Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo u Sport forumu; Kad već postoje teme messi vs. Kaka i C. Ronaldo vs. Kaka, odlučio sam otvoriti ovu temi. Mislim da je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-01-08, 14:23   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,358
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto
Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo

Kad već postoje teme messi vs. Kaka i C. Ronaldo vs. Kaka, odlučio sam otvoriti ovu temi.
Mislim da je kaka trenutno najveći nogometaš i da mu trenutno nitko nije dorastao. Messi i Ronaldo su za nijansu ispod i baš me zanimaju mišljenja forumaša što se tiče usporedbe ovih dvoje igrača.

Po meni je Messi bolji i korisniji igrač nego C. Ronaldo...naravno i jedan i drugi imaju određene prednosti i nedostatke tako da ne očekujem da će te dijeliti moje mišljenje....

evo i jedan video....

Zadnji Uredio berto11 : 10-01-08 u 14:25.
berto11 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 14:30   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 3,619
lol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznat
Re: Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo

here we go again...
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 14:41   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 1,134
lamborghini je zabranio reputaciju

Messi

i nije mi baš jasno zašto se rade te usporedbe a pogotovo mi nije jasno zašto je u svakoj Ronaldo?? Čime je on zaslužio da bude u svakoj usporedbi sa vrhunskim igračima??

Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007
lamborghini je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 14:45   #4 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Messi

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 14:45   #5 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,250
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
Pravi autor: lamborghini Pogledaj Poruke
Messi

i nije mi baš jasno zašto se rade te usporedbe a pogotovo mi nije jasno zašto je u svakoj Ronaldo?? Čime je on zaslužio da bude u svakoj usporedbi sa vrhunskim igračima??
Ajoj bisera danas ko u prići

Pa evo da i ja svoje mišljenje iznesem...

Ovaj put to je Ronaldo. Ima bolji šut, bolji je u skoku, fizički je nadmočniji... Tehnički su tu negdje, u prodorima isto tako (ajd, može se reći da je tu messi za nijansu bolji).
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 14:47   #6 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Znači. igrač koji bolje skače automatski je bolji nogometaš?

Zanimljivo...

Inače, zahvaljujući boljem skoku C. Ronaldo bi definitivno bio bolji atletičar-desetobojac.

Ali bolji nogometaš nije.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 14:47   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,358
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Ajoj bisera danas ko u prići

Pa evo da i ja svoje mišljenje iznesem...

Ovaj put to je Ronaldo. Ima bolji šut, bolji je u skoku, fizički je nadmočniji... Tehnički su tu negdje, u prodorima isto tako (ajd, može se reći da je tu messi za nijansu bolji).

Ronaldo ima bolji šut??????Nemoj me nasmijavati...

Da si napisao...ronaldo može jačom silinom udriti loptu to još i da, ali bolji šut...
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 14:48   #8 (permalink)
women loving misogynist

Definiraj što to znači "bolji" šut?

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 14:49   #9 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,250
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Znači. igrač koji bolje skače automatski je bolji nogometaš?

Zanimljivo...

Inače, zahvaljujući boljem skoku C. Ronaldo bi definitivno bio bolji atletičar-desetobojac.

Ali bolji nogometaš nije.
Jooj, i ti više

Ne samo zbog toga, nisam to naveo kao jedini razlog, ali vjerovao ili ne i skok igra je jedan od segmenata nogometne igre (). Igrač koji je bolji u skoku, ima veću šansu da glavom zahvati loptu od onog inferniornijeg, što mu automatski donosi veću šansu za postizanjem pogotka prilikom centaršuteva

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Definiraj što to znači "bolji" šut?
Znači da ima snažniji i precizniji šut... Ronaldo ga više i koristi izvan 16m, postiže više golova izvana, isto tako izvodi slobodne udarce (što u klubu, što u reprezentacjii).

Zadnji Uredio gggiga : 10-01-08 u 14:51.
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 14:51   #10 (permalink)
women loving misogynist

To je točno.

Međutim, igra glavom je vjerovatno posljednji element na listi prioriteta za krilnog igrača.

Osim ako C. Ronaldo slučajno nije centarfor?

Ili pak svoju superiornu skok igru ne koristi kako bi glavom dohvatio vlastiti centaršut?

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111