| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Manchester - Milan u Sport forumu; Da otvorim novu temu da možemo razgovarati i navijači Milana i Manchestera. Nema smisla ganjat se po klupskim topicima!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Buši Milan Manchester kroz sredino, a Manchesterovi bokovi ne funkcioniraju baš najbolje! Gatuzzo za sada radi dobar posao na Ronaldu i uspjeva ga zaustavit. Od Giggsa ni G! Mislim da bi Berlusconi trebao doći u Patkovac i u Javoru ku pit jednu letvu! Tu letvu bi lijepo registrirao i umjesto Gilardina zabio negdje oko vrha protivničkog šesnaesterca. Tako da barem zna kud će se lopta odbit kad ju pogodi! Pa taj čovjek nije ni dotakao loptu večeras. A Dida je za reciklažu. Zadnji Uredio daidza : 24-04-07 u 22:58. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,967
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Manchester - Milan mislim da je milana dosta potresla ozljeda maldinija i gattusa ali drugo poluvrijeme odlicno za united u realizaciji scholes-giggs, da je ronaldinho ili kaka dao onakvu asistenciju za drugi gol mislim da bi se pricalo mjesecima ali to je ginger prince. odlicno odigrano iako jos nije sve rijeseno, obastrano i united ima prednost a i milan sa golovima u gostima. hehe rooney nije zabio do rome u zadnjih par godina a sad preporod |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Manchester - Milan Mislim da se dobro vidjelo kako je drastično pala igra Milana nakon izlaska Gatuzza, nije bilo više trke.Mislim da je ipak (bez obzira na rezultat) Milan u prednosti, jer Manchester ove godine ne briljira baš u gostima. A dotad budu Didi i naočale kupili. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| praskaton, nick praskaton | Re: Manchester - Milan Too, ipak na kraju pobjeda Manchestera , minimalno ali zasluženo 3:2 Bit će teško u uzvratu, ali nadam se da će Manchester nekako izvuć izjednačeno, valjda će se netko oporavit od obrane, jer ni Evra ne može igrat uzvrat zbog žutog kartona! Nažalost primio je Manchester 2 gola, ali s rezervnom momčadi nije ni čudno, baš nema sreće baš sad kad je najpotrebnije svi ozljeđeni i to baš svi u obrani! Ste čuli koje igrače Ferguson ima na klupi? Neke tamo juniore uglavnom, jednostavno nema koga više, ali tako je to kad se igra u 3 natjecanja na kraju sezone, događaju se ozljede, nadam se da će se do uzvrata netko iz obrane oporavit
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
![]() |
| Tagovi: ac milan, liga prvaka, manchester |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:49.

Prvo bi svršio od sreće, a onda bi ga strefio infarkt!