| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Karte za EURO 2008- Hrvatske reprezentacije u Sport forumu; Pozdrav ljudi jel zna netko možda kada će početi prijave za ulaznice za EURO2008 preko HNS-a. Srebrič je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-02-07
Poruka: 13
![]() | Karte za EURO 2008- Hrvatske reprezentacije Pozdrav ljudi jel zna netko možda kada će početi prijave za ulaznice za EURO2008 preko HNS-a. Srebrič je pričao nešto oko sredine 12. mjeseca pa sad neznam ništa. Jel zna netko nešto više? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-06-07
Poruka: 440
![]() | Re: Karte za EURO 2008- Hrvatske reprezentacije I ja sam negdje čuo da bi ždrijeb trebao biti sredinom prvog mjeseca 2008....uglavno prati redovno internet stranicu HNS-a i sve ćeš saznat na vrijeme ![]()
__________________ Sve je sranje osim pišanja...ali i pišanje je sranje ako pišaš uz vjetar |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() | Re: Karte za EURO 2008- Hrvatske reprezentacije to preko hns-a,kazu lutrija...neznam,ja se nisam nikad prijavio na to,niti ću ovaj put... dođeš u austriju i kupiš kartu,i živio rođo...
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,246
![]() | Re: Karte za EURO 2008- Hrvatske reprezentacije
__________________ ''U mom kraju ljudi govore, sve sta cinis da se ne zna, suti, dobro je, ja mirisem na prevaru i na tudji stan, al' zbog toga ne brinem se, jer sa tobom znam'' by Jelena Rozga |
| | |
![]() |
| Tagovi: euro 2008 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:31.