Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Idealni napadački dvojac naše reprezentacije u Sport forumu; Evo otvorio sam anketu, da otvorimo priču samo o našim napadačima, imamo svjetske napadače - koji su po pogodcima jedni ...

Vidi Rezultate Anketa: Idealni napadački dvojac naše reprezentacije
Petrić - Eduardo 35 74.47%
Petrić - Olić 2 4.26%
Petrić - Budan 6 12.77%
Petrić - Balaban 0 0%
Nema navedenog 4 8.51%
Glasači: 47. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-02-07, 15:26   #1 (permalink)
Frajer

Datum registracije: 22-12-05
Godina: 23
Poruka: 869
Mata je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mata Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Mata
Idealni napadački dvojac naše reprezentacije

Evo otvorio sam anketu, da otvorimo priču samo o našim napadačima,
imamo svjetske napadače - koji su po pogodcima jedni od najuspješnijih.

U anketu sam stavio fiksnog Petrića jer po meni je nezamjenjiv, ako baš netko želi bez Petrića neka glasuje za "Nema navedenog" te obrazloži zašto. Naravno obrazloženje bi bilo poželjno za bilo koji navedeni glas.

Ja bi želio vidjeti Petrića i Budana,
Igor Budan je jedan od vodećih strijelaca Serie A, protiv Norveške je imao super dodavanje prema Eduardu, no bio je promašaj. Ali za prve minute odigrane kod Bilića odigrao je solidno.

Ostale komentare ću podijeliti dok budem komentirao s vama...
Odgovori sa citatom
Star 12-02-07, 15:54   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,493
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Re: Idealni napadački dvojac naše reprezentacije

Petrić i Eduardo su jako brzi i spretni pa mi se čini da dobro funkcioniraju...

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-07, 16:02   #3 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 31
Poruka: 8,115
Joks je sjajno za vidjetiJoks je sjajno za vidjetiJoks je sjajno za vidjetiJoks je sjajno za vidjetiJoks je sjajno za vidjetiJoks je sjajno za vidjetiJoks je sjajno za vidjetiJoks je sjajno za vidjetiJoks je sjajno za vidjetiJoks je sjajno za vidjetiJoks je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Petrić i Eduardo!

Petrić se na svim odigranim utakmicama pokazao i dokazao i slažem se da je on jedini 100% siguran.
Dodao bi mu Eduarda jer mislim da je trenutno bolji od ovih ostalih.

Budan se tek treba dokazati u minutažama koje će mu pripasti da bi mogao računati na sigurnu poziciju u napadu, bez obzira na rezultate u talijanskoj ligi.
I Klasnić je rasturao u bundesligi a u repki je bio relativno skroman, da ne kažem nekaj gore

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-07, 16:15   #4 (permalink)
Frajer

Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mata Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Mata

Normalno ne bi ni ja kiksao sa nekim novim formacijama, kada su Petrić i Eduardo super tandem. No volio bih baš vidjeti Petrića sa Budanom nadam se da će imati prilike, jer zašto ne ako može biti i bolje

No vjerujem da će Bilić sve to složiti kako on zna!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-07, 17:15   #5 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 11,109
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Petrić se stvarno nezamjenjiv a Eduardo...hmm...od svih ponuđenih mi se čini kao najbolji izbor !

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-07, 17:17   #6 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Kranjčar i bilo tko sposoban da primi savršeno poslanu loptu i da gol
Odgovori sa citatom
Star 12-02-07, 17:31   #7 (permalink)
Frajer

Khm ... -ti to kažeš Kranjčara u napad!?
Ako zbilja to kažeš, po mom mišljenju on nema šta tražiti u napadu, ima dobre pasove, no prespor je. On je pravi srednji vezni. Ako sam krivo shvatio sorry.
Odgovori sa citatom
Star 12-02-07, 18:16   #8 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,850
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Petrić i Budan, to bi volio vidjet kako funkcionira. Zasad mislim da ipak Eduardo ima prednost nad Budanom.

Sve u svemu, veseli me da imamo 4 napadača koji zabijaju u svojim klubovima (Budan, Petrić, Balaban i Eduardo + Olić) pa ovo neka budu izbornikove slatke brige. Ja bi osobno volio da profunkcionira tandem Budan-Petrić, ali samo nek bude učinkovit taj napad. Makar igrali Didulica i Runje u njemu
Odgovori sa citatom
Star 13-02-07, 12:48   #9 (permalink)
amo una malafemmena

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 14,302
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

zanimljivo pitanje... jako zanimljivo

zaista ne znam što bih odabrao...

Recimo da ja vjerujem u onu "pobjednička momčad se ne mijenja" i prema tome Petrić-Eduardo..

S druge strane, neopisivo mi je žao što Eduardo igra za hrvatsku reprezentaciju jer mislim da taj momak, koliko gopd on bio sjajan igrač (a jest sjajan, van svake sumnje) nema šta tražit u hrvatskoj reprezentaciji... Ali, to je jedna sasvim druga rasprava i nećemo ovde o tome...

Budan - Petrić? Hmmmmm jako zanimljiva kombinacija... Samo, moramo postavit pitanje može li u tom tandemu Petrić preuzest ulogu koju sada ima Eduardo - dakle, tzv. "druga punta" jer bi u tom slučaju Budan igrao kao "klasični" centarfor dakle u šesnaestercu, čeka na centrirane i odbijene lopte, otvarao prostor, privlačio bekove na sebe, dok bi Petrić igrao malo dalje od gola, više koristio prostor, više radio s loptom...

Dakle, pitanje je može li se Petrić snaći u ulozi koju sada ima Eduardo?

Ali, u svakom slučaju, vrlo zanimljiva kombinacija.... Budan sjajno igra u Italiji, zaista bi trebao dobit više šanse... Ne znam kakva je Petrićeva uloga u Baselu (osim što povremeno brani penale )

Ali, ako bi profunkcionirala kombinacija Petrić (kao "druga punta") i Budan (kao klasični centarfor) onda sam definitivno za tu opciju!!!!!!!!!!!!
Lacreme e 'nfamità.
Femmena,
Si tu peggio 'e na vipera,
m'e 'ntussecata l'anema,
nun pozzo cchiù campà.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-07, 12:57   #10 (permalink)
Frajer

Aha, Budan je pravi centafor - zna sve, a što je najvažnije izvrsno udara glavom, Petrić je također pravi centafor, obadvojica zabijaju golove što je i cilj napadača.

Baš sam nekidan pročitao kako je Petrić najbolji nogometaš u Švicarskoj, dok šesti golman
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dvojac, idealni, napadacki, nas e, reprezentacije

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114