| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Ivan Rakitić u Sport forumu; Upravo sam pročitao na netu da će Rakitić odbiti Bilićev poziv u reprezentaciju. Za sada ne želi igrati ni za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Rakitić koji je to k...? Jučer je bilo na vijestima da želi igrati za nas, i da je to njegov stari rekao Markoviću... Što ja znam, ako hoće igrati neka igra, ako ne će neka ne igra- ali ovo bi ne bi je bezobrazno.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Rakitić citao sam da bi igrao za nase jedino ako mu je zagarantirano igranje na na EP...Alo, pa nije on neki extra veliki nogometas da bi to mogao trazit??! Nek se iskaze pa ce igrat u prvoj postavi... I Boksic je razbijao u svom klubu a u repki je bio los!!
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Rakitić Citat:
Ne treba nam definitivno još jedan slučaj Špiranović. Ispast će da nitko ne želi igrat za Hrvatsku! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: Ivan Rakitić Kako možete uopče uspoređivat Bokšića sa njim!!! Mali je dobar, ali ako ne želi odma doć igrat za nas, onda nije ni zaslužija da igra. Pravi Hrvat će odma doć igrat za Hrvatsku, kao npr.Klasnić ili Petrić, nema se tu šta razmišljat!!! Njega očito srce ne vuče, nego gleda samo svoju korist. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,804
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ivan Rakitić ma mali ima 19 god..možda će bit dobar..spušili smo ibru spušili smo EP...ajde da barem njeg dofuramo..
__________________ I denes mi veli mati: Glej koliki bik si! Ke si h životu dozdej napravil? Da nije nas bile, za grabu bi spal I suhe granje bi žrl. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Re: Ivan Rakitić Ma bilo bi to dobro, ali šta će nam ljudi u repki koji gledaju samo sebe, triba gledat na dobro reprezentacije!!! Po njegovim izjava pari da mu nekuca pravo Hrvatsko srce, a vidit čemo!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: ivan, nogomet, rakitic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:11.

Ne treba nam definitivno još jedan slučaj Špiranović. Ispast će da nitko ne želi igrat za Hrvatsku!