| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Koga bi vi voljeli ko novog kapetana? u Sport forumu; Poslije Eura kad N.Kovač prestaje igrati za Hrvatsku, a možda i prestane i sa klubovima. Ja bi volio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Krapina
Poruka: 1,229
![]() | Koga bi vi voljeli ko novog kapetana? Poslije Eura kad N.Kovač prestaje igrati za Hrvatsku, a možda i prestane i sa klubovima. Ja bi volio da to bude Šimić ako on ne prestane, a ako prestane onda Srna definitivno. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,444
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koga bi vi voljeli ko novog kapetana? ja bi rogera federera ![]() nema na vidiku neko ko će zamjeniti niku,barem po meni.. kandidata ima,pletikosa,srna,modrić,kranjčar..al još su mi nekako daleko od te kapetanske uloge!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-10-07 Lokacija: Krapina
Poruka: 1,229
![]() | Re: Koga bi vi voljeli ko novog kapetana? Kranjčar Hvala, ali ne hvala Bio je u dinamu kapetan i neću komentirat kako je to završilo. I da napravit ću anketu ali ne ću stavit Kovače jer oni će ić u reprezentativnu mirovinu kako ne znam točno kako, molio bih Damfiska da napravi anketu na ovom topicu, haval puno unaprijed stavi sve igrače osim ovih nekakvih igrača ko Rakitić,Vukojević,budan,Drpić i takvi koji ništa ne igraju ili jedva nešta(ajdedobro Rakitić još igra, ali ne dosta za kapetana) Zadnji Uredio Dinamo12 : 27-11-07 u 15:02. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-06-07
Poruka: 440
![]() | Re: Koga bi vi voljeli ko novog kapetana? Pletikosa je dobar i iskusan, ali po meni nije dobro da golman bude kapetan zbog toga što bi ipak kapetan trebao biti u igri Po meni bi to trebali biti ili Robert Kovač ako se i on ne povuče ili Šimić, a od mlađih Kranjčar ili Srna
__________________ Sve je sranje osim pišanja...ali i pišanje je sranje ako pišaš uz vjetar |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:20.

pametni znaju