| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi "Lopta je okrugla" u Sport forumu; Jedna od stvari koja me nenormalno iznervira kad god čitam nešto vezano uz nogomet su izjave naših "... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | "Lopta je okrugla" Jedna od stvari koja me nenormalno iznervira kad god čitam nešto vezano uz nogomet su izjave naših "stručnjaka" poslje utakmice. Mislim da je svima jasno da hrvatski klubovi jednostavno nemaju prevelikih šansi u Europi iz cijelog niza razloga - nikakva liga, loša disciplina, kriv pristup i još milion manjih. I onda dolaze izjave poslje utakmice .... "Izgubili smo, ali smo bili bolji", "lopta je okrugla, nismo imali sreće" i slična sranja .... IZGUBILI STE ... ne zato jer je lopta okrugla, nego zato jer nemate profesionalni pristup igri, jer ne zaslužujete previsoke plaće koje imate .... Baš me zanima jel i vas toliko nerviraju takve kretenarije koje se govore poslje utakmice (nevažno za koga navijate). |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 946
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Lopta je okrugla" Da,da, ali ima još takvih 'mudrosti' tipa: pobijediti će onaj tko zabije više golova, pobijediti će onaj tko pokaže više htjenja i volje, danas svi znaju igrati nogomet,... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Bionic Jive | Re: "Lopta je okrugla" najbolje su 2 standardne izjave : ako pobijede: znali smo da mi to mozemo ako izgube: ipak su oni kvalitetnija ekipa, ne treba biti previse razocaran i svaki put jedna od te dvije izjave...
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,468
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Lopta je okrugla" I još jedna antologijska... ... "To je nogomet" ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: "Lopta je okrugla" I što Ćosić zna često reći: Ako ne iskoriste priliku i daju gol onda će ga primiti... Kako bi zvučalo da ekipa iz Đure Đakovića kaže: Eto zamalo smo završili most, falilo je samo dva centimetra ali nije išlo... ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! Zadnji Uredio Iochannes : 17-08-07 u 11:59. |
| | |
![]() |
| Tagovi: okruglaquot, quotlopta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:39.

pametni znaju