Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Liga prvaka `07/`08 u Sport forumu; Prve utakmice 2. pretkola već su odigrane , u igri su već i ozbiljna europska imena pa je stiglo vrijeme i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-07-07, 22:32   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru
Liga prvaka `07/`08

Prve utakmice 2. pretkola već su odigrane , u igri su već i ozbiljna europska imena pa je stiglo vrijeme i za ovu temu.

Pyunik 0 - 2 Shakhtar
Tampere 1 - 0 Levski
FC Copenhagen 1 - 0 Beitar Jerusalem
Genk 1 - 2 FK Sarajevo
Debrecen 0 - 1 Elfsborg
Zaglebie 0 - 1 Steaua
Rangers 2 - 0 Zeta

Ukrajinci i Rumunji već u prvoj utakmici potvrdili ulogu velikih favorita , očekivane pobjede momčadi koje sigurno imaju ambiciju (a i snagu) ulaska u natjecanje po skupinama.
"Strašni" Debrecen se osramotio kod kuće izgubivši od Elfsborga kome je nedostajalo par prvotimaca , Zeta je solidno prošla na Ibroxu ... 2:0 nije strašno s obzirom da je isti taj Rangers prije par dana dobio Chelsea 2:0.
Levski će vjerojatno proći Fince bez obzira na ovaj poraz , ali po onom što sam vidio od Levski ispod svake razine. Od njih se ipak očekuje puno više.

A uvjerljivo najveće , super-iznenađenje večeri pobjeda Pitara protiv Genka. Gledam i ne vjerujem. Sarajevo je odigralo vrlo dobro i glatko prošlo malteškog prvaka (ukupno 9:1) , ali sam to pripisao nekvaliteti Maltežana , a ne kvaliteti Sarajeva ... i zajebo sam se. Malo je reći da ih Genk nije nadigrao. Genku , za koga sam do večeras bio 99% siguran da prolazi , sada dajem minimalne šanse. Ako igra na Koševu bude kao ova večeras nema teorije da Genk dobije ... a posebno ne sa dva razlike.
Bošnjak i Ljubojević (ušao sredinom 2. poluvremena) - ništa

Sutra:
Žilina - Slavia
Crvena Zvezda - Levadia
Domžale - Dinamo
Astana - Rosenborg
Hafnarfjördur - BATE
Ventspils - Salzburg
Beşiktaş - Sheriff
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 23:17   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Poruka: 471
Ledinho se izdvaja iz mase
Re: Liga prvaka `07/`08

Genk me sjebo na kladi, mamu im.
al ajde, bar nam susjedi prolaze, hehe
Ledinho je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 23:45   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-07-07
Godina: 20
Poruka: 4
Crnogorac_NK se izdvaja iz mase

pa al vi necete proci 100% posto nemate pojma nimalo...
trebate vi jos mnogo da vezbate i da igrate fudbal
Crnogorac_NK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 11:03   #4 (permalink)
Bionic Jive

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 8,361
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

gledo sam i ja sarajevo ...pravo su me iznenadili..jos je kosevo pravo velik stadion...mislim da ce se genk u sarajevu izgubit i zbog stadion i zbog atmosfere...
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 13:06   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,325
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
gledo sam i ja sarajevo ...pravo su me iznenadili..jos je kosevo pravo velik stadion...mislim da ce se genk u sarajevu izgubit i zbog stadion i zbog atmosfere...
Nadam se da će sarajevo proći
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 15:51   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,083
Tonco se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
Daj ne nasmijavaj me pa nije Genk neki jadni klub iz Bosne pa da nikad nije igrao pred punim stadionom.Daj Bože da se varam ali mislim da će Sarajevo ispasti.
Tonco je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 16:07   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,083
Tonco se izdvaja iz mase

Ždrijeb 3. pretkola Lige prvaka: Dinamo može na Arsenal, Werder, Liverpool...

PROĐE li Dinamo Domžale, u trećem pretkolu mogao bi se, između ostalih, susresti i s Eduardovim Arsenalom. Ta utakmica vjerojatno bi izazvala još više oduševljenja među ljubiteljima nogometa nego što je ona u prošlogodišnjim kvalifikacijama Lige prvaka, gdje je Wenger zapazio Eduarda i odlučio da ga želi dovesti u klub.

No, koga će Dinamu, naravno ukoliko prođe Domžale, namijeniti ždrijeb saznat ćemo u petak, kada će se isti održati u Nyonu.

Arsenal bi osim protiv Dinama mogao igrati i protiv Salzburga, od kojega je izgubio na pripremama u Salzburgu, no u kvalifikacijama za Ligu prvaka, rezultat će, vjerujemo, biti na strani Engleza.

Drugi mogući protivnici Eduardovog novog kluba mogli bi biti Fenerbahče, AEK Atena, Dinamo Bukurešt, Spartak Moskva, Toulouse, Zurich, Sparta Prag, te pobjednici susreta 2. pretkola kvalifikacija.

Dinamo će s druge strane ići na nositelje, a to su Liverpool, Valencia, Sevilla, Benfica, Ajax, Werder Bremen, Celtic, Lazio, Anderlecht, Dynamo Kijev, te pobjednike susreta Pyunik - Shakhtar Donetsk, Tampere United - Levski Sofia, Rangers - Zeta, Bešiktas - Sheriff, Zaglebie Lubin - Steaua Bukurešt.
Tonco je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 16:23   #8 (permalink)
Bionic Jive

DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Citat:
Pravi autor: Tonco Pogledaj Poruke
Daj ne nasmijavaj me pa nije Genk neki jadni klub iz Bosne pa da nikad nije igrao pred punim stadionom.Daj Bože da se varam ali mislim da će Sarajevo ispasti.
ma govorim zbog velicine terena, kosevo je puno vece od stadiona genka...ako ih je sarajevo nadigralo na njihovom manjem stadionu, ocekujem da ce ih i na svom....

p.s. a na osnovu cega mislis da ce sarajevo ispasti...
genk mora 2-0 dobit...
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 16:41   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Tonco Pogledaj Poruke
Genk je sinoć na svom lijepom stadionu imao prejadnu podršku. Pitarima je ovo veeeelika prilika da naprave nešto ozbiljno (prolaz im garantira još najmanje 4 europske utakmice , 2 na Koševu ... lovica je tu) i , mada Koševo sigurno neće biti potpuno ispunjeno , Sarajevo će imati nemjerljivo veću podršku od one koju je Genk imao sinoć. Naravno da se neće igrači Genka prepasti , ali to će vjerojatno biti dodatni poticaj igračima Sarajeva.

A ono najbitnije , ukoliko ovo sinoć nije bilo najgore izdanje Genka u zadnjih 5 godina , i ako ne misle odigrati deset puta bolje ...e onda ne vidim kako bi mogli dobiti sa dva razlike.

Obrana Genka do te mjere je smiješna da su sinoć izgledali gore nego Inter protiv Hajduka u subotu. Eto , mislim da je s tim dovoljno opisan obrambeni potencijal Genka.

Njihova najveća nada može biti to što BH klubovi i reprezentacija obično pobjeđuju kad im niko ne daje ni najmanje šanse , a zajebu kad god se od njih nešto očekuje.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-07, 18:28   #10 (permalink)
Bionic Jive

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke

Njihova najveća nada može biti to što BH klubovi i reprezentacija obično pobjeđuju kad im niko ne daje ni najmanje šanse , a zajebu kad god se od njih nešto očekuje.
istina brate....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: liga prvaka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114