| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Kaka ili Cristiano Ronaldo u Sport forumu; Kaka,zato jer je bolji nek ronaldo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,276
![]() | Re: Kaka ili Cristiano ronaldo Kaka,zato jer je bolji nek ronaldo ![]()
__________________ Chicago Bulls 72-10, Michael Jordan 6 naslova, Serena Williams 8 grand slam, AC Milan - 7 europskih naslova, Pete Sampras 14 grand slam, Kane WWF champion, Ayrton Senna 3 naslova |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-11-06
Poruka: 13
![]() | Re: Kaka ili Cristiano ronaldo Citat:
![]()
__________________ KREPAT MA NE MOLAT | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaka ili Cristiano ronaldo Mislim da je bila već usporedba Kaka-Messi... No dobro. Tko je bolji igrač? Pa Kaka. To je barem jasno. Cristiano Ronaldo jednostavno nije igrač za velike utakmice, nije igrač za odlučujuće trenutke, nije igrač koji podnosti pritisak. Po znanju bi trebao bit vođa ekipe, ali to ne pokazuje u najvažnijim momentima. Iživljava se protiv Wigana, West Bromwicha, Middlesbrougha, Crystal Palacea i sličnih otočkih antitalenata, a protiv jakih protivnika, u važnim utakmicama, u prijelomnim momentima, njega nema. U Europi do sada nije napravio skoro pa ništa, a koliko već godina igra u ManUtd-u S druge strane, sve ovo što C. Ronaldo nema, Kaka ima. Čak i da su po svim individualnim tehničkim karakteristikama podjednaki (a nisu), Kaka bi samo zbog svog karaktera i ponašanja i igre u najvažnijim utakmicama bio bolji. A pored toga, Kaka je bolji u taktičkom smislu, bolji je asistent (Ronaldove centaršuteve ne treba brojat pod asistencije), bolji razigravač... Dakle - Kaka.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ispred PCa Godina: 28
Poruka: 786
![]() ![]() | Re: Kaka ili Cristiano ronaldo Citat:
..možeš mi molim te ovo malo pojasniti ![]()
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-12-07 Lokacija: Iz Like Godina: 20
Poruka: 339
![]() | Re: Kaka ili Cristiano ronaldo cujte me i pocute,posto vidim na nista ne znate,sve cu da vam pojasnim,kaka je bolji,zasto? jer je brazilac,nepodnosljivo je da portugalac konkurira brazilcu,i to je tocka.... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaka ili Cristiano ronaldo Broj utakmica u odnosu na broj postignutih golova; uz poseban naglasak na ekipe kojima je zabio te golove, te na fazu natjecanja u kojoj je zabio golove je li sad malo jasnije?
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ispred PCa Godina: 28
Poruka: 786
![]() ![]() | Re: Kaka ili Cristiano ronaldo ....damfisk ...po tvome... kada zabiješ nekom "slabijem" klubu onda se to ne treba niti pisati... bravo stari... slučajno je C.R. trenutno najbolji strelac LP-a... hm.. možda se to ne bi trebalo pisati, jer ih je zabio "nekom tamo" Sportingu ili Dinamu K ili ... ... napišeš da C.R. do sada nije napravio skoro pa ništa ... čuj... brijem da je ipak nekaj napravio.......i ako je neko "nabacio", a netko iz tog nabaca zabio... stari to je asistencija... bila krumpir ili lopta na tanjuru... ...meni osobno su i Kaka i C.R. predobri i uživam kada naprave dobar potez i ne mogu se odlučiti niti koji mi je bolji niti koji mi je draži....
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... |
| | |
| | #20 (permalink) | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaka ili Cristiano ronaldo Citat:
Citat:
A sve one prethodne koje je odigrao? Kao što već rekoh - C. Ronaldo je jak za iživljavanje na "slabijim" ekipama, a posve nevidljiv protiv jakih protivnika. Prošle sezone u polufinalu protiv Milana nije ga se vidjelo. Ni glasa od njega. Citat:
Citat:
Pa šta onda? Postoji razlika između proigravanja i nabacivanja s krila, pa ako pogodi, pogodi...
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | ||||
| | |
![]() |
« Nogometni klub koji ne podnosite (a da NIJE Hajduk i/ili Dinamo)
|
Da li smatrate nogomet sportom broj 1 u Hrvatskoj? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:01.