| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Luka Bonačić trener Hajduka u Sport forumu; Sječa trenera se nastavlja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Luka Bonačić trener Hajduka ČOVJEČE BOŽJI KOJI SU TO KRETENI! K R E T E N I !!!! Od Štimca, preko Grgića i svih ostalih seronja u upravi pa sve do onog tuduma šta radi na porti! Jebem li im mater da im jebem mater! Po kojoj to logici se trener smjenjuje nakon što je odradio pripreme (mada su i pripreme bile od kurca) i odigrao jednu – EJ, JEDNU - utakmicu. I to još nije redovno kolo nego zaostala utamica. Izgubio, pa šta?! Hvala bogu, izgUbio od boljega. Pa i poraz je dio igre. A oni odmah njemu nogu u guzicu. KATASTROFA! Pa tako se ne vodi ni malonogometna ekipa portuna, a ne prvoligaš. Majko moja mila! My God! Ako sam prije i imao nekih iluzija o izlasku iz krize, ovo je kap koja je prelila čašu. Dok ova garnitura kretenčina i lupeža ne odjebe od Hajduka i iz Splita i iz države, nema tu kruva. A ja se prošle sezone smijao Dinamu kako serijski tjera trenere, kad ono – ovi moji još gori nego Mamić i Barišić skupa i na kvadrat. a sramote… Bože sačuvaj! UPRAVA ODLAZI! Ili pustite barem ovog trenera da radi. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Luka Bonačić trener Hajduka a čuj to ti je pravilo u nogometu,igrači ne igraju mijenja se trener(koji je vjerujem u hajdukovoj situaciji najmanje kriv,iako smatram da je gudelj miljama daleko od nogometnog stručnjaka).kao neki pozitivan šok,možeš mislit.ipak nadam se da će hajduk ući u ligu 6 jer mi je apsolutno zanimljivije gostovanje poljud nego recimo kranjčevićeva
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Luka Bonačić trener Hajduka Stvarno su krelci.... Slažem se da je problem u upravi (konkretno mislim na Štimca). Makar sam mišljenja da je Bonačić dobar izbor. Ako sada ne budu trčali i borili se e onda neće nikada!!
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Luka Bonačić trener Hajduka A onda je to toltalno u kurcu pravilo da se mijenja trener nakon samo jedne utakmice. A ako Gudelj nije dobar stručnjak - pa koju su ga pizdu materinu uopće angažirali da im vodi momčad? Ma to su seronje u upravi. 'Ko zna, možda im jednog dana pukne da promine ime kluba u HNK "Igor Š United" i prebace klub u Solin. Oni rade šta hoće, pa ni takve pizdarije nisu isključene. Bonačić? A šta ja znam... Ja osobno nikad nisam imao povjerenja u njega, nije on trener za veliki klub (MOLIM DA SE OVO NE SHVATI KAO POZIV NA RASPRAVU O VELIČINI HAJDUKA) nego više za neke autsajdere koji su iznenađenje sezone. Ali u ovoj situaciji, daj šta daš. Samo neka ga puste da radi. BTW, od ovog igračkog kadra ne bi ni čarobnjak-genetičar stvorio igrače, pa mislim da ne može ni bonačić. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Luka Bonačić trener Hajduka pa koliko sam ja upoznat gudelj je došao poslije ćire(možda se varam)i nije smijenjen nakon jednog lošeg rezultata nego poslije 3 mjeseca u kojima nije napravio ništa,a ovo je pozitivan šok nakon poraza u derbiju te prije jadranskog derbija
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Luka Bonačić trener Hajduka Ja mislim da im ni Bonačić više ne može pomoći.Problem je prvenstveno u igračima,nije Gudelj toliko loš trener koliko su igrači loši.Naravno da puno ovisi i o treneru ali što on može napravit ako nema od koga složiti momčad a onda i igru te momčadi ! Eto,to je moje mišljenje.
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: bona269i263, hajduka, luka, trener |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:52.