| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Kakav bi bio najkvalitetniji EURO u Sport forumu; Znači, od 2016. najvjerovatnije će se igrati sa 24 ekipe... prijedlog za 20 ekipa je odbijen, a nekako sve se ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koliko bi trebalo biti reprezentacija na EURU | |||
| 16 | | 8 | 53.33% |
| 20 | | 1 | 6.67% |
| 24 | | 6 | 40.00% |
| Glasači: 15. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,490
![]() | Kakav bi bio najkvalitetniji EURO Znači, od 2016. najvjerovatnije će se igrati sa 24 ekipe... prijedlog za 20 ekipa je odbijen, a nekako sve se ekipe slažu da je 24 najbolje velike se slažu sa prijedlogom "24", jer nikad ne znaš kad će se deisti iznenađenje a male, da se mogu i oni kvalificirat Inače prijedlog "24" je naravno izmišljen od britanaca, kojih na ovome EURU nije bilo ![]() šta vi mislite ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Do'h! | Re: Kakav bi bio najkvalitetniji EURO Što se mene tiče ovako je sasvim uredu. Malo bi mi bilo glupo da od 42 zemlje u Europi na euro idu 24. Bit će i previše utakmica, a i previše ne baš zanimljivih utakmica. A i kvalifikacije će na neki način izgubit na zanimljivosti jer će ove kudikamo kvalitetnije reprezentacije odma na početku bit gotovo sigurne u plasman na Europsko prvenstov... Tako da 16 it iz ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Kakav bi bio najkvalitetniji EURO pa u principu sam za, jer ima jako puno kvalitetnih repki koje se ne plasiraju, kao ove godine, irska, škotska, engleska, danska, norveška, srbija, ukrajina, bugarska, i to je već 24, a da ne spominjem belgiju, izrael, pa čak i wales i finsku, nema danas više slabih repki, a na takvom turniru uz malo bolju pripremu, svako pogine pa otud i iznenađenja jer tradicionalno dobre repke (a tu već možemo ubrojati i naše) prođu kroz kvalifikacije skoro uvijek (svakome se zalomi) i onda na turniru su favoriti a ovi autsajderi zato ginu na terenu, tako je mogao na jednom takvom turniru Wales napraviti čudo ili prošlo EP jedna grčka.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #5 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,490
![]() | Re: Kakav bi bio najkvalitetniji EURO Citat:
nekada je bilo 24 zemlje u europi(tj. prije 30-tak god.) a sad bi oni takvo prvenstvo ![]() Citat:
![]() Finska ![]() Izrael ![]() gdje su SLovenci i oni su kvalitetna repka...uostalom sada su zauzeli sjajno 6. mjesto odmah ispred Luksemburga ![]() ![]() | ||
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav bi bio najkvalitetniji EURO Citat:
![]() ![]() ![]() REP + za ovo P.S. samo ti još malo fali fraza kao ˝lopta je okrugla˝ i sl. da upotpuni ovaj vječiti post ![]() da se vratim na temu 16 je taman.
__________________ Život je pun reljefa | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav bi bio najkvalitetniji EURO slažem se sa svim sto je gggiga napisao bit ce vise utakmica i onda bi euro ili morao pocet ranije ili ce prvensto uci u 7. mjesec sto ce bit lose za igrace jer ce imat malo vremene odmora između prvenstva i pocetka priprema sa klubovima za sezonu ovo je najbolje kako je sad pa šta ako engleza nema na euru nisu zasluzili i nema ih
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,124
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav bi bio najkvalitetniji EURO Ma jebe se njima za Engleze, njima je do Walesa i Finske...... ![]() Proširenje EURA može jedino pod uvjetom da se smanje lige petice........ Ne može jedan igrač igrat odmoreno EURO kada je iza njega 45 - 50 utakmica lige petice...... To prvo smanjit a onda mislit o eventualnom širenju EURA.......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: zagreb
Poruka: 688
![]() | Re: Kakav bi bio najkvalitetniji EURO Citat:
Npr. ovak je bilo zanimljovo jel su sve momčadi koje su blie na Euru bile jake i nije se bas lako dolazilo do bodova. Za ovo sta pričate da bi se i slabije zemlje trebale kvalificirat meni je to totalna glupost jel onda bi npr. igrale Španjolska i Srbija ( to bi bila sigurno neizvjesna utakmica ) | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:21.