| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nogomet Raspravljate o temi Maradona .....CAR!! u Sport forumu; http://www.youtube.com/watch?v=k808m...06%2D05%2Ehtml... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Maradona .....CAR!! Neeeeemogu vjerovat... nisam znao da su i prije znali tak šta s loptom.... ovo mi ljepše izgleda nego kad Ronaldinho izvodi takve stvari s loptom ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: Maradona .....CAR!! Ma on je stvarno najveća legenda Ni odvezane pertle mu ne smetaju A i simpatičan je do bola Jučer sam se pokidala kad je jedna prijateljica pričala za našeg prijatelja kako je rekao svom profesoru glazbenog: Pa koja to budala tvrdi da je Bach veći umjetnik od Maradone ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| amo una malafemmena Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,302
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maradona .....CAR!! Citat:
Eto.. još jedan dječak otkriva da nogomet nije izmišljen u trenutku kada je Ronaldinho prešao iz PSG-a u Barcelonu... Jel vidiš sad koliko su bespredmetne usporedbe Ronaldinha i onih koji su igrali prije njega? kad on završi karijeru, pojavit će se neki novi pa će toga novog uspoređivat sa Ronaldinhom... BTW - pogledaj ove DVD-ove koji se mogu kupit na kioscima o povjesti svjetskih prvenstava.. Pele, Cruyff, Rossi, Rivelinho, Jair, Careca, Kempes, Overath...
__________________ Femmena Tu si na malafemmena Chist'uocchie 'e fatto chiagnere... Lacreme e 'nfamità. Femmena, Si tu peggio 'e na vipera, m'e 'ntussecata l'anema, nun pozzo cchiù campà. | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Maradona .....CAR!! Citat:
Znam, mlad sam jebiga... nisam vjerovo starom da je Maradona bolji od današnjih igrača... ja sam mislio da je on bio najbolji u svojem dobu, ali sad vidim da se gadno varam, ovaj bi i Gatusa i Gravesena izvrtio da nebi znali gdje su ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maradona .....CAR!! Pa kažem ti... pogledaj malo te starije snimke... iznenadit ćeš se.. na prvenstvima od 70 pa na ovamo svaka je južnoamerička ekipa imala bar jednog takvog igrača - doduše ne kao Maradona, ali blizu... A u to je vrijeme bilo još većih koljača od Gattusa i Gravesena, a pravila su bila drugačija (nije bilo crvenog za uklizavanje s leđa...) pa su oni bili još opasniji... A Maradona, Rivelinho i ostali opet su igrali fenomenalno.. Mala sugestija - potraži ako možeš nešto o Rivelinhu - za tog čovjeka i sam Maradona je rekao da je bio najveći i najbolji igrač kojeg je on ikad vidio, bolji i od njega osobno
__________________ Femmena Tu si na malafemmena Chist'uocchie 'e fatto chiagnere... Lacreme e 'nfamità. Femmena, Si tu peggio 'e na vipera, m'e 'ntussecata l'anema, nun pozzo cchiù campà. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Maradona .....CAR!! Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Maradona .....CAR!! Pa imaš na kiosku kupit DVD-e "Povijest svjetskih prvenstava"... HTV je davala (i još) daje nedjeljom emisije istog naslova... Pročačkaj po internetu, po torrentima... Malo je teže pronać, ali ima...
__________________ Femmena Tu si na malafemmena Chist'uocchie 'e fatto chiagnere... Lacreme e 'nfamità. Femmena, Si tu peggio 'e na vipera, m'e 'ntussecata l'anema, nun pozzo cchiù campà. |
| | |
![]() |
| Tagovi: car, maradona |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Pele ili Maradona - vječita dilema | kreky | Nogomet | 21 | 11-04-06 14:20 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:54.

Ni odvezane pertle mu ne smetaju
Jučer sam se pokidala kad je jedna prijateljica pričala za našeg prijatelja kako je rekao svom profesoru glazbenog: Pa koja to budala tvrdi da je Bach veći umjetnik od Maradone