| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo u Sport forumu; Ne nego prilikom izvođenja kornera i slobodnih udaraca koji se ne šutiraju, Ronaldo ide u šesnaesterac....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,918
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo Aha. Znači, činjenica da Messi izvodi sve kornere, a ne ide u šensaesterac, čini ga lošijim igračem?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,819
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo Citat:
Precizniji...nikako Ronaldo je prosječan izvođač slobodnih udaraca, nije ništa ekstra.... Pa zar se po tebi šutira samo izvan 16metara?
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Do'h! | Re: Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo Ma joj, sad si se ti tog uhvatio, i ja mogu napisat šta hoću, al sve će to bit uzalud ![]() Ne čini ga lošijim igračem, nego je to Ronaldu jedan plus Ja svoje rekao, i ne da mi se sto puta isto ponavljat ![]() ![]() Nije ekstra, ali nije ni prosjek Nitko po meni ne šutira, hvala bogu ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo @ gggiga: Pa jel' vidiš da smo te uhvatili u đir? ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo ma daj, nemoj se ljutit... to mi onako, iz zajebancije vraaaaati seeeeee!!!!!!
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo aha ![]()
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,819
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo Moje je mišljenje da Ronaldo u mnogim situacijama pretjeruje sa kojekakvim finticama ili biciklama...Uredu je to raditi kada za to postoji potreba, ali zar se lopta, ako si sam, ne može normalno dodati nego se prije toga mora napraviti bicikla.... Iako ga cijenim kao nogometaša, meni ronaldov način igranja nalikuje na cirkus....
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:34.