| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Manchester United - Real Madrid u Sport forumu; sjećate se ovog poteza Redonda... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Manchester United - Real Madrid sjecam se ja ...ono petom kad ga je sj*bo...dobra tekma pravo bila..bilo je 3-2 al ne mogu se sjetit za koga ja mislim da je za manutd al je real proso dalje
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-10-06 Lokacija: Studos u OS Godina: 22
Poruka: 1,164
![]() ![]() | Re: Manchester United - Real Madrid ja mislim da je to bilo 0-0 u madridu,a u manchesteru 5-3 za Real ,kad je ronaldo zabio hattrick.Nisam siguran.Mozda je to druga utakmica.ali uglavnom-poteza se sjecam.svaka cast redondu |
| | |
| | #5 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Manchester United - Real Madrid ma kakvo 0-0... 3-2 za manchester na old traffordu..100%
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
![]() |
| Tagovi: madrid, manchester, real, united |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:08.

ja mislim da je za manutd al je real proso dalje