Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Koga staviti u napad umjesto duda u repki?? u Sport forumu; Makar Bišćan bio kombinacija Gattusa, Makelelea i Fabregasa, za njega mjesta u reprezentaciji nema i ne smije ga bit. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-03-08, 12:54   #51 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Koga staviti u napad umjesto duda u repki??

Makar Bišćan bio kombinacija Gattusa, Makelelea i Fabregasa, za njega mjesta u reprezentaciji nema i ne smije ga bit.

Tudor? Još gore... lijeno prepotentno magare staklenih koljena... a uz to još i pizdun.

Svi ovdje spominju taj 4-5-1 (ili 4-3-2-1) sustav sa Petrićem kao jedinim napadačem, ja vam opet ponavljam - Petrić nije tip igrača koji može odigrat tu ulogu.

Kod sustava sa jednom puntom, ta jedna punta mora bit strijelac par exellance, ili brz okretan sjajan tenhičar (kao npr. Eduardo) ili post-igrač, visok, jak u skoku, jak na lopti (kao npr. Luca Toni ili Chiristian Vieri ili kod nas recimo Budan... nije neka usporedba, ali kužite o čemu pričam) ali u svakom slučaju igrač koji iz dvije šanse zabije jedan gol, majstor šesnaesterca, stroj za golove...

Oslobodimebože, ali to mora bit Inzaghi.

Ako nema ekipa nema takvog igrača (a bez Eduarda mi nemamo takvog igrača) onda je 4-5-1 (ili 4-3-2-1) sustav nema smisla.

Eventualno bi se takav sustav mogao posložit oko Budana, ali samo uz uvjet da se izvanredno uigra i da Budan bude u vrhunskoj formi.

Obzirom da naši nisu niti jednu utakmicu odigrali u tom sustavu, a da su Budanova spremnost i forma upitni, zaista nema smisla pričat o tom sustavu
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 13:00   #52 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 64
kajmak7 se izdvaja iz mase

ma kakv bišćan ne treba on u repku barem ne za sada. nije on još ni na pola puta do forme kakva treba za reprezentaciju. ima tu kanditata za to mjesto...
a što se tiče kalinića i ja mislim da na njegatreba ozbiljno raunati...
ma ima tu jako puno kombinacija i treba se znati odlučiti koja je najbolja ali kažem vam mi smo svi sada zapeli za napad kako se dudu ozljedio i to je veliki hendikep jer reprezentacija nije isto bez dudua, ali mi imamo dosta problema u obrani i tu treba tražiti neka nova riješenja. ja sam već gore naveo svoju viziju obrane ali ne znam šta vi mislite o tome...
lako za napad...
kajmak7 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 13:09   #53 (permalink)
glup & gluplji

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Upravo suprotno - nije lako za napad. Eduardo je bio glavni igrač u napadu, prvi strrijelac, čovjek koji je sve akcije završavao, uglavnom uspješno...

glavna snaga ove reprezentacije je napad, a bez Eduarda taj napad gubi na uspješnosti više od 50%

To je veliki, možda i najveći problem.

Obrana sa bekovima Srnom i Pranjićem je - opet - izrazito napadačka. E sad, kako si ti zamislio igrat napadački kad nemaš prvog, najvažnije i najefikasnijeg napadača?

Osim toga, tko će skakat na Pranjićeve i Srnine centaršuteve?

Ako Pranjić i Srna neće igrat primarno ofenzivno, koji će nam oni kurac na bekovima ?

Kužiš? Sve se okreće oko tog napada, koji je bez Eduarda jako jako oslabljen.
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 13:40   #54 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 64
kajmak7 se izdvaja iz mase

istina da je gubitak dudua veliki hedikep...evo npr. kalinić može igrati tog napadača koji može i zagraditi i zabiti i skakati na sve lopte koje dolaze s bokova, to je dokazao više puta. a i zar nije petrić par zadnjih golova u bundesligi i njemačkom kupu zabio upravo glavom.
napad je ono što karakterizira ovu reprezentaciju ali ovaj napad bez dudua ne može zabiti toliko više golova koliko obrana može primiti protiv jačih ekipa, a na euru niko nije slab.
dudu će nam faliti o tome nema...
ja bi ozbiljno razmišljao o kaliniću...
kajmak7 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 13:42   #55 (permalink)
glup & gluplji

Kalinić je premlad, bez iskustva u jakim utakmicama i nezgodno je takvog igrača uvodit u ekipu neposredno prije velikog natjecanja..

Da je, recimo, odradio jedne kvalifikacije sa reprezentacijom, to bi bilo OK.

Ovako bi prošao samo pripreme, pa odmah na jaki turnir. To je za tako mladog igrača vrlo vrlo nezgodno...
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 14:05   #56 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-02-08
Godina: 17
Poruka: 2,459
Dunga_burek je zabranio reputaciju

možda bi bilo dobro mu dati predpoziv(23 + 1 igrač se zove) ili ga odmah pozvati, pa da se nauči na okruženje...

a budimo realni, od 5 napadača 1 sigurno neće ništa igrati.

a hrvatski izbornici upravo zovu najčešće 5 ili čak 6 napadača
Dunga_burek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 14:23   #57 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 16
Poruka: 1,262
speki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speki576 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speki576

Ma po mom mišljenju najbolji par bi bili Olić i Petrić, zamjena Klasnić 100% možda čak i njega umjesto Olića, i još Rakitića, ali malo nazad ne totalka u napad!!

Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji
speki576 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 14:54   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Uglavnom treba ostat ovako i gotovo.....4-5-1 (4-2-3-1) podrazumjeva plejmejkera odmah izad napadača i tu bi isključivo po mom skromnom mišljenju trebao igrati Niko Kranjčar... Modrić bi ostao malo iza kao i dosad i organizirao napade uz jednog također trkača, ali destruktivca (znači 4-2-3-1 Kovač i Modrić....Nema mjesta za Petrića u ekipi u stvari trebao bi igrat veznjaka (a ja bi rađe Niku na polušpici, prema tome šta mu ostaje- livi vezni, podrazumjevajući u ovakvom sistemu da će Rakitić igrat desnog, sa Srnom da bekovskoj poziciji......i nema ni napadača, prema tome zbogom ovome......ostaje nam naš stari 4-4-2 sa Forest Gampom....
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 17:02   #59 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
ostaje nam naš stari 4-4-2 sa Forest Gampom....
Aka Olićem

Trči Ole trči ..........
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 19:25   #60 (permalink)
_@_
Starter

Datum registracije: 13-11-07
Poruka: 11
_@_ se izdvaja iz mase

Mislin da je Kalinic najslicniji Eduardu po igri, ima "nos" za gol... Svakako bi ga povea da san izbornik... Pa makar cilo vrime klupu grija...
_@_ je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dudu, eduardo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114