| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi igor stimac u Sport forumu; evo otvorio sam ovu temu da vas sve pitam sto mislite o tom liku. u zadnje vrijeme citam puno o ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evo otvorio sam ovu temu da vas sve pitam sto mislite o tom liku. u zadnje vrijeme citam puno o njemu on je ovo on je ono izudaro ovog i onog. moje misljenje (ako je sve to istina) da se ponasa ko kreten a ne neka nogometna legenda kakva je bio. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Slažem se s Cyrusom... Treba se povuć onda kad te svi smatraju najboljim... i ostaneš legenda
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | On je supak! Imam dojam da se uvijek zeli iskazati a pogotovo pred Mamicem koji mu je trn u oku. Kao igrac mi je bio jedan od drazih u repki (imao je muda) ali sada me je totalno razocarao... Ponasa se kao neki serif...
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | On je još kao igrač imao ogromnih problema s novinarima! Sjećate se da on uopće nije trebao ići u Francusku 98 (bila je prava novinarska hajka na njega, a tada nisam kužio zašto...sad mi je jasno zašto). Na inzistiranje suigraća ga je Ćiro ipak pozvao...
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-11-05
Poruka: 77
![]() | Ma on je bio kreten i dok je bio nogometna 'legenda'. Jos se sjetim crvenog kartona protiv Njemacke '96 i protiv Panathinaikosa kad Hajduk nije usao u LP (iako sam navijac Dinama, uvijek navijam za nase klubove u Europi) |
| | |
![]() |
| Tagovi: igor, stimac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:41.

---ex moderator---