Nekad najveca nada svjetskog nogometa a sad bodybuilderčić wannabe...
Raspravljate o temi JUVENTUS u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Piši malim slovima!...
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
Nekad najveca nada svjetskog nogometa a sad bodybuilderčić wannabe...
Potpis? Ma jebeš potpis!
To su mu fanovi iz bodybuilding kluba![]()
![]()
![]()
Potpis? Ma jebeš potpis!
moze bit seria z ako plate dobro ljudi ostanu
Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'
Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
Ajde da se netko sjetio i ovu temu otvorit... Ja namjerno nisam jer me baš zanimalo kad će nekome past na pamet
Forza Juve
Juventus je najveca sramota koja se dogodila Seria A i nogometu uopce...dok svita ima ostat ce etiketirani kao "White Sox-i" nogometa...samo mi nije jasno kako nakon tih optuznica (koje su DOKAZANE) skinuto im je sa -30, na -17...Napoli je za manju stvar odletija u cetvrtu ligu...ali jebi ga, "veliki" si veliki...Ja od srama nebi nikad ali N I K A D izgovorija ime Juventus i povezao ga sam sa sobom...SRAMOTA
FORZA INTER
"Doc' cu ti u Zagreb, pa me onda pitaj di sam" by Sipad
Gledaj stari - europski klub u međunarodnom klupskom nogometu može (ili se mogao) natjecat u ovim natjecanjima :
1. Kup europskih prvaka (sada Liga Prvaka)
2, Kup kupova (sada Liga Kup UEFA)
3. Kup UEFA (sada Liga Kup UEFA)
4. Europski Superkup
5. Interkontinentalni Kup
E sad, ako malo pročačkaš po internetu (jer vidim da nemaš pojma o čemu pričaš), ustanovit ćeš da je u povijesti europskog i svjetskog nogometa SAMO JEDAN KLUB osvojio svih pet natjecanja. SAMO JEDAN.
A taj jedan klub je JUVENTUS.
A možda su i te pobjede lažirali. Tko zna...
Ali, prema posljednjoj rečenici u tvom postu vidim zašto pišeš bljezgarije o Juventusu... I potpuno se shvaćam - jebi ga, zavist je gadna stvar...
Kad Inter opet osvoji prvenstvo normalnim putem (a ne administrativnom odlukom) i učini nešto u Europi - javi se...
Do tada - FORZA JUVE!!!
Ako ćemo gledati po broju osvojenih europskih trofeja onda su ispred njih Real Madrid i Liverpool!![]()
Potpis? Ma jebeš potpis!