Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Kaka ili Cristiano Ronaldo u Sport forumu; A ono kojom snagom je udario loptu, umjetnički dojam udarca, kakvu je frizuru imao, kako je proslavio gol Pričaš o ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-01-08, 18:20   #31 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,785
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga
Re: Kaka ili Cristiano ronaldo

A ono kojom snagom je udario loptu, umjetnički dojam udarca, kakvu je frizuru imao, kako je proslavio gol

Pričaš o ronaldu kao da je na razini hnl-a
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 18:29   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 3,967
lol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu auru

Citat:
Daj mi reci kome je dao te golove?
1 birmingham
2 wigan
1 arsenal
2 blackburn
2 fulham
1 derby
2 everton
1 sunderland
1 west ham

1 aston villa fa cup
Citat:
Daj mi reci kojim je europskim ekipama zabio golove?
1 sporting gosti 1 sporting doma
2 dinamo kiev gosti 1 doma
Citat:
Daj mi reci do kojeg je europskog trofeja on odveo ManUtd?
trenutno nijednog, a otkada jedan igrač donosi titule klubu
ove godine ce anderson sam donest trofej

i na kraju ronaldo i kaka neigraju iste pozicije, ronaldo igra krilo koje u fazi napada cesto igra na rubu sesnaesterca i često zabija golove
Citat:
Inače, Kaka je koliko ono godina stariji od Ronalda? Pet? Šest? Deset? Sto?
3

edit: drugu utakmicu protiv portsmoutha je dobio crveni tako da nije igrao protiv man citya, sunderlanda i tottenhama
The Busby Babes
lol_lol je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 18:29   #33 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ne, nego ti to doživljavaš tako.

Nije bolji od Kake, a naveo sam i razloge zbog kojih nije bolji.

Napominjem da nisam ni navijač ni simpatizer ni Milana, ni brazilske reprezentacije, niti sam peder pa da mi se sviđa Kaka... procjenjujem samo i jedino na temelju onog pto pokazuje na terenu.

A pokazuje više od C. Ronalda, i to onda kada se od njega najviše očekuje. Za razliku od C. Ronalda.

Da, vidi se, C. Ronaldo zabija golove sve velikanima europskog i engleskog nogometa...

A Kaka je stariji od nmjega čitave 3 godine... pa to je golema razlika...
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 18:32   #34 (permalink)
Akademik Foruma

lol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu aurulol_lol ima spektakularnu auru

vidjet cemo ove godine
po ovome ispada da ronaldo igra sam u unitedu i da mora zabit svaku utakmicu?
The Busby Babes
lol_lol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 18:35   #35 (permalink)
nevoljen

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ne, ja to nisam rekao.

Ja samo kažem da je indikativno da zabija marginalcima, a nema ga nigdje protiv jačih ekipa.

Dočim Kaka zabija i jakima i slabima.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 18:38   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-08
Poruka: 118
Xenon2 se izdvaja iz mase

lol lol,ja se slažem u segmentu s tobom da je cristiano ronaldo jedan odličan nogometaš,ali kaka je bolji.Ovo možda nema veze s temom,ali kaka igra fair play,dok cristiano ronaldo često zna simulirati i glumatati.Cristiano ronaldo je kao što sam već navodio igrač koji bi igrao 1 protiv 11,a to ne treba apsolutno u današnjem nogometu + glumatanje nekih prekršaja i pomalo arogantno ponašanje kao da glumi "ja sam najbolji nogometaš na svijetu".
Xenon2 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 18:39   #37 (permalink)
nevoljen

To kako se on ponaša nema veze s tim kakav je igrač.

Nogomet nije dramska predstava, pa da se promatra izraz lica igrača.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 18:40   #38 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-08
Poruka: 118
Xenon2 se izdvaja iz mase

Imaš pravo,ali to mi donosi dojam kakav je on čovjek zapravo
Xenon2 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 18:42   #39 (permalink)
Akademik Foruma

kad je on to igrao 1 protiv 11?
zanimljivo kako svi samo ronaldu pripisuju simuliranje koje je iza njega koje je radio dok je tek dosao a nitko sigurno nebi rekao da je npr. gerrard ikad plakao, simulirao?
sta fali aroganciji? zaboli me neka stvar dal ga postuju navijaci npr. tottenhama, voljen je među unitedovim navijačima i tu mislim da nema nista lose, pa i Cantona je bio takav, tko zna mozda mu je uzor Cantona?

damfisk je sve lijepo sročio u jednoj rečenici
The Busby Babes
lol_lol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 18:44   #40 (permalink)
nevoljen

Citat:
Pravi autor: Xenon2 Pogledaj Poruke
Imaš pravo,ali to mi donosi dojam kakav je on čovjek zapravo
Pa jebe mi se kakav je on "čovjek zapravo"

Kaka je šonjo. Zidane je bio polupismeni tudum. Scholes ne zna složit jednu rečenicu. George Best je bio agresivni alkoholičar. Platini je bio umišljena picajzla.

Kakve to ima veze sa njima kao igračima?

Neću ih vodit doma na večeru. Gledam ih kako igraju.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113