| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Kaka ili Cristiano Ronaldo u Sport forumu; A ono kojom snagom je udario loptu, umjetnički dojam udarca, kakvu je frizuru imao, kako je proslavio gol Pričaš o ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | ||||
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,967
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaka ili Cristiano ronaldo Citat:
2 wigan 1 arsenal 2 blackburn 2 fulham 1 derby 2 everton 1 sunderland 1 west ham 1 aston villa fa cup Citat:
2 dinamo kiev gosti 1 doma Citat:
![]() ove godine ce anderson sam donest trofej i na kraju ronaldo i kaka neigraju iste pozicije, ronaldo igra krilo koje u fazi napada cesto igra na rubu sesnaesterca i često zabija golove Citat:
edit: drugu utakmicu protiv portsmoutha je dobio crveni tako da nije igrao protiv man citya, sunderlanda i tottenhama
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes | ||||
| | |
| | #33 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaka ili Cristiano ronaldo Ne, nego ti to doživljavaš tako. Nije bolji od Kake, a naveo sam i razloge zbog kojih nije bolji. Napominjem da nisam ni navijač ni simpatizer ni Milana, ni brazilske reprezentacije, niti sam peder pa da mi se sviđa Kaka... procjenjujem samo i jedino na temelju onog pto pokazuje na terenu. A pokazuje više od C. Ronalda, i to onda kada se od njega najviše očekuje. Za razliku od C. Ronalda. Da, vidi se, C. Ronaldo zabija golove sve velikanima europskog i engleskog nogometa... A Kaka je stariji od nmjega čitave 3 godine... pa to je golema razlika...
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #34 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaka ili Cristiano ronaldo vidjet cemo ove godine ![]() po ovome ispada da ronaldo igra sam u unitedu i da mora zabit svaku utakmicu? ![]()
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #35 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaka ili Cristiano ronaldo Ne, ja to nisam rekao. Ja samo kažem da je indikativno da zabija marginalcima, a nema ga nigdje protiv jačih ekipa. Dočim Kaka zabija i jakima i slabima.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-01-08
Poruka: 118
![]() | Re: Kaka ili Cristiano ronaldo lol lol,ja se slažem u segmentu s tobom da je cristiano ronaldo jedan odličan nogometaš,ali kaka je bolji.Ovo možda nema veze s temom,ali kaka igra fair play,dok cristiano ronaldo često zna simulirati i glumatati.Cristiano ronaldo je kao što sam već navodio igrač koji bi igrao 1 protiv 11,a to ne treba apsolutno u današnjem nogometu + glumatanje nekih prekršaja i pomalo arogantno ponašanje kao da glumi "ja sam najbolji nogometaš na svijetu". ![]() ![]() |
| | |
| | #37 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaka ili Cristiano ronaldo To kako se on ponaša nema veze s tim kakav je igrač. Nogomet nije dramska predstava, pa da se promatra izraz lica igrača.
| | |
| | #39 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaka ili Cristiano ronaldo kad je on to igrao 1 protiv 11? zanimljivo kako svi samo ronaldu pripisuju simuliranje koje je iza njega koje je radio dok je tek dosao a nitko sigurno nebi rekao da je npr. gerrard ikad plakao, simulirao? sta fali aroganciji? zaboli me neka stvar dal ga postuju navijaci npr. tottenhama, voljen je među unitedovim navijačima i tu mislim da nema nista lose, pa i Cantona je bio takav, tko zna mozda mu je uzor Cantona? damfisk je sve lijepo sročio u jednoj rečenici
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaka ili Cristiano ronaldo Pa jebe mi se kakav je on "čovjek zapravo" Kaka je šonjo. Zidane je bio polupismeni tudum. Scholes ne zna složit jednu rečenicu. George Best je bio agresivni alkoholičar. Platini je bio umišljena picajzla. Kakve to ima veze sa njima kao igračima? Neću ih vodit doma na večeru. Gledam ih kako igraju.
| | |
![]() |
« Nogometni klub koji ne podnosite (a da NIJE Hajduk i/ili Dinamo)
|
Da li smatrate nogomet sportom broj 1 u Hrvatskoj? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:26.