednjim informacijama, Maksimir je rasprodan, sukladno čemu se na tribinama očekuje 35 tisuća gledatelja. Iz kontakata ostvarenih s organizatorom i predstavnicima Ruskog nogometnog saveza, MUP očekuje i dolazak oko 4000 gostujućih navijača. Također, očekuje se i dolazak ruskih navijača preko teritorija susjednih zemalja, posebice iz Republike Srbije, gdje bi se navijačima reprezentacije Rusije mogli priključiti pripadnici navijačkih skupina Grobari i Delije. Dolazak ruskih navijača očekuje se i s područja Republike Hrvatske.

Prema najavama, organizator je za osiguranje ove utakmice angažirao čak 647 zaštitara i 120 redara biljetara, te se na temelju prosudbe i sigurnosnih saznanja ova utakmica ocjenjuje utakmicom visokog sigurnosnog rizika.

S ciljem sprječavanja mogućih protupravnih ponašanja i nereda, iz MUP-a upozoravaju na provođenje operativno-preventivnih i represivnih mjere iz nadležnosti rada policije,
    počevši od Zračne luke Zagreb, te na mjestima smještaja i treninga obje reprezentacije, pravcima putovanja navijača u dolasku na utakmicu i u povratku sautakmice, na širem području Grada Zagreba, te u užoj i široj zoni stadiona Maksimir. Policijski će službenici također na cestovnim pravcima kojima će putovati navijači, na mjestima prikladnim za obavljanje nadzora, ustrojiti punktove na kojima će nadzirati kretanje navijača te prema vlastitim prosudbama obavljati pratnju, te će u slučaju protupravnih ponašanja prema počiniteljima poduzimati propisane mjere privođenja, zadržavanja i procesuiranje.

U priopćenju iz MUP-a također se navodi da se 136 osoba kojima je izrečena zaštitna mjera zabrane prisustvovanja nogometnim sportskim natjecanjima moraju najmanje dva sata prije utakmice javiti u najbliže policijske postaje ili javiti telefonom ako su u tome spriječeni zbog zdravstvenog stanja ili profesionalnih obveza koje ne trpe odgodu.

"Tek nakon Engleske i Izraela shvatili smo koliko vrijedimo"

"U AUSTRIJI i Švicarskoj pružit ćemo najbolje partije. Ova momčad puno vrijedi, ni sami toga nismo bili svjesni dok nisu pali Engleska i Izrael." - s ruskim kolegama porazgovarao je naš vratar Stipe Pletikosa...
    IVICA OLIĆ bio je i prvi pick ruskih kolega. Odlično upoznat s ruskim nogometašima i prilikama u tamošnjem nogometu, Olić je ponudio detaljnu analizu i predviđanja za sutrašnju utakmicu. No, u razgovoru s gostujućim novinarima, otkrio je detalj više; da umire od želje za nastupom u sutrašnjem ogledu...

"Strašno bih volio zaigrati protiv ljudi s kojima sam proživio tri godine u Moskvi." - iskren je naš reprezentativac.

No, svoja razmišljanja ne krije ni izbornik Slaven Bilić. Iako bi htio ostati krajnje zagonetan, ne može sakriti simpatije koje gaji prema Mladenu Petriću. "I kada nije u pravoj formi, na njega moraš ozbiljno računati." - tvrdi izbornik. Uz Eduarda, čija je maestralnost Hrvatskoj još jednom donijela važne bodove, u vrhu hrvatskog napada mjesto čeka na Petrića. No, Bilić bi mogao iznenaditi i gurnuti Olića na rusku frontu. Nemala je mogućnost da Petrić odradi svoju rolu, ali ne dužu od poluvremena, ozljede i dugi izostanak ipak su ostavile traga na spretnom napadaču. Olić, strpljivo kao i uvijek, vreba na priliku...

"Ne treba posebno napominjati koliko je ishod ove utakmice važan za obje momčadi. Uz Ruse, jedini smo neporaženi u skupini i vjerujem da ćemo nastaviti uspješan niz. Bliži smo pobjedi, premda će biti gusto. Publika će odigrati veliku ulogu..." - razmišlja Olić.

Nakon što je i sa ruskim novinarima podijelio bojazan zbog sjajnih igara Žirkova i Keržakova, napadač Hamburga vratio se na temu vlastitog angažmana.

"Svaki hrvatski igrač ponosan je što može biti dijelom ove reprezentacije. Uvijek dajemo sve od sebe i najmanje je bitno tko će zabiti pobjednički pogodak. Svatko od nas u stanju je odlučiti ishod susreta. Naš cilj je zajednički, želimo se plasirati na EP." - dodaje Olić.

Pletikosa: Sve što znam, prenio sam našem izborniku

"Nezahvalno je upuštati se u prognozu rezultata ovako važne utakmice. Ali, vjerujem da Hrvatska može do tri boda. Do posljednje sekunde borit ćemo se da pobijedimo naše najveće rivale u nadmetanju za odlazak na EP. Pobjedom u Estoniji, došli smo na korak do ostvarenja cilja." - s ruskim novinarima porazgovarao je Stipe Pletikosa.

"Imam tu sreću da branim u Rusiji pa sam se osobno uvjerio u mogućnosti i kvalitetu lidera vaše reprezentacije. Sve što znam već sam podijelio s izbornikom Bilićem, ali Rusi su uvijek sposobni iznenaditi novim trikovima. Žao mi je što vaš vratar Akinfeev ne može među vratnice, on je veliki profesionalac i treba bi biti uz momčad u ključnim trenucima. Ali s njegovim izostankom porasle su i naše šanse da već sutra osiguram EP." - osvrnuo se i na situaciju prvog ruskog vratara, 21-godišnjeg Akinfeeva, koji će zbog neugodne ozljede koljena s terena izbivati možda i do šest mjeseci.

Na kraju, Pletikosa je istaknuo da od hrvatske reprezentacije tek treba očekivati najbolje predstave.

"U Austriji i Švicarskoj pokazat ćemo koliko smo jaki. Tada ćemo biti prava momčad. Kvalifikacijske pobjede nad Izraelom i Engleskom za nas su bile velika prekretnica, tada smo svi zapravo shvatili koliko vrijedimo. Shvatili smo da možemo pobijediti bilo koga..."

Banned
    Datum registracije
    07-08-06
    Starost
    33
    Poruka
    2,370
    Liked
    0 times

Ovo s Grobarima i Delijama takva je pizdarija da mi se po ne znam koji put riga od hrvatskog tiska , njegovog žutila i izazivanja bespotrebnih problema.

A što se same utakmice tiče. Ne kažem da se Rusa treba panično bojati , ali ovo potcjenjivanje u hajduk1991 stilu malo mi je smiješno.
    Rusi trenutno imaju boljih i kvalitetnijih pojedinaca od nas. Naša snaga je sigurno domaćinstvo i bolji kolektiv ... ali potcijeniti ih (što siguran sam naši neće napraviti) značilo bi prvi poraz u Hrvatskoj.

Ako je nešto za brigu onda je to činjenica da je forma naših u zadnje dvije utakmice u padu , a Rusi se dižu.

Ja ni remijem ne bih bio nezadovoljan.

Datum registracije
    06-05-07
    Starost
    33
    Poruka
    2,707
    Liked
    0 times

Koji su to bolji pojedinci Kerzakhov ili ko?
    Vidi se po fifinoj lijestvici i po utakmicama ko je bolji!
    Vidit ćeš sad kad Rusi odigraju 2 utakmice sa Englezima, kako će proć, tu će se vidit njihova snaga i moć, a i protiv nas sutra!
    Koje su ti to 2 utakmice!
    Pa nemoš uspoređivat Estonce i ove ostale jadnike sa boljim ekipama!
    LJudi nisu imali motiva, vidit ćeš ih sutra!!!

Banned
    Datum registracije
    07-08-06
    Starost
    33
    Poruka
    2,370
    Liked
    0 times

Pa kad već potežeš Kerzhakova , da bolji je od bilo kojeg našeg igrača.

Bez uvrede , ali imaš stav koji je u zadnje vrijeme prilično raširen kod nas , a ja bih ga nazvao "engleskim" - gledam samo svoje i mislim da im nema ravnih.

Lajkaj nas na Facebooku