| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Koga staviti u napad umjesto duda u repki?? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri ma daj di će ti manžukić i kalinić igrat protiv jakih reprezentacija, a ne mogu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,448
![]() | Re: Koga staviti u napad umjesto duda u repki?? Citat:
)pa jel i onda igro loše? Italija, Engleska,Izrael, Makedonija...sve je zabijao i neke sam rješavao Ne morate ih baš podcjenjivat jer igraju u HNL-u...dajte se sjetite Klasnića prije bolesti...zabijao ko lud za Werder...a repka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Treba im dat šansu, jer i 1 dana ćete moć na njih svršavat u xxx ligi a jel sam ja jedini koji se sjeća one: Eduardo, igrač za male tekme. | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koga staviti u napad umjesto duda u repki?? o tome sam i ja razmišljao, ali mi nemamo onog 1 u napadu....mislim imamo, ali se onda Petrić gubi u "veznom redu" Eduardo je nenadoknadiv u svakom pogledu.....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Koga staviti u napad umjesto duda u repki?? ja mislim da nije nenadoknadiv...ako pored petrica, olica, klasnica, rakitica, budana se ne moze sastaviti napad, onda jebiga....
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| butsecks | Re: Koga staviti u napad umjesto duda u repki?? ----------------------Pletikosa------------------------- Ćorluka------Šimić ---------Kovač---------Šimunić ---------------Kovač--------------------------- Srna-------Rakitić-------Modrić-------Kranjčar -------------------Petrić------------------- ![]()
__________________ Ja živim na slepom koloseku... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koga staviti u napad umjesto duda u repki?? Ma govorim za ovu formaciju gore, tu bi nam možda najbolji bili Budan ili Kalinić (visoki, dobra igra glavom, znaju čuvat loptu....) ja bi da polušpicu igra Kranjčar.... ![]() EDIT: Servante, ja mislim da Petrić nije za špicu u 4-5-1....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koga staviti u napad umjesto duda u repki?? Citat:
Dinamo12, o čemu ti pričaš? Daj saberi se... piskaraš nebuloze...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
![]() | Re: Koga staviti u napad umjesto duda u repki?? Citat:
a promjena formacije je riskatntna, al bume videli. ![]() | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koga staviti u napad umjesto duda u repki?? Ovo nije bunker. Četiri ofenzivno orjentirana igrača plus ofenzivno krilo i ofenzivan bek na jednoj strani - to je sve, samo ne bunker. Dinamo12, znaš li ti uopće šta je bunker i znaš li ti uopće šta je to "talijanska" taktika? Rekao bih da ne znaš...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() | Re: Koga staviti u napad umjesto duda u repki?? kako god ti nazvao tu taktiku meni ona izgleda kao da je dao napadača na zadnjeg veznog, i stavio 4 igrača u vezu u liniju(tamo gdje već imamo sad 4 igrača) znači, povlačenje ak je mislio da ova 4 budu skroz ofenzivno orijentirana, onda je to druga priča. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dudu, eduardo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:25.

)