| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo u Sport forumu; Pa dobro,ali ono nije uvreda,a sranje je,i ono nije glupost vec moje misljenje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,826
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo Nije... ![]() Citat:
dobro si ovo rekao...svaka čast
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... Zadnji Uredio berto11 : 11-01-08 u 00:13. | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 24-11-07
Poruka: 64
![]() | Re: Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo Citat:
ja navijam za barcu al pricas gluposti vidio si gol protiv getafea i asistenciju protiv espanyola i odmah ti je najbolji na svijetu pricas gluposti. | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-11-07
Poruka: 64
![]() | Re: Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo losa vam je tema. trebala bi bit messi, ronaldo, kaka i modric po meni je modric najbolji al vi neuki ce te rec da pricam gluposti al modric je stvarno najbolji. napisao bih zasto al mi se neda |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,826
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo Citat:
![]() Svaka čast modriću, ali on se ne može mjeriti sa ovim igračima. Messi je sa 20 godina najbolji igrač i nositelj igre barcelone jedne od najboljih ekipa svijeta. I protov reala se vidilo kolika je razlika u igri barcelone kada messi igra, akada ne igra. Uostalom u Fifinom izboru za nogometaša godine zauzeo je drugo mjesto iza kake.... Također je izabran za najboljeg igrača europe do 21.godine...
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Lionel Messi VS Cristiano Ronaldo Inače po internet anketi (većina vas je to vjerovatno već čula) Modrić je najpoželjnije novo pojačanje Abramovičeve igračke..... a bilo je samo takvih imena u igri, ne mogu se sad sitit, ali mislim da je i Ronaldinjo bija.... edit: e, bija je i Robinjo...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... Zadnji Uredio kresola : 11-01-08 u 11:13. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:58.