Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Ivan Rakitić u Sport forumu; Upravo sam pročitao na netu da će Rakitić odbiti Bilićev poziv u reprezentaciju. Za sada ne želi igrati ni za ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-04-07, 11:28   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 34
dinamovac15 se izdvaja iz mase
Ivan Rakitić

Upravo sam pročitao na netu da će Rakitić odbiti Bilićev poziv u reprezentaciju. Za sada ne želi igrati ni za Hrvatsku ni za Švicarsku. Zanima me što mislite o tome.
dinamovac15 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 11:30   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 34
dinamovac15 se izdvaja iz mase
Re: Ivan Rakitić

Osobno sam mišljenja da je veliki talent i trebalo bi sve napraviti da ga se dovuče u reprezentaciju. Očito se dvoumi, makar ga svi živi nagovaraju da dođe. Ne bi bilo dobro da prođe kao sa Špiranovićem!
dinamovac15 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 12:23   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Mali je odličan, treba ga dovest kod nas!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 12:36   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,762
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

koji je to k...? Jučer je bilo na vijestima da želi igrati za nas, i da je to njegov stari rekao Markoviću... Što ja znam, ako hoće igrati neka igra, ako ne će neka ne igra- ali ovo bi ne bi je bezobrazno.
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 12:48   #5 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan

citao sam da bi igrao za nase jedino ako mu je zagarantirano igranje na na EP...Alo, pa nije on neki extra veliki nogometas da bi to mogao trazit??! Nek se iskaze pa ce igrat u prvoj postavi... I Boksic je razbijao u svom klubu a u repki je bio los!!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 12:50   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
koji je to k...? Jučer je bilo na vijestima da želi igrati za nas, i da je to njegov stari rekao Markoviću... Što ja znam, ako hoće igrati neka igra, ako ne će neka ne igra- ali ovo bi ne bi je bezobrazno.
Imaš na inexu, jest da su podatci od jučer, pa možda ima nešto novije. A čuj, vjerovatno mu nije lako, nisu to male stvari! Slažem se s tobom da ne treba nikog molit da dođe.Al ajdmo pričekat da se odluči, pa ćemo ga onda ili hvalit ili popljuvatNe treba nam definitivno još jedan slučaj Špiranović. Ispast će da nitko ne želi igrat za Hrvatsku!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 12:51   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: Hagan_Bajan Pogledaj Poruke
I Boksic je razbijao u svom klubu a u repki je bio los!!
Al moraš priznat da Bokšić nije imao sreće ni s ozljedama, ni s Ćirom.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 13:13   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-02-07
Godina: 25
Poruka: 688
macic se izdvaja iz masemacic se izdvaja iz mase

Kako možete uopče uspoređivat Bokšića sa njim!!!
Mali je dobar, ali ako ne želi odma doć igrat za nas, onda nije ni zaslužija da igra.
Pravi Hrvat će odma doć igrat za Hrvatsku, kao npr.Klasnić ili Petrić, nema se tu šta razmišljat!!!
Njega očito srce ne vuče, nego gleda samo svoju korist.
macic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 13:20   #9 (permalink)
liz liz

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,804
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ma mali ima 19 god..možda će bit dobar..spušili smo ibru spušili smo EP...ajde da barem njeg dofuramo..
Da nije nas bile, za grabu bi spal
I suhe granje bi žrl.
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-07, 13:40   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-02-07
Godina: 25
Poruka: 688
macic se izdvaja iz masemacic se izdvaja iz mase

Ma bilo bi to dobro, ali šta će nam ljudi u repki koji gledaju samo sebe, triba gledat na dobro reprezentacije!!!
Po njegovim izjava pari da mu nekuca pravo Hrvatsko srce, a vidit čemo!!!
macic je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ivan, nogomet, rakitic

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114