| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Idealni napadački dvojac naše reprezentacije u Sport forumu; Evo otvorio sam anketu, da otvorimo priču samo o našim napadačima, imamo svjetske napadače - koji su po pogodcima jedni ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Idealni napadački dvojac naše reprezentacije | |||
| Petrić - Eduardo | | 35 | 74.47% |
| Petrić - Olić | | 2 | 4.26% |
| Petrić - Budan | | 6 | 12.77% |
| Petrić - Balaban | | 0 | 0% |
| Nema navedenog | | 4 | 8.51% |
| Glasači: 47. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Frajer | Idealni napadački dvojac naše reprezentacije Evo otvorio sam anketu, da otvorimo priču samo o našim napadačima, imamo svjetske napadače - koji su po pogodcima jedni od najuspješnijih. U anketu sam stavio fiksnog Petrića jer po meni je nezamjenjiv, ako baš netko želi bez Petrića neka glasuje za "Nema navedenog" te obrazloži zašto. Naravno obrazloženje bi bilo poželjno za bilo koji navedeni glas. Ja bi želio vidjeti Petrića i Budana, Igor Budan je jedan od vodećih strijelaca Serie A, protiv Norveške je imao super dodavanje prema Eduardu, no bio je promašaj. Ali za prve minute odigrane kod Bilića odigrao je solidno. Ostale komentare ću podijeliti dok budem komentirao s vama... ![]()
__________________ Inati se SLAVONIJO |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Idealni napadački dvojac naše reprezentacije Petrić i Eduardo su jako brzi i spretni pa mi se čini da dobro funkcioniraju...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: Idealni napadački dvojac naše reprezentacije Petrić i Eduardo! Petrić se na svim odigranim utakmicama pokazao i dokazao i slažem se da je on jedini 100% siguran. Dodao bi mu Eduarda jer mislim da je trenutno bolji od ovih ostalih. Budan se tek treba dokazati u minutažama koje će mu pripasti da bi mogao računati na sigurnu poziciju u napadu, bez obzira na rezultate u talijanskoj ligi. I Klasnić je rasturao u bundesligi a u repki je bio relativno skroman, da ne kažem nekaj gore ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Frajer | Re: Idealni napadački dvojac naše reprezentacije Normalno ne bi ni ja kiksao sa nekim novim formacijama, kada su Petrić i Eduardo super tandem. No volio bih baš vidjeti Petrića sa Budanom nadam se da će imati prilike, jer zašto ne ako može biti i bolje ![]() No vjerujem da će Bilić sve to složiti kako on zna!
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Idealni napadački dvojac naše reprezentacije Petrić se stvarno nezamjenjiv a Eduardo...hmm...od svih ponuđenih mi se čini kao najbolji izbor !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idealni napadački dvojac naše reprezentacije Kranjčar i bilo tko sposoban da primi savršeno poslanu loptu i da gol
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Frajer | Re: Idealni napadački dvojac naše reprezentacije Khm ... -ti to kažeš Kranjčara u napad!? Ako zbilja to kažeš, po mom mišljenju on nema šta tražiti u napadu, ima dobre pasove, no prespor je. On je pravi srednji vezni. Ako sam krivo shvatio sorry.
| | |
| | #8 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idealni napadački dvojac naše reprezentacije Petrić i Budan, to bi volio vidjet kako funkcionira. Zasad mislim da ipak Eduardo ima prednost nad Budanom. Sve u svemu, veseli me da imamo 4 napadača koji zabijaju u svojim klubovima (Budan, Petrić, Balaban i Eduardo + Olić) pa ovo neka budu izbornikove slatke brige. Ja bi osobno volio da profunkcionira tandem Budan-Petrić, ali samo nek bude učinkovit taj napad. Makar igrali Didulica i Runje u njemu ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| amo una malafemmena Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,302
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Idealni napadački dvojac naše reprezentacije zanimljivo pitanje... jako zanimljivo zaista ne znam što bih odabrao... Recimo da ja vjerujem u onu "pobjednička momčad se ne mijenja" i prema tome Petrić-Eduardo.. S druge strane, neopisivo mi je žao što Eduardo igra za hrvatsku reprezentaciju jer mislim da taj momak, koliko gopd on bio sjajan igrač (a jest sjajan, van svake sumnje) nema šta tražit u hrvatskoj reprezentaciji... Ali, to je jedna sasvim druga rasprava i nećemo ovde o tome... Budan - Petrić? Hmmmmm jako zanimljiva kombinacija... Samo, moramo postavit pitanje može li u tom tandemu Petrić preuzest ulogu koju sada ima Eduardo - dakle, tzv. "druga punta" jer bi u tom slučaju Budan igrao kao "klasični" centarfor dakle u šesnaestercu, čeka na centrirane i odbijene lopte, otvarao prostor, privlačio bekove na sebe, dok bi Petrić igrao malo dalje od gola, više koristio prostor, više radio s loptom... Dakle, pitanje je može li se Petrić snaći u ulozi koju sada ima Eduardo? Ali, u svakom slučaju, vrlo zanimljiva kombinacija.... Budan sjajno igra u Italiji, zaista bi trebao dobit više šanse... Ne znam kakva je Petrićeva uloga u Baselu (osim što povremeno brani penale )Ali, ako bi profunkcionirala kombinacija Petrić (kao "druga punta") i Budan (kao klasični centarfor) onda sam definitivno za tu opciju!!!!!!!!!!!!
__________________ Femmena Tu si na malafemmena Chist'uocchie 'e fatto chiagnere... Lacreme e 'nfamità. Femmena, Si tu peggio 'e na vipera, m'e 'ntussecata l'anema, nun pozzo cchiù campà. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Frajer | Re: Idealni napadački dvojac naše reprezentacije Aha, Budan je pravi centafor - zna sve, a što je najvažnije izvrsno udara glavom, Petrić je također pravi centafor, obadvojica zabijaju golove što je i cilj napadača. Baš sam nekidan pročitao kako je Petrić najbolji nogometaš u Švicarskoj, dok šesti golman ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: dvojac, idealni, napadacki, nas e, reprezentacije |
« Tko će dobiti Euro 2012 ?
|
Nevjerojatno viđenje suca Marina Mlinara na utakmici Međimurje - Hajduk »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:48.

jako zanimljiva kombinacija... Samo, moramo postavit pitanje može li u tom tandemu Petrić preuzest ulogu koju sada ima Eduardo - dakle, tzv. "druga punta" jer bi u tom slučaju Budan igrao kao "klasični" centarfor dakle u šesnaestercu, čeka na centrirane i odbijene lopte, otvarao prostor, privlačio bekove na sebe, dok bi Petrić igrao malo dalje od gola, više koristio prostor, više radio s loptom...