| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Koga staviti u napad umjesto duda u repki?? u Sport forumu; ha??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koga staviti u napad umjesto duda u repki?? rakitić
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koga staviti u napad umjesto duda u repki?? olić i rakitić će igrati 100% al ne na mistu da silve..ja bi da šansu i mandžukiću,kaliniću i klasniću,balabanu nikako i nipošto ne ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koga staviti u napad umjesto duda u repki?? ma daj di će ti manžukić i kalinić igrat protiv jakih reprezentacija, a ne mogu ni protiv hajduka i rijeke i sličnih gol zabit stvarno neznam, bit će stvarno teško nać zamjenu, ali mislim da će to ipak bit olić na kraju
__________________ 9. uberbabe : 1. krug : skupina C Zadnji Uredio Ive_ri : 27-02-08 u 22:28. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koga staviti u napad umjesto duda u repki?? Citat:
pa olić nije niti upitan čak nego je pitanje je ja mislim ko na misto da silve? | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 1,127
![]() | Re: Koga staviti u napad umjesto duda u repki?? igrat ce : Pletkosa Corluka------Simic ---------Kovac---------Simunic ---------------Kovac Srna---------------------Modric-----------Kranjcar --------------Petric --------------------------------Olic Zadnji Uredio jbabi49 : 27-02-08 u 22:40. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dudu, eduardo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:08.