| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi " Il Fenomenov" povratak? u Sport forumu; Čitam nešto po stranicam Milana i naiđem na ovo: A.C. Milan - I’M RONALDO AND I’M HAPPY ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | " Il Fenomenov" povratak? Čitam nešto po stranicam Milana i naiđem na ovo: A.C. Milan - I’M RONALDO AND I’M HAPPY Ronaldo najavljuje povratak u staru formu. Motivacije mu ne nedostaje. Zanima me mišljenje forumaša o tome: da li će se Ronaldo stvarno vratiti ili ne? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,648
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: " Il Fenomenov" povratak? Možda, kad bi smršavio malo, sa ovakvom masom više nije tip napadača koji je nekad bio. Ja mislim da će on odigrati solidnu sezonu, ali ne kao nekada....
__________________ Hej, Čorluka...!!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| praskaton, nick praskaton | Re: " Il Fenomenov" povratak? Neće sigurno bit kao šta je nekad bio, ali može još odigrat koju solidnu sezonu
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: Denmark Godina: 24
Poruka: 203
![]() ![]() ![]() | Re: " Il Fenomenov" povratak? Izgleda kao da je u formi.... Puno ocekujem od Ronaldu novu sezonu. Mislim da ce biti jedan od kljucni igraca..... Aftonbladet: Hĺnad Ronaldo i slimmad form
__________________ "We've been the best team in Italy, Europe and the world over the past 20 years. And the cycle hasn't ended yet." - Paolo Maldini Zadnji Uredio ado23 : 15-07-07 u 13:55. |
| | |
![]() |
| Tagovi: il fenomeno, ronaldo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:34.