| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo u Sport forumu; messi je po svemu bolji od c.ronalda pa čak trenutno uz kaku trenutni br.1 u svitu i okolici... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,872
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo a po čemu to je on najbolji na svijetu? kolko golova asistencija ima ove sezone? i sta je sve to poosvajao sa barcelonom lani da bude drugi najbolji na svijetu?
__________________ Robson 7 |
| | |
| | #45 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo kako urliče ovaj komentator u ovoj drugoj snimci pogotovo ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-11-07 Lokacija: Gradishka Godina: 18
Poruka: 146
![]() | Re: Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo Messi definitivno. Pre svega fegetovo ponashanje na terenu mu je jedan ogroman minus, njegovo valjanje, plakanje, na svaki oduzetu loptu padanje i cmizdrenje, je sramota za fudbal. On jednostavno ima jednu ogromnu bolest, a to je da svaki put kada vidi da mu je lopta oduzeta ili se nalazi u nekoj teshkoj situaciji on se jednostavno baci na zemlju, kao gromom pogodjen. Njegove fizicke predispozicije i nisu toliko superiorne u odnosu na Messijeve, nije brzi, jaci jeste al` dzaba mu to kada je svejedno stalno na zemlji. Bolji shut nema. Tehniku nema. Sposobnost driblanja vazduha, e to vec ima, tu je nenadjebiv. Jednostavno Messi je u svakom pogledu bolji igrac. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-12-07 Lokacija: Iz Like Godina: 20
Poruka: 339
![]() | Re: Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo Kakve gluposti pricate,ronaldo je toliko bolji da mu se messi ne moze pribliziti,ali ajde messi je mladji,ima jos vremena da se istakne kao bolji od ovoga |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-11-07 Lokacija: Gradishka Godina: 18
Poruka: 146
![]() | Re: Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo Znaci ti meni mozesh reci da pricam gluposti, a ja tebi nemogu reci da seresh? ![]() Ja bih trebao prijaviti onu tvoju predhodnu poruku, ne zbog vrjedjanja vec zbog gluposti koje pishesh. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:00.