Pokazujem rezultate 1 do 10 od 10

Kamen Ingrad

Raspravljate o temi Kamen Ingrad u Nogomet forumu, dio Sport foruma; Ljudi ima li tko da navija za Kamen Ingrad? Tako sam tužan ove sezone kad smo ispali iz prve lige, ...

Banned
    Datum registracije
    08-06-07
    Poruka
    32
    Liked
    0 times

Kamen Ingrad

Ljudi ima li tko da navija za Kamen Ingrad? Tako sam tužan ove sezone kad smo ispali iz prve lige, ali vratit ćemo se mi, sa Zecom ili bez njega!

V.I.P. Član Avatar od korisnika berto11
    Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    8,579
    Liked
    70 times

Re: Kamen Ingrad

Citat Pravi autor: kamentvrdi Pogledaj Poruke
    Ljudi ima li tko da navija za Kamen Ingrad? Tako sam tužan ove sezone kad smo ispali iz prve lige, ali vratit ćemo se mi, sa Zecom ili bez njega!

Progovori SAD ili zauvik ŠUTI!!! http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=2198

Banned
    Datum registracije
    08-06-07
    Poruka
    32
    Liked
    0 times

Ja volim Kamen, ti Barcu ... a smiješno je što

prof. Foruma Avatar od korisnika selo
    Datum registracije
    15-02-06
    Poruka
    1,165
    Liked
    0 times

Jebiga stari kaj ste ispali, sjebo vas je Zec..
    A da ćete se ikad vratiti u 1 ligu sumnjam...
    pametni znaju

Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    8,579
    Liked
    70 times
    Ma smješan mi je taj umjetno stvoren klub u nekom slavonskom selu. Odma se vidilo da tu nema budućnosti. Ako čete se vratiti maorat če to biti bez zeca

Ma smješan mi je taj umjetno stvoren klub u nekom slavonskom selu. Odma se vidilo da tu nema budućnosti. Ako čete se vratiti maorat če to biti bez zeca, šteta stadiona.
    Zadnji Uredio daidza : 08-06-07 u 19:28
    Progovori SAD ili zauvik ŠUTI!!! http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=2198

Banned
    Datum registracije
    08-06-07
    Poruka
    32
    Liked
    0 times

NK Kamen-Ingrad - Wikipedija

Sve ja vas razumijem, ali klub je postigao neke rezultate i umalo čak i velikog Schalke 04 izbacio. Bilo je 0:0 u velikoj i samo 1:0 u Gelsenkirchenu za Schalke!

To treba cijeniti! Neću puno o Vladi Zecu jer da nije njega ne bi požeština nikad dobila tako dobar klub, a o drugim stvarima koji se tiču politike, ne bih komentirao!

Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    8,579
    Liked
    70 times

požeština nikad dobila tako dobar klub
    1. klub nikad nije bio tako dobar, ali ajde cjenim ovo u kupu uefe
    2. požega nikad i nije dobila klub, jel je to klub iz velike i ne nalazi se u požegi. požega je najbliži grad, ako se to može tako nazvati

Banned
    Datum registracije
    08-06-07
    Poruka
    32
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: berto11 Pogledaj Poruke
    1. klub nikad nije bio tako dobar, ali ajde cjenim ovo u kupu uefe
    2. požega nikad i nije dobila klub, jel je to klub iz velike i ne nalazi se u požegi. požega je najbliži grad, ako se to može tako nazvati
    1. Istina, ali namučio se tamo i Dinamo i Hajduk dosta puta ... Tu je igrao drugi najbolji strijelac svih vremena HNL-a, Joško Popović, pa i veliki golgeter Zekić, pa slavni Edo Mujčin ...
    To je neizbrisivo. A nisam primijetio da su i drugi naši klubovi bolje prolazili u Europi ...
    2.Istina, ali Požeština je dobila puno s tim. Bilo je govora da se klub prebaci i u Požegu, ali NK Slavonija (bolje reći njeni čelnici) je bila protiv toga.

Datum registracije
    01-02-07
    Poruka
    8,579
    Liked
    70 times

Ma svak ti čast na ljubavi prema svom klubu, ali drugi klubovi su bolje prolazili u europi.

Hajduk je igrao četvrtfinale lige prvaka, dinamo dva puta bio u skupinama lige prvaka.

Edo mujčin, nekad je bio solidan igrač u veliku je doša kad ga je dinamo potirao, zoran zekić igrao je i u zadru, nikad ništa od njega

Regularni forumas Avatar od korisnika Dije musper???
    Datum registracije
    05-03-07
    Poruka
    313
    Liked
    0 times

Ova tema nema smisla...najbolje bi bilo da ju se zatvori...
    Fa fa la si mi ti fala ti

Lajkaj nas na Facebooku