Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Nogomet
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nogomet Raspravljate o temi Luka Bonačić trener Hajduka u Sport forumu; Sječa trenera se nastavlja...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-02-06, 14:27   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-10-05
Poruka: 95
gabrijel_25 se izdvaja iz mase
Angry Luka Bonačić trener Hajduka

Sječa trenera se nastavlja
gabrijel_25 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-02-06, 14:30   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-05
Godina: 31
Poruka: 336
labrador1 se izdvaja iz maselabrador1 se izdvaja iz mase
Re: Luka Bonačić trener Hajduka

ne spasi ih ni Capello
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-02-06, 15:38   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-07-05
Godina: 35
Poruka: 195
Choky-Zg se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Choky-Zg

Ja bi im predlozio da vrate Stimca!!!!!!!
Choky-Zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-02-06, 09:40   #4 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

ČOVJEČE BOŽJI KOJI SU TO KRETENI! K R E T E N I !!!! Od Štimca, preko Grgića i svih ostalih seronja u upravi pa sve do onog tuduma šta radi na porti!

Jebem li im mater da im jebem mater!

Po kojoj to logici se trener smjenjuje nakon što je odradio pripreme (mada su i pripreme bile od kurca) i odigrao jednu – EJ, JEDNU - utakmicu. I to još nije redovno kolo nego zaostala utamica. Izgubio, pa šta?! Hvala bogu, izgUbio od boljega. Pa i poraz je dio igre. A oni odmah njemu nogu u guzicu. KATASTROFA! Pa tako se ne vodi ni malonogometna ekipa portuna, a ne prvoligaš. Majko moja mila! My God! Ako sam prije i imao nekih iluzija o izlasku iz krize, ovo je kap koja je prelila čašu. Dok ova garnitura kretenčina i lupeža ne odjebe od Hajduka i iz Splita i iz države, nema tu kruva. A ja se prošle sezone smijao Dinamu kako serijski tjera trenere, kad ono – ovi moji još gori nego Mamić i Barišić skupa i na kvadrat. a sramote… Bože sačuvaj!

UPRAVA ODLAZI!

Ili pustite barem ovog trenera da radi.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-02-06, 09:58   #5 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,528
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

a čuj to ti je pravilo u nogometu,igrači ne igraju mijenja se trener(koji je vjerujem u hajdukovoj situaciji najmanje kriv,iako smatram da je gudelj miljama daleko od nogometnog stručnjaka).kao neki pozitivan šok,možeš mislit.ipak nadam se da će hajduk ući u ligu 6 jer mi je apsolutno zanimljivije gostovanje poljud nego recimo kranjčevićeva
Odgovori sa citatom
Star 14-02-06, 10:11   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Poruka: 1,352
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Stvarno su krelci....
Slažem se da je problem u upravi (konkretno mislim na Štimca).

Makar sam mišljenja da je Bonačić dobar izbor. Ako sada ne budu trčali i borili se e onda neće nikada!!
Odgovori sa citatom
Star 14-02-06, 15:17   #7 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

A onda je to toltalno u kurcu pravilo da se mijenja trener nakon samo jedne utakmice. A ako Gudelj nije dobar stručnjak - pa koju su ga pizdu materinu uopće angažirali da im vodi momčad? Ma to su seronje u upravi. 'Ko zna, možda im jednog dana pukne da promine ime kluba u HNK "Igor Š United" i prebace klub u Solin. Oni rade šta hoće, pa ni takve pizdarije nisu isključene.

Bonačić? A šta ja znam... Ja osobno nikad nisam imao povjerenja u njega, nije on trener za veliki klub (MOLIM DA SE OVO NE SHVATI KAO POZIV NA RASPRAVU O VELIČINI HAJDUKA) nego više za neke autsajdere koji su iznenađenje sezone. Ali u ovoj situaciji, daj šta daš. Samo neka ga puste da radi. BTW, od ovog igračkog kadra ne bi ni čarobnjak-genetičar stvorio igrače, pa mislim da ne može ni bonačić.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-02-06, 18:08   #8 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,528
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

pa koliko sam ja upoznat gudelj je došao poslije ćire(možda se varam)i nije smijenjen nakon jednog lošeg rezultata nego poslije 3 mjeseca u kojima nije napravio ništa,a ovo je pozitivan šok nakon poraza u derbiju te prije jadranskog derbija
Odgovori sa citatom
Star 14-02-06, 18:22   #9 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,773
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ja mislim da im ni Bonačić više ne može pomoći.Problem je prvenstveno u igračima,nije Gudelj toliko loš trener koliko su igrači loši.Naravno da puno ovisi i o treneru ali što on može napravit ako nema od koga složiti momčad a onda i igru te momčadi ! Eto,to je moje mišljenje.

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-02-06, 18:30   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-07-05
Poruka: 40
ami4 je zabranio reputaciju

Dobro da je otišao ,osim paljenja vatre prema purgerima nije ništa napravio a nije zato jer ne zna.U ovoj državi zbilja svatko može biti trenar.
ami4 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bona269i263, hajduka, luka, trener

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114