| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Kaka ili Cristiano Ronaldo u Sport forumu; Kaka ili Cristiano ronaldo,vi odlučite.Molim,ako može neka budu napisane činjenice.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaka ili Cristiano ronaldo Kaka,jer ga smatram korisnijim igracem za klub,iako je ronaldo takodjer vrlo koristan i jako je blizu kaki sto se kvalitete tice
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,608
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaka ili Cristiano ronaldo kaka ce za mene uvik bit bolji igrac jednostavno jer je fer tip i ne baca se radi svake pizdarije i glumata ko cristiano za bit "veliki" igrac nemoras imat samo skill trebas imat i ponasanje prema suigracima sucima i protivnickoj momcadi koliko god mrzim milan i volim manchester utd,kaka mi je favorit.
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kaka ili Cristiano ronaldo ne znam koliko ima smisla uspoređivat dva igrača koja ne igraju na istim pozicijama, i toliko su različiti, ali evo.... Kaka... zato što je inteligentniji igrač i puno bitniji za svoju ekipu nego Ronaldo.... pravi mozak na terenu, a to su igračine...
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:02.