| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Liga prvaka `07/`08 u Sport forumu; Prve utakmice 2. pretkola već su odigrane , u igri su već i ozbiljna europska imena pa je stiglo vrijeme i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Liga prvaka `07/`08 Prve utakmice 2. pretkola već su odigrane , u igri su već i ozbiljna europska imena pa je stiglo vrijeme i za ovu temu. Pyunik 0 - 2 Shakhtar Tampere 1 - 0 Levski FC Copenhagen 1 - 0 Beitar Jerusalem Genk 1 - 2 FK Sarajevo Debrecen 0 - 1 Elfsborg Zaglebie 0 - 1 Steaua Rangers 2 - 0 Zeta Ukrajinci i Rumunji već u prvoj utakmici potvrdili ulogu velikih favorita , očekivane pobjede momčadi koje sigurno imaju ambiciju (a i snagu) ulaska u natjecanje po skupinama. "Strašni" Debrecen se osramotio kod kuće izgubivši od Elfsborga kome je nedostajalo par prvotimaca , Zeta je solidno prošla na Ibroxu ... 2:0 nije strašno s obzirom da je isti taj Rangers prije par dana dobio Chelsea 2:0. Levski će vjerojatno proći Fince bez obzira na ovaj poraz , ali po onom što sam vidio od Levski ispod svake razine. Od njih se ipak očekuje puno više. A uvjerljivo najveće , super-iznenađenje večeri pobjeda Pitara protiv Genka. Gledam i ne vjerujem. Sarajevo je odigralo vrlo dobro i glatko prošlo malteškog prvaka (ukupno 9:1) , ali sam to pripisao nekvaliteti Maltežana , a ne kvaliteti Sarajeva ... i zajebo sam se. Malo je reći da ih Genk nije nadigrao. Genku , za koga sam do večeras bio 99% siguran da prolazi , sada dajem minimalne šanse. Ako igra na Koševu bude kao ova večeras nema teorije da Genk dobije ... a posebno ne sa dva razlike. Bošnjak i Ljubojević (ušao sredinom 2. poluvremena) - ništa Sutra: Žilina - Slavia Crvena Zvezda - Levadia Domžale - Dinamo Astana - Rosenborg Hafnarfjördur - BATE Ventspils - Salzburg Beşiktaş - Sheriff |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Bionic Jive | Re: Liga prvaka `07/`08 gledo sam i ja sarajevo ...pravo su me iznenadili..jos je kosevo pravo velik stadion...mislim da ce se genk u sarajevu izgubit i zbog stadion i zbog atmosfere...
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,083
![]() | Re: Liga prvaka `07/`08 Ždrijeb 3. pretkola Lige prvaka: Dinamo može na Arsenal, Werder, Liverpool... PROĐE li Dinamo Domžale, u trećem pretkolu mogao bi se, između ostalih, susresti i s Eduardovim Arsenalom. Ta utakmica vjerojatno bi izazvala još više oduševljenja među ljubiteljima nogometa nego što je ona u prošlogodišnjim kvalifikacijama Lige prvaka, gdje je Wenger zapazio Eduarda i odlučio da ga želi dovesti u klub. No, koga će Dinamu, naravno ukoliko prođe Domžale, namijeniti ždrijeb saznat ćemo u petak, kada će se isti održati u Nyonu. Arsenal bi osim protiv Dinama mogao igrati i protiv Salzburga, od kojega je izgubio na pripremama u Salzburgu, no u kvalifikacijama za Ligu prvaka, rezultat će, vjerujemo, biti na strani Engleza. Drugi mogući protivnici Eduardovog novog kluba mogli bi biti Fenerbahče, AEK Atena, Dinamo Bukurešt, Spartak Moskva, Toulouse, Zurich, Sparta Prag, te pobjednici susreta 2. pretkola kvalifikacija. Dinamo će s druge strane ići na nositelje, a to su Liverpool, Valencia, Sevilla, Benfica, Ajax, Werder Bremen, Celtic, Lazio, Anderlecht, Dynamo Kijev, te pobjednike susreta Pyunik - Shakhtar Donetsk, Tampere United - Levski Sofia, Rangers - Zeta, Bešiktas - Sheriff, Zaglebie Lubin - Steaua Bukurešt. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Bionic Jive | Re: Liga prvaka `07/`08 Citat:
p.s. a na osnovu cega mislis da ce sarajevo ispasti... genk mora 2-0 dobit...
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Liga prvaka `07/`08 Citat:
A ono najbitnije , ukoliko ovo sinoć nije bilo najgore izdanje Genka u zadnjih 5 godina , i ako ne misle odigrati deset puta bolje ...e onda ne vidim kako bi mogli dobiti sa dva razlike. Obrana Genka do te mjere je smiješna da su sinoć izgledali gore nego Inter protiv Hajduka u subotu. Eto , mislim da je s tim dovoljno opisan obrambeni potencijal Genka. Njihova najveća nada može biti to što BH klubovi i reprezentacija obično pobjeđuju kad im niko ne daje ni najmanje šanse , a zajebu kad god se od njih nešto očekuje. | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Bionic Jive | Re: Liga prvaka `07/`08 Citat:
![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: liga prvaka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:46.

Sarajevo je odigralo vrlo dobro i glatko prošlo malteškog prvaka (ukupno 9:1) , ali sam to pripisao nekvaliteti Maltežana , a ne kvaliteti Sarajeva ... i zajebo sam se. Malo je reći da ih Genk nije nadigrao. Genku , za koga sam do večeras bio 99% siguran da prolazi , sada dajem minimalne šanse. Ako igra na Koševu bude kao ova večeras nema teorije da Genk dobije ... a posebno ne sa dva razlike.