Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Kaka ili Cristiano Ronaldo u Sport forumu; Kaka,zato jer je bolji nek ronaldo...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-01-08, 18:39   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 1,276
lamborghini je zabranio reputaciju
Re: Kaka ili Cristiano ronaldo

Kaka,zato jer je bolji nek ronaldo
Odgovori sa citatom
Star 08-01-08, 23:16   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-11-06
Poruka: 13
baraba se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: RizLA Pogledaj Poruke
kaka ce za mene uvik bit bolji igrac jednostavno jer je fer tip i ne baca se radi svake pizdarije i glumata ko cristiano
za bit "veliki" igrac nemoras imat samo skill trebas imat i ponasanje prema suigracima sucima i protivnickoj momcadi
koliko god mrzim milan i volim manchester utd,kaka mi je favorit.
slažem se,bez greške,kaka
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 00:34   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,644
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

messi...
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 08:34   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-09-07
Poruka: 211
Mekto se izdvaja iz mase

kaka...pa kad je najpotrebnije on je najbolji,i bas kako je rizla rekao kaka ne glumata.....
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 14:15   #15 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Mislim da je bila već usporedba Kaka-Messi...

No dobro.

Tko je bolji igrač? Pa Kaka. To je barem jasno.

Cristiano Ronaldo jednostavno nije igrač za velike utakmice, nije igrač za odlučujuće trenutke, nije igrač koji podnosti pritisak.

Po znanju bi trebao bit vođa ekipe, ali to ne pokazuje u najvažnijim momentima.

Iživljava se protiv Wigana, West Bromwicha, Middlesbrougha, Crystal Palacea i sličnih otočkih antitalenata, a protiv jakih protivnika, u važnim utakmicama, u prijelomnim momentima, njega nema.

U Europi do sada nije napravio skoro pa ništa, a koliko već godina igra u ManUtd-u

S druge strane, sve ovo što C. Ronaldo nema, Kaka ima.

Čak i da su po svim individualnim tehničkim karakteristikama podjednaki (a nisu), Kaka bi samo zbog svog karaktera i ponašanja i igre u najvažnijim utakmicama bio bolji.

A pored toga, Kaka je bolji u taktičkom smislu, bolji je asistent (Ronaldove centaršuteve ne treba brojat pod asistencije), bolji razigravač...

Dakle - Kaka.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 14:20   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 28
Poruka: 786
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

U Europi do sada nije napravio skoro pa ništa, a koliko već godina igra u ManUtd-u....

Ronaldove centaršuteve ne treba brojat pod asistencije...

..možeš mi molim te ovo malo pojasniti
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 15:00   #17 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-12-07
Godina: 20
Poruka: 339
Cudomix

cujte me i pocute,posto vidim na nista ne znate,sve cu da vam pojasnim,kaka je bolji,zasto? jer je brazilac,nepodnosljivo je da portugalac konkurira brazilcu,i to je tocka....
Cudomix je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 15:01   #18 (permalink)
nevoljen

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: jUST_uSER Pogledaj Poruke
..možeš mi molim te ovo malo pojasniti
Broj utakmica u odnosu na broj postignutih golova; uz poseban naglasak na ekipe kojima je zabio te golove, te na fazu natjecanja u kojoj je zabio golove

je li sad malo jasnije?
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 15:33   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 28
Poruka: 786
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

....damfisk ...po tvome... kada zabiješ nekom "slabijem" klubu onda se to ne treba niti pisati... bravo stari... slučajno je C.R. trenutno najbolji strelac LP-a... hm.. možda se to ne bi trebalo pisati, jer ih je zabio "nekom tamo" Sportingu ili Dinamu K ili ...

... napišeš da C.R. do sada nije napravio skoro pa ništa ... čuj... brijem da je ipak nekaj napravio....

...i ako je neko "nabacio", a netko iz tog nabaca zabio... stari to je asistencija... bila krumpir ili lopta na tanjuru...

...meni osobno su i Kaka i C.R. predobri i uživam kada naprave dobar potez i ne mogu se odlučiti niti koji mi je bolji niti koji mi je draži....
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 15:58   #20 (permalink)
nevoljen

Citat:
....damfisk ...po tvome... kada zabiješ nekom "slabijem" klubu onda se to ne treba niti pisati... bravo stari...
Gdje sam ja to rekao?

Citat:
slučajno je C.R. trenutno najbolji strelac LP-a... hm.. možda se to ne bi trebalo pisati, jer ih je zabio "nekom tamo" Sportingu ili Dinamu K ili ...
Dobro si rekao - slučajno je prvi strijelac Lige Prvaka. I to ove sezone.
A sve one prethodne koje je odigrao?

Kao što već rekoh - C. Ronaldo je jak za iživljavanje na "slabijim" ekipama, a posve nevidljiv protiv jakih protivnika.

Prošle sezone u polufinalu protiv Milana nije ga se vidjelo. Ni glasa od njega.

Citat:
... napišeš da C.R. do sada nije napravio skoro pa ništa ... čuj... brijem da je ipak nekaj napravio....
Je li? A šta to? U odnosu na Kaku, šta je to Ronaldo napravio? Šta? Ništa. Nula. Penis. Ud.

Citat:
...i ako je neko "nabacio", a netko iz tog nabaca zabio... stari to je asistencija... bila krumpir ili lopta na tanjuru...
To je statistički asistencija, istina. Baš kao što i golmanovo ispucavanje može bit asistencija.

Pa šta onda?

Postoji razlika između proigravanja i nabacivanja s krila, pa ako pogodi, pogodi...
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113